![]() |
#1582 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Guest
|
![]()
czy the sims 3 będzie działać na procesorze AMD Athlon 64 X2 2.7 GHz
2.56 GB RAM Grafika Radeon X550 512 MB SM - 2.0 DX - 10.0 |
![]() |
![]() |
#1584 |
|
![]()
To i owszem, bo jedna z moich simek w takim uczestniczyła
![]()
![]() |
#1585 |
Guest
|
![]()
mam problem złowiłam 10 złotych rybek i byłam akurat na cmentarzu i chciałam wędkować. Ale pojawiła sie nowa opcja oczywiście Madzia nie wiedziała do czego służy więc zupełnie niechcąco zarybiła staw na cmentarzu złotymi rybami. I teraz mam problem jak simem sprawdzse wode to są napisane tylko złote rybki nic innego żadnej nieznanj ryby . Czy moge odzyskac jakos rybe śmierci ?
|
![]() |
![]() |
#1586 |
Guest
|
![]()
Mimo wszystko nie pojawia się ona po północy w wodzie? Można to poznać po charakterystycznym "dymku"
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
|
![]()
u mnie często sim łowi ryby nie "znalezione" w stawie
![]() PYTANIE WAMPI: A ja mam takie ciekawe pytanie - czy jest opcja doboru stylu do całego pokoju od razu ? Czy trzeba sobie jakieś odcienie zapisywać i potem po kolei każdy mebelek klikać i zmieniać ramę/tkaniny itp? W filmiku było widać i pewnie za stara jestem, żeby się nabierać na to, że tak się da.... Ale może się da? ![]()
nie wiem kiedy będzie koniec świata, ale na pewno go przegapię. All hail the hypnotoad! Ostatnio edytowane przez Wampirencja : 04.07.2009 - 16:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
|
![]()
Ponawiam moje pytanie
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Guest
|
![]()
Wampi - niestety,musisz wszystko osobno ustawiać.Jedyne do czego można od razu ustawić styl,to podłoga i ściany ;p
|
![]() |
![]() |
#1590 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |