Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.08.2007, 10:13   #151
pocia
Guest

Domyślnie Odp: The sims 2 - Bon Voyage - nowy dodatek !!!

Cytat:
Napisał Kuba xD
Ja zawsze jak jade z rodziną na wakacje to i z psem, koszatniczkami i chomikiem ^^
aha xD. nie no wiecie, może poszli z duchem czasu - teraz prawie na każdej plaży jest zakaz wchodzenia z psami... a w góry z psem? zimą by mu łapki zamarzły, a latem padły by z odwodnienia albo zmęczenia... w simach pewnie tak by się nie stało, ale w prawdziwym życiu owszem..

Cytat:
Napisał Roxy
No troche to dziwne :/ Ciekawe co wtedy będzię, zwierzaki same w domu zostaną przez 3 dni ? Albo i dłużej. A może Maxis nie pomyślało o tym i będzie łatka do gry ?
tak samo jak z małymi dziećmi - opiekunkę będzie trza zamówić.

Cytat:
Napisał Allia
Wie ktoś ile potrzeba bedzie ramu? Pisze 512 mb, a jak ma się 5 dodatków???
na tylnej okładce nie dostrzegłam żadnej gwiazdki obok ramu, więc 512mb ramu powinno wystarczyć, nawet jeśli masz wszystkie dodatki.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.08.2007, 10:27   #152
Lilith

Reputacja: 10

Dzięki, choć nie wiele mi to dało. Mam same problemy z grą :1smutny: ajpierw nie mogłam doinstalować dodatku, dzisiaj rano włączyła się po angielsku :con:. Odinstalowałam ją co też sprawiło mi trochę kłopotów. Ech... Szkoda gadać!
Lilith jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2007, 12:09   #153
Selena

Reputacja: 10

http://polska.ea.com/games/11159/

Data premiery

PC DVD
2007-09-07

Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2007, 13:38   #154
.:Patison:.
Guest

Tylko czemu oni wszystko muszą na DVD robić... ;/ ja mam zwykłe CD i aby grać, np. w TS2: CPR, to muszę... a zresztą nieważne, grunt, że wszystkie gry oryginalne. ;] Ale na CD mogliby robić, przynajmniej tu w Polandii.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.08.2007, 22:34   #155
tysiacpostaci
Guest

słyszałam plotki ze w tym dodatku maja byc konie ale mysle ze to tylko takie gadanie. ja sie chyba rypne:/ chce koni w simsach!!! a z neta nie moge sciagac bo sa wadliwe:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2007, 10:25   #156
IgaAnne
Guest

Cytat:
Napisał tysiacpostaci
słyszałam plotki ze w tym dodatku maja byc konie ale mysle ze to tylko takie gadanie. ja sie chyba rypne:/ chce koni w simsach!!! a z neta nie moge sciagac bo sa wadliwe:/
Taa... konie, może jeszcze dinozaury?
To pewnie tylko plotki, bo w końcu czemu rodzaj zwierzęcia miałby dochodzić w dodatku Podróże? No już prędzej w Zwierzakach, ale i tak jakoś nie tak te konie..
W każdym bądź razie dodatek zapowiada się świetnie. Czekam na niego ze zniecierpliwieniem. :smirk:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2007, 16:43   #157
Ylva
Guest

Haha, akurat mi się dysk zrąbał i będe wymieniać ... Mozliwe że do 7 wrzesnia mi nie przyslą nowego ale co tam Bede czekac. Warto czekac na TAKI dodatek!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2007, 18:34   #158
Nasti
Guest

Ja bym bardzo chciała mieć Podróże, ale kiepsko to widzę na moim kompie. Mam tylko 300 ileś ramu i jak jadę na parcele publiczne to gra strasznie długo mi się ładuje, a co dopiero będzie jak simowie będą jechać na wakacje :wacko: Ale wkrótce może to się zmieni (czytaj: brat dokupi ram ) i planuje zakup jakiegoś dodatku, waham się pomiędzy CPR a Podróżami... zobaczę jakie będą opinie po premierze, jakie nowości wnosi dodatek i wtedy się zdecyduję :smirk:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2007, 18:35   #159
Ylva
Guest

CPR mnie zawiodły, mogła bym się bez nich obejść. Ale nie są zle Zaprzyjazniam sie powoli (dopiero teraz ) z uprawą ogródka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2007, 19:20   #160
Anna_Lucia
Guest

W poniedziałek wysłałam maila do Saturna (Złote Tarasy) i Media Markt (Marki) z pytaniem kiedy i w jakiej cenie będą u nich Podróże. Jak odpiszą to dam znać.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania