![]() |
#151 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki, choć nie wiele mi to dało. Mam same problemy z grą :1smutny: ajpierw nie mogłam doinstalować dodatku, dzisiaj rano włączyła się po angielsku :con:. Odinstalowałam ją co też sprawiło mi trochę kłopotów. Ech... Szkoda gadać!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Tylko czemu oni wszystko muszą na DVD robić... ;/ ja mam zwykłe CD i aby grać, np. w TS2: CPR, to muszę... a zresztą nieważne, grunt, że wszystkie gry oryginalne. ;] Ale na CD mogliby robić, przynajmniej tu w Polandii.
|
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
słyszałam plotki ze w tym dodatku maja byc konie ale mysle ze to tylko takie gadanie. ja sie chyba rypne:/ chce koni w simsach!!! a z neta nie moge sciagac bo sa wadliwe:/
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() To pewnie tylko plotki, bo w końcu czemu rodzaj zwierzęcia miałby dochodzić w dodatku Podróże? No już prędzej w Zwierzakach, ale i tak jakoś nie tak te konie.. W każdym bądź razie dodatek zapowiada się świetnie. Czekam na niego ze zniecierpliwieniem. :smirk: |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Haha, akurat mi się dysk zrąbał i będe wymieniać ... Mozliwe że do 7 wrzesnia mi nie przyslą nowego ale co tam
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Ja bym bardzo chciała mieć Podróże, ale kiepsko to widzę na moim kompie. Mam tylko 300 ileś ramu i jak jadę na parcele publiczne to gra strasznie długo mi się ładuje, a co dopiero będzie jak simowie będą jechać na wakacje :wacko: Ale wkrótce może to się zmieni (czytaj: brat dokupi ram
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
CPR mnie zawiodły, mogła bym się bez nich obejść. Ale nie są zle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
W poniedziałek wysłałam maila do Saturna (Złote Tarasy) i Media Markt (Marki) z pytaniem kiedy i w jakiej cenie będą u nich Podróże. Jak odpiszą to dam znać.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|