|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej? | |||
Henryk Ćwir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 | 21.15% |
Majka Ćwir |
19 | 8.37% |
Jan Nowak |
74 | 32.60% |
Anna Nowak |
9 | 3.96% |
Kasandra Ćwir |
34 | 14.98% |
Marek Kawaler |
15 | 6.61% |
Inny |
28 | 12.33% |
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Od zawsze wkurzali mnie Henio i Majka Ć(Ś)wir. Co jakiś Sim się wprowadził, to ci zaraz przyłazili i stali pod tymi drzwiami Bóg wie ile.
Raz nawet zdarzyło mi się tak, że Sim mieszkał już troszkę czasu na parceli, i przylazła Majka <grrr> Marek Kawaler jest taki dość. Kiedyś nawet zrobiłam z niego gwiazdę ![]() Ewę i Monię Papużki to ja lubię. Raz Ewa miała zostać żoną jednego z moich najukochańszych Simów, po tym, jak jego dziewczyna kilka razy odrzuciła oświadczyny (styczeń 2007, uczyłam się grać i nie wiedziałam, że humor może mieć wpływ na takie decyzje). A jeszcze innym razem ożeniłam ją z innym moim Simem. A Monikę prawie że doprowadziłam na szczyt kariery ![]() Ania i Janek Nowak zostali bohaterami jednej mojej Simowej historyjki (a o Ćwirach natomiast zrobiłam FotoStory ![]() ![]() W ankiecie brakuje jeszcze Kumpli (w Sims 2 zwanych jako Przyjemniakowie; też byli w podstawie). Grałam nimi bez kodów i okazali się być naprawdę fajni ![]() Eh, rozpisałam się... Ostatnio edytowane przez Liv : 02.07.2008 - 21:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Nie mam zdania
W ogole TheSims mnie nie interesuje! Wole TheSims2! |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
wogóle ktoś jest tam fajny ?
Ewa Papużka - lezba Monika Papużka - lezba Majka Ćwir - wnerwiający babsztyl Henryk Ćwir - blokuje przejścia albo psuje klopa Kasandra Ćwir - ona jest jakaś taka dzika Marek Kawaler - życiowy nieszczęśnik Anna Nowak - gruba brzydka facia Jan Nowak obleśny stary dziad ! |
![]() |
![]() |
#154 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
Ewa Papużka i Monika Papużka to chyba siostry... Ale nie wiem ;p dla mnie majka ćwir nie jest taka wnerwiajaca, bardziej juz kasandra cwir, ktora wszedzie sie wpycha ;[
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Ja nienawidzę jak oni tam mają? Chyba Mashuga czy jakoś tak... Tamta "SylvieMarie" wszędzie się wtranżala i tylko psuje humor. Nie wiem czy tą błąd gry czy tej rąbniętej simki ale ona mi łaziła po wodzie w basenie! Siedziała u mnie od rana do wieczora więc sobie pomyślałam że może się przestraszy złodzieja więc umyślnie zadzwoniłam po policję. "Maczugi" sobie poszli a ja dostałam ochrzan. Na dodatek jutro przyszli znowu i był ten sam rytuła:/ Wrr, czy oni nie mają pojęcia? A co do Nowaków to ja ich nie pamiętam, może dlatego że dawno w tą grę nie grałam?
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Henryk Ćwir. On zawsze łazi do domu mojego sima, darmozjad...
Do tego ciągle ogląda telewizję, a jak żarcia nie dostanie, to się obrazi i paszoł won. ; DD |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
boshe mashunga są najgorsi ://///
jan nowak i ta jego żonka też mnie wkużają ble! |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Mnie najbardziej wkurza HENRY ĆWIR!!!!! <zły> Mam zwyczaj robić sima i resztę to simki (bo w 2 najlepiej czuje szczęśliwe rodzinki) a Henry przeszkadza z kontaktami z Majką <Bucha cha>
|
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
A u mnie któryś z Cwirów przyszedl.Zaklinował się między krzesłem i ścianą i tam zasnął na stojąco ;-@ Usunęłam ścianę i krzesło i nadal tam stał. Po simowym tygodniu powiedział , chyba coś , że musi iśc. Obudził się i poszedł. :-/
Nie wiem czy na pewno tak powiedział , bo w The Sims już dawwwno nie gram. |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
nie lubię żadnej z maxisowskich rodzin
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |