![]() |
#152 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hm, no nie będę taka głupia jak kiedyś i nie będę się tu wykłócac ;p edit. wiem, ze zrobiłam błąd powtarzając 2 x "nie będe" xd |
|
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
Odcinek 6 pojawi się nieprędko, za tydzień albo więcej. Wiem, niby mam ferie itd., ale za to brakuje mi weny do pisania :<
Więc musicie poczekać ^^ |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Miło, że jeszcze ktoś się interesuje tym tematem -_-
Cóż, napiszę sama do siebie, że mam już ok. 60 % odcinka, więc pojawi się szybciej niż myślałam! |
![]() |
![]() |
#155 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Oh, Elijo, Elijo... Przyzwyczaj się do tego, że takich "zapowiedzi" nikt nie komentuje. Przecież sama tez tak robię, ale się nie wściekam. To normalne
![]() I miło, że W KOŃCU zamierzasz uraczyć na nowym odcinkiem! ![]() @down: nie czytałam całego, ale wiem o co chodzi ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 01.02.2009 - 17:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
To przeczytaj 5 odcinek, bo jak dobrze pójdzie, to za 2 - 3 kolejny będzie na forum : D
edit. Odcinek skończony, czekam teraz na opinię Bjork, potem zrobię zdjęcia i gotowe. jak dobrze pójdzie to dziś/jutro przeczytacie Ostatnio edytowane przez Ellie : 02.02.2009 - 10:26 |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
O to fajnie już się nie mogę doczekać.
|
![]() |
![]() |
#158 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam nadzieję, że będzie długi
![]()
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
i miło mi, że ktoś odpisał ;p |
||
![]() |
![]() |
#160 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej ja czytam :c
Tata świnka podniesie Cię na duchu ![]() No więc czekam, czekam i nie mogę się doczekać. I najlepiej dodaj najszybciej jak możesz ![]() Ostatnio edytowane przez Nesta : 02.02.2009 - 11:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|