![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najwyraźniej. Ja nigdy nie słyszałam o modzie na wody płodowe, więc też i nigdy go nie miałam. A tych wód płodowych to już od bardzo dawna nie mam, więc najwyraźniej któraś z łatek to wyłączyła. Jak byście mieli namiary na takiego moda, to dajcie linka...
![]() EDIT: Pamiętacie, że kiedyś był taki mod, który pozwalał na sterowanie płcią dzieci, za pomocą owoców? Gra miała to wbudowane, a potem podobno twórcy gry to wyłączyli i dlatego ktoś napisał tego moda. Ja długi czas go miałam, bo mi się podobało to sterowanie płcią dzieci. Ale potem się go pozbyłam, bo NRaas też potrafi sterować płcią, więc uznałam, że bez sensu jest mieć dwa mody na to samo. Może tamten mod dawał te wody płodowe. Ale w opisie chyba nic takiego nie było. Mówię "chyba", bo już tego moda nie mam. I raczej nie będzie możliwości tego sprawdzić, bo ten mod zniknął z modTheSims. Widać redakcja forum, lub sam jego autor, uznali, że obecnie nie jest już nikomu taki mod potrzebny. Jeśli jednak ktoś z Was nadal by go miał gdzieś na dysku, to mogłabym liczyć na podesłanie go? On chyba nie powodował żadnych błędów, więc mógłby sobie leżeć w Mods\Packages. No chyba, że nie miał jednak opcji wód płodowych. Ten mod nazywał się GenderBender. EDIT2: Już mam tego moda. Pozostaje zapłodnić jakąś Simkę i sprawdzić, czy będzie kałuża podczas porodu, czy nie. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.03.2011 - 12:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 11
|
![]()
ZWARIUJE! Tylko chłopcy:
pierwszy chłopiec okej potem bliźniaki chłopcy potem znowu chłopiec a potem trojaczki - chłopcy dostaje migreny |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Dawaj ciężarnej Simce do jedzenia arbuzy. Dużo arbuzów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Spotkałam się raz z modem na wody płodowe na mts.
A na dzieci, całkiem niedawno miałam tak, że gdy simką wybrałam opcję 'postaraj się o dziecko', rodziła się dziewczynka, a gdy mężczyzną rodził się chłopiec. ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
@up U mnie to nie działa bo próbowałam
PS. Doczekałam się bliźniaczek - dziewczynek |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Ja na razie steruję rodziną, w której są bliźniaczki. Mają identyczną twarz, różnią je jedynie oczy i włosy. Jedna ma blond włosy i niebieskie oczy, a druga czarne włosy i czarne oczy.
Ja zawsze stosuję metodę na arbuzy i jabłka. Zazwyczaj się sprawdza ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
u mnie ostatnio moje dwie simki współlokatorki obie łamaczki serc zaszły z dwoma różnymi simami w ciążę i obie urodziły chłopców.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Jedyną sprawdzoną metodą na płeć dzieci (bez modów), są te owoce. 3-5 jabłek = chłopiec, 3-5 arbuzów = dziewczynka. Mogą zjeść więcej niż 5 owoców, nawet lepiej, podałam "dawki minimalne".
Co do mnie, to już wiem dlaczego miałam te wody płodowe. Miałam moda z mts, gender bender. On dawał 100% pewność, że metoda z owocami zadziała. Nie miał w opisie wód płodowych, więc nie skojarzyłam. Został już usunięty z mts, nie znam powodu. Jednak u mnie to on powodował znikanie Simów i blokowanie się ich przy różnych obiektach. Taki drobny skutek uboczny. On trwale psuł zapis, więc nawet po jego usunięciu miałam błędy. Już od dawna go nie mam, więc Simy przestały mi znikać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Reputacja: 14
|
![]()
A czy jest możliwość żeby naraz urodziły się dzieci przeciwnej płci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|