![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam - ale prawie nic nowego nie zauwazylam
![]() PO ZA AKWARIUM, rzecz jasna!!!! ![]() EDIT: Powinni tez dodac to olbrzymie akwa - z jednego z ostatnich dodatków do dwójki
Ostatnio edytowane przez Alisha : 05.03.2010 - 13:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]()
A wiecie co, mi brakuje takich rzeczy, które zawsze były w Simsach, nawet w jedynce. Yakuzie, pianino... Z dwójki mi brakuje półokrągłych i skośnych basenów i możliwości budowania basenów w piwnicy. W zasadzie w trójce też można by budować basen w piwnicy, ale tylko takim sposobem jak w dwójce, z tym okropnie upierdliwym obniżaniem terenu pod fundamentami. Ciekawe co dadzą w następnym dodatku.Coś o pracach, może otworzą budynki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
aniu,JACUZZI a nie YAKUZIE,litości,nie chodzi Ci chyba o japońską mafię?
a co do tematu,nie mam tych akcesoriów i jakoś nie zamierzam mieć ![]() nie znalazłam tam nic niezbędnego do mojej gry |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Dziwny jesteś, akcesoria są fajne! A japońska mafia by się właśnie przydała.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Jacuzzi do NA by się przydało, ale mimo to jak do tej pory nawet przez chwilę nie żałowałam wydanych pieniędzy, mimo, że używam głównie akwarium (to obowiązkowy obiekt w każdej rodzinie, którą gram, czy to moja, czy maxisowa)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Kombinacje rybek trzeba dobrze zaplanować.... Ja miałam raz całe akwarium z Kochida Koi czy jakoś tak. Takie białe w pomarańczowate łatki. Teraz mam moda na 10 rybek mam tam między innymi żabę, rekina, rozdymkę, rybę śmierci, smoczą rybę... Totalna mieszanina. Ewentualnie można wrzucać po parze z każdego gatunku, ale wątpię, czy się rozmnożą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
możesz dać linka do tego moda? bo u mnie akwarium stoi puste
|
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Już podawałam, ale powtórzę, co mi tam...
http://modthesims.info/download.php?t=390029 Jeśli w akwarium nie masz nic, ani ryb, ani roślin, to znaczy, że musisz podmienić moda przeciwko cenzurze na nowszego. Ten od WP nie działa za bardzo przy NA. Na modthesims jest już nowy mod na wyłączenie cenzury. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Reputacja: 17
|
![]()
Hmmm... Dodatek niczego sobie, może nie wnosi aż takich zmian, ale dzięki niemu można ładnie i nowocześnie umeblować sypialnię oraz gabinet. Akwarium jeszcze nie użyłem, bo dodatek dopiero wczoraj zainstalowany, ale w mojej głównej rodzinie na pewno znajdzie miejsce... Ogółem ocena dodatku 10/10 pkt. nie żałuję wydanych pieniędzy.
![]()
![]() |
#160 |
|
![]()
Ja też nie żałuję, że go kupiłam. Prawdę mówiąc, to w ogóle nie żałuję, że kupiłam trójkę. Następne dodatki też będę kupowała... Trójka jest super! Bugi ma, ale... Spójrzmy prawdzie w oczy.... The Sims i wszystko co ich dotyczy zawsze było, jest i będzie mieć bugi... taka uroda tej gry. Jedynka i dwójka też miały bugi mniejsze lub większe, a czy ktokolwiek, kto się w grę wciągnął powie, że żałuje... Jesteśmy Simsomaniakami, co nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|