![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale przecież sim-wampiry i tak przypominają ludzi. Nie wiem co w tym złego. Trochę stworków latałoby po okolicy i nic by nie robiło waszym simom. Zawsze w razie czego można użyć modów tak jak to anie 1981 robisz. Większym problemem jest zrobienie sobie paranormalnej istoty, której nie ma w grze niż usunięcie tej, która jest. Wykasować wszystkie potwory i problem z głowy, a miłośnicy fantastyki by ich nie kasowali i graliby normalnie. Ja tam bym chciała, aby wyszedł osobny dodatek z paranormalnymi rzeczami. Nawet to by było dobrym rozwiązaniem. Wszystkie stwory itp. zebrane w jedną kupę. Nikt by nie marudził. Jak już nie ma takiej możliwości, to mogliby chociaż te UFO dodać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
moim zdaniem dodatek jest podobny do czasu wolnego z sims 2
tam simem specjalnym był dżin |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Jak dogodzić? Kto wie? Ja czasami lubię pobawić się jak najbardziej realną grą, a czasami odskoczyć od szarej rzeczywistości i pobawić się w coś różniącego się od codzienności. Hehe... Jakoś nie oceniam okultyzmu itp. w ten sposób, czy jest obrzydliwy, czy piękny. Według mnie jest ciekawy. Fakt. Jest problem z czekaniem na mody, ale tak samo trudno znaleźć jakiś nieoryginalny dodatek, który niestety tylko wizualnie zamienia kogoś w jakieś dziwadło. Każdy gra w inny sposób i trzeba to zaakceptować. O gustach się nie dyskutuje.Tak w ogóle, to EA sobie postanowili, że gra ma być bardziej realistyczna. Ja tam za matkę-polkę nie chcę robić w simach
![]() Ostatnio edytowane przez kaka123 : 15.03.2011 - 21:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Co do różnych nadnaturalnych istot, które już tradycyjnie dochodzą w każdym dodatku do simów, to jeśli takowa tutaj się pokarze, to ja na 80% daję, że będą to kosmici
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Levkoni : 15.03.2011 - 21:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Kosmici już są, to znaczy można sobie samemu zrobić kosmitę w CAS. No niby nie jest to typowy kosmita, nie przyleciał statkiem i nie porwał Sima w celach rozrodczych. Ale nie wiem czy twórcom gry chciałoby się tworzyć typowego kosmitę, skoro można zrobić "niby-kosmitę".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Reputacja: 14
|
![]()
"Niby-wampira" tez mozna zrobic, tzn. "ufarbowac" sima na bialo:?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Mogli by zrobić opcję w ustawieniach gry typu:
"Włącz/Wyłącz wszystkie postacie paranormalne" i byłby spokój. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Racja , anie nie musiałaby ich kasowac , ja tam lubię stworki =)
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 16.03.2011 - 18:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|