|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]() Katniss wyszła świetnie (ale nie nie oceniam tu podobieństw, bo nie widziałam filmu; ocena jest tak po prostu za Simkę). Jedyne, co tak naprawdę bym w niej zmieniła, to skróciła brodę. Wydaje mi się zbyt długa, ewentualnie to wina zbyt wysoko umieszczonych ust, sama już nie wiem. W ogóle Simy z trójki charakteryzują się tymi dziwnymi podbródkami, które kompletnie mi się nie podobają
![]() 9/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Obróbka zdjęć jest naprawdę dobra. Lubię tę fryzurkę.
Niestety nie miałam okazji obejrzeć ''Igrzysk śmierci'', ale ze zdjęć, które widziałam zdążyłam wywnioskować, ze nie jest zbyt podobna. Niemniej jednak podoba mi się ![]() ![]() 9/10
![]() |
#3 |
|
![]()
Malin - ma troszkę makijażu, ale taki naturalny ^^
dzięki za komenty, może ktoś jeszcze? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
#5 |
|
![]()
Nesye bardzo mi się podoba, ale przydałaby się fotka z CAS'u. Brwi są troszeczkę dziwne i usta wyglądają jakby były gotowe z katalogu.
Za simkę dam Ci 8,5/10 Powodzenia w dalszym robieniu simek ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Przede wszystkim dziękuję ślicznie za dedykację
![]() Simka jest bardzo ładna, ale jej nosek jest odrobinę za wąski. Rzeczywiście elegancji jej nie brakuje ![]() Podoba mi się ^^ 9,5/10 @down2: O kurcze ^___^
Ostatnio edytowane przez Kethael : 28.04.2012 - 22:06 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
easey - ale ona ma na imię BRONTE a nie NESYE xD
easey, Katerina, Nesye - dziękuję za komentarze może ktoś jeszcze? : ) @down - spoko xD
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 27.04.2012 - 19:37 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ahahahha
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 27.10.2012 - 16:39 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]() Simka śliczna, naprawdę. Ma bardzo ładne usta i oczy. Idealny, malutki nosek. Znów oszczędny makijaż, i za to kolejny raz plus, tym bardziej, że Simka jest taka "strojna" samą biżuterią. Ze zbyt mocnym makijażem wyglądałaby jak choinka i nie wiadomo by było, na co patrzeć. Za Bronte 10/10.
Ale...! Co to za bałagan w prezentacji? Nic tam do siebie nie pasuje. Po pierwszym zdjęciu myślałam, że to będzie sesja w eleganckim pomieszczeniu, wśród jakichś antyków, drogich przedmiotów i mebli, a tu taki zaskok, niekoniecznie miły. No kurczę, elegancka sukienka, fryzura, klejnoty rodem z baroku, a tu takie duperelki na podłodze :< Trzeba było ją chociaż koło jakiegoś fortepianu postawić, a już by było lepiej. ![]() Ja wiem, że powinnam głównie oceniać postać, ale ta prezentacja naprawdę zepsuła mi całą przyjemność oglądania. Ogólna ocena 9/10. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|