![]() |
#151 |
Reputacja: 11
|
![]()
No cóż ja uważam że aby gra się, nie znudziła trzeba korzystać z opcji które doszły tez w poprzednich dodatkach ja tak właśnie robię odkąd mam zwierzaki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja już gdzieś pisałam, ale chyba posta usunięto... No ale do rzeczy, jak dla mnie, to wolałabym nie mieć opcji społecznościowych... No a jeśli chodzi o obiekty, to niczego więcej poza nowymi, ukrytymi umiejętnościami i ewentualnie samozatrudnieniem, bym nie chciała... Jak znam życie, to będzie to niedopracowane i będzie się wieszać, a do tego opcji społecznościowych może nie dać się wyłączyć... Średnia mi przyjemność odłączać neta na czas gry... Skąd mój pesymizm? Z doświadczenia... The Sims 3 można porównać do taniego aparatu fotograficznego... Ma tonę opcji, ale żadna nie działa jak należy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
No wiesz ja tam nie korzystam z modów i jakoś mam błędy ale nie tak dużo i są to jakieś takie małe które nie przeszkadzają mi w grze. Ale myślę że opcje społecznościowe będzie można raczej wyłączyć więc nimi się zbytnio nie przejmuję. I z niecierpliwością czekam na więcej informacji o dodatku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Ja korzystam z modów, a też mam tylko drobne błędy, z którymi idzie żyć. Jak widać, mody nie przeszkadzają grze, o ile oczywiście są odpowiednio dobrane, bez wzajemnych konfliktów, i mają odpowiednie wersje do naszej wersji gry
![]() No a wracając do tematu, to oczywiście będę śledziła i komentowała informacje o Showtime (wolę oryginalną nazwę, bo Zostań Gwiazdą, jest okropną nazwą). Jednak to czy kupię dodatek, czy nie, będzie zależało od tego, czy będę miała wtedy kasę, i jak się wtedy będzie zachowywała gra... Jak na razie to baardzo sceptycznie podchodzę do tego dodatku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Ja tylko na początku miałam błędy w AP ale teraz już jakoś ich nie mam i mnie nie wywalało z gry jak grałam w AP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
skoro są magicy to już mamy kolejną dziwną osobą,rzecz w dodatku
![]() |
#157 |
|
![]()
ja nawet w sumie jestem ciekawa jak bedzie przebiegac kariera chociazby piosenkarki.
![]() ![]()
![]() |
#158 |
|
![]()
No też mam taka nadzieję ale jak to twórcy zrobią tego nie wiem . Trzeba czekać na więcej informacji.
Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 10.12.2011 - 17:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Jestem ciekawa czy ta magia to będzie taka PRAWDZIWA czy tylko iluzja?
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
ja obstawiam, ze bedzie tylko iluzja i nie bedzie zadnych czarownic a la sims abrakadabra <a bardzo bym chciala, bo te czarownice z 2ki byly beznadziejne...>
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|