|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
1. Mam wielką nadzieję, że następne The Sims w pełni wykorzysta możliwości nadchodzącej wielkimi krokami następnej generacji i jej grafiki jakości CGI(jeśli faktycznie coś z tego będzie).
2. Niech powrócą do interfejsu z The Sims 2. Wprawdzie nie grałem zbyt długo w trójkę, ale jej interfejs jest dla mnie wysoce nieintuicyjny i niepotrzebnie utrudniony. 3. Żadnych króliczych nor. 4. Niech wreszcie do serii zostaną wprowadzone miasta. Chciałbym trzymać swoje simy w wysokich wieżowcach, z balkonem, z którego widać całe miasto. 5. Kontrola nad simem zarówno w domu, jak i w pracy. Jak w The Sims Online. 6. No i najważniejsze. Niech simy nie wyglądają jak plastelinowe wersje tłustych amerykanów. Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety, niektórym, może to utrudnić, jeżeli lubią grać rodziną, wtedy ciężko zajmować się simami i tu i tu.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Denerwujące są też animacje w The Sims 3 nie wiem czy tylko jest tak u mnie ale sim musi się ,,ustawić" jakoś względem obiektu,sima,zwierzaka i dopiero wykonuje czynność, moim zdaniem niszczy to płynność gry. Myślę że w The Sims 4 bardziej przyłożą się do animacji, zgadzam się z Caesum dwójka miała bardzo przyjazny interfejs i bardziej mi się podobał niż w trójce do którego napchano za dużo opcji. Królicze nory powinni wyeliminować bo to nudne a najbardziej gdy się gra jednym simem który musi na siebie zapracować i pracuje w budynku w którym nie można nic zmieniać i się tak czeka na przyspieszonym tempie aż on wyjdzie, sam dodatek Kariera nie wystarczy bo wiele jest prac w The Sims 3 które są bardzo fajne ale zniszczone przez królicze nory...
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja myślę że najlepiej byłoby żeby EA i Maxis pracowali razem. EA ma bardzo fajne pomysły na dodatki, lecz z realizacją ich jest znacznie gorzej. A jakby wziąsc ich pomysły i dac do zrealizowania Maxsisowi to TS4 miałaby niepowtarzalny klimat i na pewno gracze byliby zadowoleni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
taa, a w końcu się okaże, że wszystko co tu piszecie zostanie tylko nadzieją.. ;/
mi 3 wystarczy, a mój komp i tak by pewnie 4 nie przeżył. no, ale mam nadzieję (-.-), że naprawią bugi i się wysilą nad dodatkami jeśli miałyby już jakieś wychodzić.. i dodanie podstawowych rzeczy np. pranie w podstawce. mam marzenie, które by się nie spełniło, a mianowicie podglądanie simów w pracy lub w szkole i kierowanie nimi.. szczególnie w szkole, ale w sumie.. to by nie wypaliło na dłuższą metę.. dzieciak w wieku szkolnym jedzie do szkoły i jak nim nie kierujesz to stoi jak ten osioł, a w domu płacze małe dziecko. co wybrać? ![]() nie mam pomysłu co by mogło jeszcze być.. może możliwość komunikowania się simów z różnych miast? to też by było fajne. i takie różne drobnostki bardziej urealnione. a skoro o tym mowa to bym zapomniała.. CHOROBY!!!! choroby, choróbska wszelkiej maści, złamania, wypadki samochodowe, pylenie i alergia.. możliwość trafienia do szpitala.. umawianie się na wizyty kontrolne do lekarza i takie tam.. dentysta może ![]() marzenia...
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A ja wam powiem, że królicze nory to DOBRE rozwiązanie. Teraz narzekacie, ale nie zdajecie sobie z tego sprawy, jak by ich nie było... Nie tylko waż sim chodzi do pracy. CAŁE MIASTO DO NIEJ CHODZI. Wyobrażacie to sobie, bo ja nie !?
Albo musielibyście mieć jakiś SUPEREKSTRAWYPASIONYIWOGÓLENAJLEPSZY komputer, albo gra by wam się niewyobrażalnie cięła... !
![]() |
#7 |
|
![]()
Lubie, bez przesady.
![]() W trójce jako strażacy też kilka osób chodzi do pracy i nic złego się nie dzieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Bez przesady, w byle RPG'ach są masy postaci zachowujących się jak żywe osoby, albo w takim Assassin's Creed miasta są po prostu przepełnione ludźmi. Poza tym, przecież już w samych simsach były takie a nie inne miejsca - mówię tu o parcelach publicznych. Smutna prawda jest taka, że takie parcele tną się nie dlatego, bo komputery są "za słabe", ale dlatego, bo optymalizacja The Sims zarówno 2 jak i 3 jest po prostu karygodna.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 04.07.2012 - 14:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Podoba mi się możliwość gry przez internet i większość opcji, które spotykam w 3. (której nie mam, ze względu na wymagania) i tutaj właśnie boję się, że te wymagania będą z kosmosu, no ale trudno. Myślę, że powinni zmienić nazwę. Nie pasuje mi się Sims 4 itd. Może The sims: New Generation albo The sims: Next Step. ? Może być ciekawie, z pewnością bym zobaczyła, choćby z widoku ; )
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|