Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.05.2013, 15:25   #151
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: By... me ;)

Łał, te siostry są świetne! Co prawda nie widzę podobieństwa między nimi, ale za to bardzo mi się podobają. Patrząc na Karę faktycznie można zauważyć, że ma mocny charakter, szczególnie podkreśla to jej spojrzenie no i rude włosy. Widać, że wie czego chce i za wszelką cenę dąży do celu. No brwi faktycznie nie przypadły mi do gustu. 9/10.

Natomiast u Mayi brwi jak najbardziej są w porządku, przynajmniej dla mnie. Widać, że jest raczej spokojną duszą, ma taki przyjemny wyraz twarzy. Mógłbym się na nią patrzeć i patrzeć. No i do tego te cudowne usta... Bardzo mi się podoba. Chyba nawet bardziej od Kary. 9,9/10.

A i ta maska na nosie za bardzo się świeci jak dla mnie. ;p Ja bym z niej zdecydowanie zrezygnował, wygląda to trochę dziwnie.
FresH jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.05.2013, 17:12   #152
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Mi sie brwi podobają! Obie mają świetne! W ogóle, udane simki. Według mnie najlepsze ze wszystkich dotychczasowych! Szkoda, ze nie widać ciuchów, no ale i tak git!
stare 21.05.2013, 18:10   #153
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Cytat:
Napisał Malin
A co do dodatków - lubię je wyszukiwać. Zwłaszcza, jak trafi się coś naprawdę fajnego, wtedy czuję się, jakbym znalazła jakiś prawdziwy skarb Niestety jak już wpadnę w szał ściągania, to koniec, stracona jestem na cały dzień lub dwa. A biedny Downloads rośnie...
Hah, mam podobnie

Cytat:
Napisał Malin
(Wyjaśnię jeszcze tylko krótko, że te dziwne końcówki we fryzurze Mayi to niestety wina mesha i nie dało się z tym nic zrobić. Nie chciałam tego fotoszopować, zostawiłam tak, jak jest na oryginalnej fotce. Widać to tylko w zależności od kąta oglądania i na takich większych zbliżeniach, w grze nie przeszkadza.)
Też mi się na niektórych fryzurach tak robi Najczęściej na tych z milanosims.

No, to teraz ocenię prezentację
Zacznę od tego, ze simki wyszły bardzo realistycznie, co jest oczywiście plusem
Obie mają duże usta. Ja zwykle robię simów z małymi ustami, bo bardziej mi się podobają, ale u Mayi i Kary nie wygląda to źle
Co do brwi to racja - trochę jakby "męskie" No ale dodają im oryginalności
Maya wydaje się być typem chłopczycy. Kara to prawdziwa dama, makijaż i włosy idealnie do niej pasują.
Simki podobają mi się, czekam na kolejne
stare 21.05.2013, 20:00   #154
Malin

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał FresH
A i ta maska na nosie za bardzo się świeci jak dla mnie. ;p Ja bym z niej zdecydowanie zrezygnował, wygląda to trochę dziwnie.
To moje ulubione maski! Podobnie jak te "krechy" na nosie, o których pisała Liv Bardzo mi się podobają i stosuję pewnie przesadnie, no ale co zrobić
Cieszę się, że udało się oddać charaktery dziewczyn Trafiłeś w sedno z opisem. I też mam słabość do Mayi

Cytat:
Napisał Ken
Szkoda, ze nie widać ciuchów, no ale i tak git!
Specjalnie dla Ciebie foto ciuchów, bez obróbki, ale skoro chcesz zobaczyć...

Cytat:
Napisał Diana
Maya wydaje się być typem chłopczycy. Kara to prawdziwa dama, makijaż i włosy idealnie do niej pasują.
No Kara lubi dobrze i modnie wyglądać, marzy jej się własny salon piękności. Planuje w najbliższym czasie zacząć eksperymenty makijażowe na swojej siostrze A czy Maya to chłopczyca? W jakimś sensie tak, daleko jej do stylu siostry. Dodatkowo jest jeszcze lekko dziecinna. Kara pilnuje i opiekuje się młodszą siostrą, czasem jest dla niej trochę surowa, ale bardzo ją kocha i zrobiłaby dla niej wszystko

Bardzo dziękuję za opinie, jesteście kochani! :*
Malin jest offline  
stare 22.05.2013, 00:39   #155
rudzielec

Dotarłam! Wprawdzie dosyć późno, ale jestem i od razu przejdę do komentowania
Jeśli chodzi o Karę, jest elegancka i widać, że dba o każdy szczegół równie perfekcyjnie jak o swoją figurę (kocham ten body mesh! 3), taka businesswoman z prawdziwego zdarzenia! Swoją drogą fajny ma eyeliner, chociaż troszkę nie podoba mi się jej nos (ale to się wytnie xd).
Natomiast co do Mayi, to widać po niej, że jest typem kobiety, dla której perfekcyjny wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszą rzeczą na świecie, to taka pogodna, zwykła dziewczyna o słodkiej buzi
Gdy się patrzy na jej twarz to od razu ma się ochotę z nią zaprzyjaźnić, a bynajmniej ja odniosłam takie wrażenie :3
Simki jak zwykle z charakterem, który widać(po raz trzeci xd) od razu kiedy patrzy się na zdjęcia, to mi się w nich podoba!
Szkoda, że tak mało zdjęć, poszłaś na łatwiznę tym razem xD
Miałam ochotę sobie popatrzeć na fotki, a tu dupa zbita

Mimo wszystko czekam na Twoje kolejne simy :3

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 22.05.2013 - 00:41
rudzielec jest offline  
stare 20.07.2013, 09:35   #156
Malin

Rudi, dzięki za opinię :* Wiem, że mało tych zdjęć, ale co zrobić ; ) Dziś właściwie będzie podobnie...

Powracam po krótkiej nieobecności z nową postacią, a mianowicie simką o wdzięcznym imieniu Swarna (uwielbiam stronę!). Póki co, niewiele mogę o niej powiedzieć, bo dopiero wprowadziła się do okolicy, więc nieznane są jej zwyczaje, niemniej jednak, kreując jej charakter, poszłam w stronę spokoju i powagi. Simka jest dość nieśmiała, mało otwarta na innych simów. Jest bardzo poważna, ale aktywna, więc nie lubi siedzieć w domu, tylko działać. Raczej samotniczka. Ach, no i sprzątanie wszystkiego wokół jest niemal jej obsesją ; ) Sesja trochę nietypowa, ale pod spodem dodaję zdjęcia bez obróbki graficznej i z gry, więc będzie można lepiej ocenić jej wygląd. Przyznam, że trochę dziwnie robiło mi się postać bez makijażu. Jestem przyzwyczajona do dużej ilości make-upu, ale postanowiłam sprawdzić, co mi wyjdzie, gdy nie nawalę tego tuszu i cieni do powiek ; ) Simka ma więc na sobie tylko kilka masek i pomadkę.

Zdjęcie bez obróbki graficznej:

Malin jest offline  
stare 20.07.2013, 10:12   #157
rudzielec

Piękna i naturalna widać na jej twarzy ten spokój, jeśli chodzi o charakter
Wyszła Ci całkiem nieźle, najbardziej podoba mi sie jej spojrzenie, oczy normalnie miażdżą
Naprawde dobrze wygląda bez makijażu, fryzura i kolor skóry również dobrałaś idealnie
Cóż mogę jeszcze napisać... Chętnie bym nią sobie pograła
Mam nadzieję, że na następnego sima/simkę, nie będzie trzeba tak długo czekać :>
A jeśli chodzi o Swarnę, to bez oceny liczbowej, bo się w skali nie mieści
stare 20.07.2013, 11:18   #158
Fallen

Orany O_O Przerobione zdjęcia są cudowne! Simka ma wspaniałe oczy, takie magnetyzujące spojrzenie Bardzo ładny kształt ust, wszystko z resztą jest idealne Zgadzam się z rudzielcem, Swarna (BTW śliczne imię) nie mieści się w skali. Również z chęcią bym sobie nią pograła, bo daru do Tworzenia simów to ja nie mam
Jednym słowem: ideał
stare 20.07.2013, 15:53   #159
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Ej, piękna! Z kimś mi sie kojarzy, hm...
Wyszła świetnie! Prezentacja jest... magiczna! Przez 10 minut dochodziłem, czy to śnieg, czy deszcz, po czym stiwerdziłem, że grad Ma świetne usta, niby duże ale
10 ofc :>
stare 20.07.2013, 18:05   #160
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Jaka ona jest pięknaaaa *_______*
Cudo, taka naturalna... Brak słów
Na obrobionych fotkach też wygląda pięknie. Malin, twoje simy są niesamowite *o*
Aż miło oglądać
Zazdroszczę talentu
Niby ja robię (czasem ) ładne simki, ale taka piękna nigdy mi nie wyszła. Ocena: 10000[...]000/10 ;>

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania