|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ożeniłam siostry Kaliente z braćmi Alfo,czyli Ninę i Korna,a Dinę z Tornem.Nina jest załamana po ślubie.Teraz nie będzie mogła zdradzać (bo ja nie chcę).Ma zostać przy mężu.Kornowi to małżeństwo się podoba
.Torn ożenił się z Diną.Ma on też córkę Dianę w wieku szkolnym.Diana jest bardzo zadowolona z nowej mamusi.Będzie miała też rodzeństwo.Jeśli to będzie chłopiec,to dam mu na imię Dino,a jak dziewczynka to Daiana.Torn i Dina są superszczęśliwi.Mają takie same aspiracje.Chcą być rodzicami,flirtować ze sobą.Zdobywanie punktów idzie mi jak burza.Gdy Kasia Langerek przyszła posprzątać,popłakała się widząc jak dobrze im się wiedzie (akórat flirtowali ).U Dona i Kasi po staremu,bo nie gram nimi.Ps.Czy wie ktoś może coś w tej sprawie.Otóż,gdy zapraszam dyrekotora,zabawiam go itd,ZAWSZE gdy ma nadejść ogłoszenie werdyktu czy dostanie się sim do szkoły czy nie,dyrektor wyparowuje.Nie ma go i już!Wie może ktoś jak rozwiązać ten problem?? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie tak:
Kasandra pocałowała gorąco Dona ten stracił dla niej głowę (Zwłaszcza po tym jak założyła ciuchy mamusi, szkła kontaktowe i przefarbowała sie na blond) urodziła im się córka Andżelika i Liliana tuż przed urodzinami się pogodziły i zostały najlepszymi przyjaciółkami, Andżelika wyszła za mąz za Damiana i oboje bardzo dużo zarabiają (ona: restauratorka, on: chirurg) i mają nastolatke, prymuskę Eulalię, a Liliana wyprowadziła się do malusieńkiego domku w lesie (tego co tam stoi tak daleko) i żyje samotnie i brata się z naturą bo jest wycieńczona po tylu latach brania narkotyków. Daniel i Marysia już się postarzeli, zajmują się wnuczką i marysia juz sie nie poświęca w pracy, a Daniel juz jej nie zdradza i wybaczyli sobie wszystko, a teraz razem sobie ćwiczą jogę i cieszą się starością. Balbina: Błażej jest nastolatkiem, a to małe jest dzieckiem, Balbina zmieniła fryz i wyszła za mąż za Taurusa Thopfersa, mojego bogacza i dzieci podostawały się do szkoły prywatnej i żyją długo i szczęśliwie. Dina i Nina się wspierają i żenią się po koleji z bogaczami i ich mordują.... hehe W Dziwnowie nie mam juz tylu ciekawostek bo dawno tam nie gralam.... |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Aha i jeszcze napiszę o Miłowie
RODZINKA KALIENTE - Dina wyszła za Mortimera (dla kasy,kasy!). Razem mają dziecko - Shellę. Nina zakochała się w Donie, Don i Nina - Codziennie bara bara, i mają pięcioro dzieci. Później Nina zmarła, a Don znalazł sobie inną. RODZINKA PRZYJEMNIACZEK - Liliana i Andżelika hate'ują się dalej, Marysia zerwała z Danielem. Daniel miał dziecko z Kasią Langerak, a przed ołtarzem ją porzucił. Kasia zwariowała i przyleciał do niej doktor na parasolce RODZINA BIEDAK - Błażej dorósł a Damian dostaje tróje za tróją. Do Balbiny wprowadził się August Sim, i równie szybko się wyprowadził. Balbina znowu była w ciąży. I niestety umarła. I dzieci same zostały... |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Na parasolce!! hahahahahahahaahahhahahahahahahahha
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja teraz gram w Dziwonowie.
Rodzina Kowal i Widmo: Jasiek miał urodziny. Zaprosił na nie najbliższe osoby i te, z którymi ma najlepsze relacje. Jasiek zdmuchnął już świeczki. Przyjęcie urodzinowe było bardzo udane. Jasiek był dumny, że wyprawił sobie tak świetne przyjęcie. A Ofelia nadal jest nastolatką. Ale już za 2 dni ma urodziny. Postanowiła wykorzystać ostatnie dni młodości na ciekawe rzeczy i te, o których marzyła. Ten dzień był udany. A na zajutrz Ofelia szykowała się na przyjęcie. Kupiła sobie ładną sukienkę, Oliwka dekoruje już podwórko oraz pokój. Ofelia zaprosiła Jaśka i przyjaciół ze szkoły. Ofelia chciała zmienić grupę wiekową na samym początku przyjęcia i tak też zrobiła. Za kilka dni Jasiek i Ofelia się zaręczyli a za 2 tygodnie wzieli ślub. Wkrótce urodzi im się dziecko. CDN A teraz Miłowo Ćwir, Lotario i Kaliente: Kasandra zaręczyła się z Donem. Każdy był szczęśliwy. Mortimer szukał żony. Mortimer chciałby ożenić się z Diną. Ale tylko dlatego, by mieć tak sexowną żonę. Don i Kasandra wzięli ślub. Przyjęcie było udane a Aleksander nawet się popłakał. Dina była również na weselu. Gdy wesele już prawie się skończyło Dina właśnie była na dachu i podziwiała gwiazdy. Mortimer wszedł na dach i oświadczył się Dinie. Teraz ich rozmowa. Dina: Jak tu romantycznie Mortimer: Tak... Mortimer: Mam do Ciebie pytanie... Dina: No mów nie krępuj się! Mortimer: Wyjdziesz za mnie? Dina powiedziała oczywiście tak. Chciała biedaka spłukać z kasy. Don i Kasandra wyprowadziła się z Donem do najdroższego domu w całym mieście (chodzi mi o to ogromne zamczysko każdy chyba wie które). CDN Takie dziwne historie o.O ![]() EDIT: Daję fotki Kowal i Widmo (w nowym domu) ![]() ![]() ![]() A tu Dina
Ostatnio edytowane przez Tonetti : 20.10.2007 - 12:04 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ćwir:
Kasandra była zaręczona z Donem Lotario. Jednak w międzyczasie odkryła, że jej serce tak naprawdę bije gorąco dla Dariusza Marzyciela, romantycznego malarza Kasandra, wzorowa niegdyś uczennica a dziś przyzwoita, choć ekscentryczna młoda kobieta pozwoliła sobie na szaleństwo i nocowała u Dariusza. Spędzili razem gorące chwile. Nadszedł jednak dzień ślubu z Donem. Nieszczery Lotario porzucił Kasandrę przed ołtarzem a ta załamana ale też szczęśliwa zadzwoniła do Dariusza, przegadali całą noc a nazajutrz już się do niego wprowadzała. Wzięli cichy ślub bo liczy się uczucie nie oprawa. Tata Mortimer dał Kasandrze 50000 $ na start i odremontowała z Dariuszem jego dom. Syn Darka, Szczepan poszedł na studia Kasandra zmieniła styl. Nosi piękne długie włosy, błękitne bluzki i kuse spódniczki Teraz marzy o dzidziusiu.Mortimer skorzystał z cateringu i nieudanego przyjęcia weselnego Kasandry i zaręczył się z Diną Kaliente. Dina wprowadziła się do rezydencji Ćwir i usprawniła ją (oczywiście za pieniądze Mortiego) zmywarki, utylizatory śmieci, malaksery, stylowe zegary, żyrandole, toaletka i pokaźna garderoba. Kazała wybudować podjazd i kupiła sobie czarną sportową rakietę, która jest tylko jej własnością. Samej Diny też nie poznacie ! Zniknęła ta kusząca seksbomba a pojawiła się zamiast niej młoda dama ze starannie upiętym wysokim blond kokiem, nosząca dużo biżuterii oraz szykowne i eleganckie futerka (Morti ma gest). Wkrótce odbył się ślub. Don Lotario obraził się na Dinę za to i przestał do niej czuć mięte. Aleksander wyrósł na nastolatka. Nosi się teraz na czarno jak jego siostra kiedyś. O dziwo ma świetny kontakt z macochą. Dina bardziej kocha pieniądze Mortimera ale jednak jest mu wierna i zadbała o dobry kontakt z jego dziećmi. Żyją całkiem szczęśliwie. Choć Mortimer częściej śpi na kanapie. Małżeństwo nie zostało jeszcze skonsumowane Nina Kaliente pochowała urnę z prochami Marka Kawalera na miejscowym cmentarzu i planuje wraz z Donem Lotario nowy plan wzbogacenia się Przyjemniak: Daniel nie mógł dłużej żyć z zimną jak ryba Marysią i postanowił, że nie będzie grał na dwa fronty. Przyznał się, że ma kochankę i jest nią Kasia Langerek, ich pokojówka. Marysia była załamana ale czekało ja znacznie więcej bólu. To Daniel zerwał ich związek małżeński i Marysia wyprowadziła się do mniejszego mieszkania w kompleksie nowych apartamentowców koło wieży ciśnień Miłowo. Kasia Langerek wprowadziła się do Daniela i wkrótce została nową panią Przyjemniak. Spodziewa się dziecka ale ciąża nie jest jeszcze widoczna. Córki Daniela i Marysi przed burzliwymi zmianami w rodzinie zdążyły już wyjechać, usamodzielnić się i zdobywać wykształcenie wyższe na Uniwersytecie Simowym. Marysia Przyjemniak zaś nawiązała intymną relację z Leonem Nogą. Jest on jednak żonaty. :1smutny: Próchno: Honoriusz nie interesował się swoją żoną więc ta oszczędziła jak najwięcej pieniędzy i pojechała do Lazurowej Promenady. Tam kupiła wystrzałowe ciuszki, przedłużyła włosy, ufarbowała siwy kolor na blond no i zrobiła operację plastyczną (dzięki stołowi do chirurgii plastycznej, który zamieściłem w swoim salonie piękności Lazurek). Styl, lifting i nowy makijaż sprawiły, że Honoriusz nie może wyjść z podziwu i każdej nocy rozkoszuje się upojnymi chwilami ze swoją nową "Wenus z Miłowa" :laugh: Swoją drogą niezły z niego numer. Biedna pani Próchno musiała tyle zmienić by ratować swoje pożycie małżeńskie. Tak wygląda ich wszystkich życie DZIŚ
Ostatnio edytowane przez MacieK : 28.12.2007 - 00:55 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja dawno pousuwałem te rodziny bo mi się znudziły. Jeśli dobrze pamiętam było tak:
ĆWIR: Don to największy wróg Kasandry. Kasandra miała 2 dzieci z Dariuszem który ożenił się z Kasandrą wprowadzając się do niej z Szczepanem. Aleksander był nastolatkiem. Później Dina i Mortimer wzięli ślub ale po sekundzie Mortimer umarł(gdzieś 20 minut simowych po ślubie) spoczywał na cmentarzu Ćwirów. Dina mieszkała z Ćwirami. Te dwa dzieci Kasandry to chłopiec i dziewczyna. Dziewczyna to Sara a imiona chłopca nie pamiętam. BIEDAK: Błażej był dzieckiem. Damian kocha Andżelikę. I nic więcej się nie wydarzyło. KALIENTE: Nina wyszła za Dona. Nina za Mortimera. LOTARIO: Don był w związku z Niną. Mieli mieć dziecko lecz Nina nie zdążyła zajść w ciążę gdyż obaj zginęli w pożarze. HAK: Jan z żoną(nie pamiętam jej imienia) miał dwoje dzieci: Pierwsza to oczywiście Lucyna(dalej dzieckiem) a druga to dziewczynka(której imiona nie pamiętam). PRÓCHNO: Tą rodziną nie grałem. PRZYJEMNIAK: Tu się wiele nie wydarzyło.... Andżelika to miłość Damiana a Liliana to miłość Szczepana. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A wiec sluchajciE:
Miłowo: Cwir Mortimer ożenil sie z Niną ale romansuje z Diną a to samo robi Don;D. Siostry w końcu się znienawidzily i sa oburzone. Mortimer umarl ze starosci. Don ożenil sie z Kasandrą i się do niej wprowadził i jest happy bo jest bogaty urodzilo im sie dziecko,ale on i tak cichaczem flirtuje z Diną. Aleksander pragnie sie zakochac ale tylko sie uczy. Bliźniaczki staly sie dorosle: Angelika zostala w domu a druga sie wyprowadzila. Nadal sie nienawidzą. Pewnie za niedługo wyjda za swoich ukochanych. Marysia i Daniel są emerytami i szczęśliwie spędzają ten czas w swoim domu. Marzyciel: Dariusz nie zostaje malarzem ale gwaltownie zakochuje sie w Balbinie i sie z nia żeni. Jego syn zostaje sam w domu i musi zarobic na utrzymanie. Balbina ma już 5 dzieci: tego 1-szego co jest zlodziejem (za niedlugo bedzie dorosly), Błażeja(jest nastolatkiem, pragnienie zdobywania wiedzy) chłopca(nie pamietam imienia(chodzi do szkoly) i z Marzycielem dwie malutkie murzyńskie bliźniaczki. Będzie im trudno w tym malym domu, ale moze se poradza. Dziwnowo: Oliwka umiera. Paskal rodzi dziecko . A później rodzi Ufo Waldemar. Ofelia dorasta i żeni sie z Jaśkiem i mają malego Fabiana zielonoskórego. Technik Zapylaczi Jadźka sa emerytami, Janka zbuntowaną nastolatka ogołnie jest super. Kamasz: Najstarszy syn sie wyprowadzil, ten średni tez i general zostal z najmlodszym synem w wielkim domu. Damazy spedza noce z jakos simka z SimCity. Papużka: Rodzi im sie dziewczynka. Ale w końcu wszyscy giną z glodu oprócz tej dziewwczyki (razem z Nerwusem opiekunka do dzieci i sprzątaczem) i ona zostaje sama i zabierają ją do domu dziecka. Jedynacy: Nic sie nie dzieje, dziwczyny pracuja i flirtuja z chlopakami. SAmotnik: Spotyka w Dziwnowie BELLĘ ĆWIR i sie z nia zeni. Werona: Romeo i JUlia sie zenia. Wyglada na to ze dziadek julii i babcia romea chyba beda parą. Razem w domu Kapuletów mieszkją z julia i romeo. Jutrzenka Tytania i Puk giną w pozarze. Sama zostaje nastoletnia Teodezja.(Bo Oberon sie wyprowadzild o Bianki Montek ale wlasciwie on kocha jej matke.) Wprowadzilam do zycia równiez rodziny kapuletow i montekow ale tego juz mi sie nie chce opisywac;p;p. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Przyjemniakowie to rodzinka którą się zajełam (niedawno ) Marysia i daniel czy jak on tam poprawili swoje relacje znów się kochaja daniel nie romansuje bo marysia go zaspokaja czekają na 3 dziecko lilianka i andżelika są mniej wiecej na tym samym etapie ale to się wkrótce zmieni .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|