|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
@ginsei - to ty masz jakieś dziwne simsy xd przykładem jest chociażby jedna z rodzin z AP, gdzie właśnie są nastolatkowie i młodsze dzieci. nie pamietam w tej chwili nazwiska xd
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
milkie_way15 niee źle zrozumiałaś i Amelie i Matt są dziećmi Toma
Johny chciał się tylko zemścić.. Fensy go nie kochała..eyvee nie wiem co to nraasa, ale historia jest fajna
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
eyvee - o matkooo . zabiłaś ich. ty zabójco :c ale tak serio, to Twoja historia jest świetna. normalnie jak jakiś thriller, albo dramat. czekam na więcej ;p
|
|
|
#5 |
|
|
wow ale super historie
nadrabiałam zaległości z przyjemnością ![]() eyvee no wiesz co biednym staruszkom nie dałaś pożyć nie no szczerze mówiąc teraz historia jest mega ciekawa! Biedna mała ![]() A ja chyba też przestanę pokazywać zdjęcia... myślę tak jak Anie że u mnie się tylko rodzą i umierają i koniec A tu takie opowieści że aż włoski dęba stają czekam na dalsze historie ludziska
|
|
|
|
#6 |
|
|
milkie_way15 - wiem, że jest, tym bardziej mnie to zdziwiło. Założyłam po prostu, że nastolatkowie gracza nie mogą się same utrzymywać...
![]() Eyvee - właśnie mi się przypomniało... na jakim ty prawie grasz, jak przecież dom rodziców powinien przejść na dzieci, czyli przede wszystkim Hinata jako córka powinna dziedziczyć - więc miasto nie miałoby nic do powiedzenia w kwestii domu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
@ ginsei - soreczki , że się wypowiadam w imieniu Eyvee, ale ona to chyba na potrzebę historii zrobiła
zresztą ja nie wnikam bo może tobie o coś innego chodzi
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Rodzina Break
Ja po prostu się dobrze bawię! ![]() ![]() Matt też.. Na rakiecie! Ale odlot.! ![]() ![]() Buzi w główkę.. ![]() Mój słodziaczek ![]() ![]() Przyjaciel Matta mnie rozwalił ![]() ![]() A Amelie śpi.. Zasługuje, bo jest wspaniałą uczennicą.. Codziennie dostaje tytuł wzorowego ucznia Jestem z niej bardzo dumna.![]() Z koleżanką wampirką. ![]() Odpoczynek. ![]() Matt już jest dzieckiem. ![]() Ładne mam dzieciaki ![]() ![]() ![]() ![]() Wymyślony przyjaciel! ![]() haha Matt leniuchu ty! ![]() ![]() Dzieciaki następnego dnia pojechały na wycieczkę na katakumby.. Masakryczna ta wycieczka.. ![]() Tam spotkały tę "uroczą panią" ![]() Wspaniała pamiątka c'nie? ;/ ![]() A najlepsza przyjaciółka Fensy jest wampirem.. Powiedziała jej, że stanowi zagrożenie dla niej dla swojej i dla Fensy rodziny.. Zaczęła płakać i uciekła.. ![]() EDIT. Czy to dziecko ma brodę? ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
@ginsei - no ogolnie to Hinata powinna dziedziczyc, ale ona pojechala w sina dal i zyje sobie wlasnym zyciem, zas Cathi sfalszowala dane i ogolnie dom nie nalezy do Hinaty...zreszta nigdy nie znalam sie na prawie, wiec tak to wymyslilam na potrzeby historii xD
<normalnie dom Cathi wedlug opowiesci zawalil sie pod wplywem wstrzasow sejsmicznym->japonia i od kilku lat mieszkala juz sama bez rodziny...ale tutaj to by sie kupy nie trzymalo >Wiec ogolnikowo - wszystko porobilam w celach opowiadania a teraz pogram sobie dla roznicy Lastavardami...@shotshe - ladne te twoje dzieci Matt chyba wyrosnie na przystojniaka ;>
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Huh,ja też dziś sobie pograłam troche.U mnie rewolucja...rodzina Broke z AP przestała istnieć...bo przeniosłam ją do Bridgeport
Strasznie mi się cieła w AP,a jak próbowałam wgrać mody (mimo świetnego poradnika według Anie,nic nie działa) wyłączała się po minucie gry :/Zastanawiam się czym znów namieszać w życiu moich kochanych Simów (muhahaha). Pomyslałam,że podokuczam teraz Lidce
Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 22.12.2011 - 21:28 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|