|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
kiedyś widziałam go na mod the sims i ściągnęłam, a teraz go nie mogę znależć ;( może ktoś podać link?
mnie wszystko się podoba w simsach jedynie nie lubie tego że non stop mi się ścina gra i wyskakuje okno "aktualizacja zostanie zamknięta..." i tak w każdej rodzinie ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie znoszę zdobywać przyjaciół do awansu, urządzać przyjęć i zakopywać doły w ogródku.
Nienawidzę też jak jakiś [...] przewróci mi śmietnik oraz pojawiania się tam robaków >.< No i te aspiracje pogoni za bogactwem. Kup mi to, kup mi tamto >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja... Właściwie wszystko lubię (;
Czasami są momenty nudne albo denerwujące, ale generalnie 99% gry dla mnie jest świetna i na nic nie mogę narzekać http://www.forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie lubię jak śpią... czasem za długo to trwa nawet na najszybszym ustawieniu czasu. No i że gra mi się czasem zawiesza na parcelach publicznych ;p ale to mój problem
![]() A tak to nie lubię jeszcze, że jak chcę, żeby ktoś był np. czarownicą albo wampirem, to nigdzie nie mogę znaleźć tych wampirów i czarownic, a jak jadę do miasta kimś zwykłym, kto nie ma w planach bycia czarownicą, to wszędzie pełno tych magicznych istot. Co za ironia! |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
U mnie gra strasznie się "ślimaczy"
![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Grabienie liści jak mam duzo drzew (bo mam >.<)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja? Hmm.. Nie lubię budowania dużego domu od nowa i urządzanie go.. Ale niestety muszę, bo te gotowe parcele są wg. mnie nieładne ^^
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A ja nie lubię:
1 ![]() 2:Czekać aż sim wstanie 3:Czekać aż sim przyjdzie w pracy / szkoły |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hm...
W szczególności nie lubię czekać, aż sim coś zrobi, cokolwiek. Mam słabą cierpliwość ![]() Nie lubię, kiedy rodzą się dzieci. Okropność. A potem jak dorastają. A co się z tym wiąże - uczenie małych dzieci korzystania z toalety, itp. Nie lubię, kiedy sim ma za niskie potrzeby, i muszę je "wypełniać". |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
O nie lubię jeszcze uczyć małych dzieci korzystać z nocnika. To okropne!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|