![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Wystarczy że np. upichcisz babeczke i przepis na nią automatycznie "wskoczy" ci do magicznej księgi kucharskiej. A przepisy to:
- <babeczka> Pył chochlików, proszek do piecznenia i cukier - upiec ( w tym co sie robi chlep itp.) - <magiczny napój> Winogrono, winogrono i żabi pot - w winiarni |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
ale to jest prawda na stronie www.livin-it-up.net w rozdziale hacket na samym końcy czyli 4 stronka z tego działu jak sobie ściągniecie to zaboaczycie. Ten grzybek jest taki sam jak ten na którym się siada ale w recenzju przedmootu pisze (po angielsku) coś zawiązane że: "Alicja chciała byc duża" i takie tam bzdety!
|
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Jestem bardzo ciekawa czy ktos odkrył te tajne czary w ksiedze czarów
![]() Pozwolicie że zrobie mały konkursik kto pierwszy napisze nam tajne zaklęcie ,wystarczy jedno ale jeśli zna wiecej to doostanie gwarancyjne pierwsze miejsce czyli tytuł "Wspaniałego czarodzieja" ![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
ja to zaklęcie miałam od razu - to jest "prawdziwy przyjaciel" i jest głupie bo zmenia śliczne pieski i kotki w brzydkich simów <_<
|
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Tak , ja ich zawsze palę i mi się robi cmętarz , a potem gdy mi duchy przychodzą używam zaklęcia Wyjście ze skóry i jest gitez -majonez!
|
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Ja musiałam zamienić majego pieska w okropnego sima, bo miałam go dość. Wolałam zamienić go w człowieka, a potem utopić, niż głodzić takiego pieska.
|
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() ![]() Tutaj są wszystkie amulety. Kóy lubicie najbardziej? Ja lubię DESZCZ BOGACTW. |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
A czy macie zdjęcia jak to wygląda? :unsure:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|