![]() |
#162 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A propo - macie jakieś newsy o Petsach?? ;> Bo ja nie... ;( |
|
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
na http://simsweb.pl cosik jest ;]
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Proszę bardzo:
Na simowym forum BBS, czyli na oficjalnej stronie The Sims 2, pojawił się kolejny nowy post od producenta gry (a raczej producentki). Producentka o imieniu Shannon. Z postu możemy przeczytać informację o nowej możliwości dodatku. Tym razem będą to podłogi. Możemy je teraz dowolnie układać oraz obracać. Dzięki temu powstaną zupełnie nowe style i wzory. Do wiadomości dołączono również trzy nowe screeny, na których możemy również zauważyć zupełnie nowe przedmioty. Jest to nowy model telefonu, zegar w kształcie kota oraz inaczej wyglądające akwarium. Na dwóch ostatnich screenach widać Montimiera Ćwira, który zmywa podłogę. Jest to już prawie pewne. Kolejnym dodatkiem do The Sims 2 będzie Pets. Tekst pochodzi z tej: http://www.simsy.pl/?kat=thesims&page=balanga strony, są tam również zdjęcia, o których była mowa |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
No to w końcu będzie ten dodatek czy nie? Juz nic nie rozumiem! (ten kto zaczął ten temat napisał post z jakimś listem przez który nic już nie rozumiem!) :wacko:
|
![]() |
![]() |
#166 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
W przeliczeniu na nasze polskie złote ma kosztować 136 zł,a więc tyle samo co podstawowa wersja gry.Ma wprowadzić do gry dużo nowych interakcjii i pzredmiotów dotyczących zwierząt,akcesoriów pielęgnacyjnych i dekoracyjnych dla simów.
Wiem, trochę dużo... :/ A wy co o tym myślicie?? Bo mi się zdaje, że cena teg dodatku nie powinna być wyższa od gry podstawowej... To bez sensu =/ |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
CO??
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Guest