Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej?
Henryk Ćwir 48 21.15%
Majka Ćwir 19 8.37%
Jan Nowak 74 32.60%
Anna Nowak 9 3.96%
Kasandra Ćwir 34 14.98%
Marek Kawaler 15 6.61%
Inny 28 12.33%
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.04.2009, 11:37   #161
_Eveline_
Guest

Domyślnie Odp: Który Sim jest najgłupszy?

Eee, co Wy gadacie, Nowak jest fajny Jak przychodzi do sąsiadów to go nie wpuszczam i tyle (zresztą prawie nigdy sąsiadów nie wpuszczam). I jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, że dużo je, bo chyba tyle, co inni...? Jak się nie podoba jego ubranie, to można je zmienić. U mnie zawsze na końcu wraz z Anną rozbudowują dom, mają dzieci i psa
Do Ćwirów też nic nie mam, tylko ostatnio nimi nie gram.
Kawalera już dawno ożeniłam, tą blondynkę Papużkę wydałam za mąż za stworzonego Sima, a ta druga została gwiazdą i ma dwa adoptowane psy.
A dom tych Mashugów zawsze mi się podobał, no bo było to fajne łóżko Pamiętam, że dawno temu, jak odkryłam, co oni mogą w nim robić, to aż rodziców zawołałam do kompa xD Teraz nie mogłam w nich grać, bo nie miałam Światowego Życia.

W odwiedziny w Zwierzakach to zawsze przychodzą mi Tiffany i Brad, no i Gotyccy. Ci drudzy mają fajną chatę, tylko bardzo trudno jest wprowadzić faceta na szczyt kariery, bo strasznie dużo przyjaciół trzeba mu skombinować. A ponieważ gram bez kodów, no to... często mi się już nie chce.

A tak jeszcze co do tematu... To mnie najbardziej irytuje ta Gienia Kat, bo ma za mały dom na tyle kotów. Nie nadążam z opróżnianiem kuwet, no to leją po domu. Żarcie z misek znika w zastraszającym tempie, więc często przenoszę je do środka, żeby inne zwierzaki nie wyjadały. Za to wtedy nie ma jak przejść po tej chałupie... :/

No i oczywiście jest ten Miły Wacuś, często też miałam z nim problemy, jak stawał w drzwiach i trzymał moich Simów przez 2 dni na balkonie -.- Wkurzająca jest też cała ekipa reżyserów, projektantów i choreografów w Gwieździe, takie teksty puszczają, że żal...

Ach, no i oczywiście fanatyczny wielbiciel. Wiecie, że już parę razy ukradł Monice Papużce nagrodę Simmy? Moje psy ciągle za nim ganiają, to wtedy czasem sobie idzie. Tragedia normalnie.

Za to uwielbiam... Pannę Lucynę ze Starówki, która wróży z ręki. Nieźle poprawia humor, odwiedzam ją, jak moi Simowie są na skraju wyczerpania
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.11.2009, 12:45   #162
Dingo02
Guest

Najbardziej nie lubię Boba (mam angielską wersję językową, więc u mnie Jan Nowak to Bob Newbie) - raz kochanego Nowaka chciałam przerobić na dżentelmena przebrałam go w eleganckie ciuchy, dałam porządną pracę (doszedł na prawie sam szczyt kariery - brakowało mu zaledwie 3 kreski!) umiejętności miał na max, jedyne co mnie wkurzało to sama jego osoba; nie wiem czy zauważyliście, ale często simy mężczyźni bekają, albo drapią się po bokach, to trochę nieeleganckie zachowanie :/ i ta jego bródka miałabym ochotę mu ją zgolić... szkoda, że się nie da!

Dla mnie Ćwirowie (albo Świrowie - nie wiem jak jest w polskiej wersji) też nie są za mądrzy.. niedawno z ciekawości użyłam programu i wydoroślałam ich córkę, Kasandrę. Tatko Ćwir pogadał chwilę z córeczką i potem zaczęli się całować... na oczach Majki! (albo Belli w ang.)
Potem na zmianę robiłam, żeby raz całował Majkę, raz Kasandrę i w ten sposób skłóciłam mamę z córką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.11.2009, 13:27   #163
cherrie
Guest

Dla mnie też wszyscy sa dziwni [i głupi]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2009, 10:21   #164
Thea
Guest

Kasandra Ćwir. >.< Histeryzuje cały czas, neurotyczka jedna. xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2009, 16:07   #165
Phuture.
Guest

Henryk Ćwir.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.11.2009, 10:49   #166
caalam

Reputacja: 10

ćwir [cała rodzinka] i ten cały nowak ._.
caalam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2010, 11:08   #167
Samusia122
Guest

Mad Odp: Który Sim jest najgłupszy?

najbardziej nie lubię rodziny Ćwir ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2010, 17:17   #168
Gosiaz135
Guest

Lubię:
Papużki, Ćwirów, własne rodzinki
Nie lubię:
Nowaków a najbardziej nie lubię Kawalera
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2010, 17:57   #169
Elajza
Guest

Ni nawidzę rodzinki Ćwir, a najbardziej Hnryka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.02.2010, 17:51   #170
Nattalciaa

Reputacja: 10

Mnie wkurza Jan Nowak -.-' Bo zawsze kiedy ktoś dzwoni do mnie podczas kiedy on jest u mnie w domu to jak ja odbiorę to on mnie policzkuje :/
Nattalciaa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania