|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej? | |||
Henryk Ćwir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 | 21.15% |
Majka Ćwir |
19 | 8.37% |
Jan Nowak |
74 | 32.60% |
Anna Nowak |
9 | 3.96% |
Kasandra Ćwir |
34 | 14.98% |
Marek Kawaler |
15 | 6.61% |
Inny |
28 | 12.33% |
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Eee, co Wy gadacie, Nowak jest fajny
![]() ![]() Do Ćwirów też nic nie mam, tylko ostatnio nimi nie gram. Kawalera już dawno ożeniłam, tą blondynkę Papużkę wydałam za mąż za stworzonego Sima, a ta druga została gwiazdą i ma dwa adoptowane psy. A dom tych Mashugów zawsze mi się podobał, no bo było to fajne łóżko ![]() W odwiedziny w Zwierzakach to zawsze przychodzą mi Tiffany i Brad, no i Gotyccy. Ci drudzy mają fajną chatę, tylko bardzo trudno jest wprowadzić faceta na szczyt kariery, bo strasznie dużo przyjaciół trzeba mu skombinować. A ponieważ gram bez kodów, no to... często mi się już nie chce. A tak jeszcze co do tematu... To mnie najbardziej irytuje ta Gienia Kat, bo ma za mały dom na tyle kotów. Nie nadążam z opróżnianiem kuwet, no to leją po domu. Żarcie z misek znika w zastraszającym tempie, więc często przenoszę je do środka, żeby inne zwierzaki nie wyjadały. Za to wtedy nie ma jak przejść po tej chałupie... :/ No i oczywiście jest ten Miły Wacuś, często też miałam z nim problemy, jak stawał w drzwiach i trzymał moich Simów przez 2 dni na balkonie -.- Wkurzająca jest też cała ekipa reżyserów, projektantów i choreografów w Gwieździe, takie teksty puszczają, że żal... Ach, no i oczywiście fanatyczny wielbiciel. Wiecie, że już parę razy ukradł Monice Papużce nagrodę Simmy? ![]() Za to uwielbiam... Pannę Lucynę ze Starówki, która wróży z ręki. Nieźle poprawia humor, odwiedzam ją, jak moi Simowie są na skraju wyczerpania ![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Najbardziej nie lubię Boba (mam angielską wersję językową, więc u mnie Jan Nowak to Bob Newbie) - raz kochanego Nowaka chciałam przerobić na dżentelmena
![]() ![]() Dla mnie Ćwirowie (albo Świrowie - nie wiem jak jest w polskiej wersji) też nie są za mądrzy.. niedawno z ciekawości użyłam programu i wydoroślałam ich córkę, Kasandrę. Tatko Ćwir pogadał chwilę z córeczką i potem zaczęli się całować... na oczach Majki! (albo Belli w ang.) Potem na zmianę robiłam, żeby raz całował Majkę, raz Kasandrę i w ten sposób skłóciłam mamę z córką ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Dla mnie też wszyscy sa dziwni
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Kasandra Ćwir. >.< Histeryzuje cały czas, neurotyczka jedna. xd
|
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Henryk Ćwir.
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Reputacja: 10
|
![]()
ćwir [cała rodzinka] i ten cały nowak ._.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
najbardziej nie lubię rodziny Ćwir ...
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Lubię:
Papużki, Ćwirów, własne rodzinki Nie lubię: Nowaków a najbardziej nie lubię Kawalera |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Ni nawidzę rodzinki Ćwir, a najbardziej Hnryka
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie wkurza Jan Nowak -.-' Bo zawsze kiedy ktoś dzwoni do mnie podczas kiedy on jest u mnie w domu to jak ja odbiorę to on mnie policzkuje :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|