Wróæ   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 04.12.2005, 07:14   #161
Mikolay
Guest

Domy¶lnie

mam do was taka prosbe.... a wlasciwie do tych co maja zestaw swiateczny.... sciagnalem juz sobie duzo dodatok z thesims2.ea.com, ale nie moge znalezc stroju mikolaja wezcie spakujcie jakiegos ludka i wgrajcie do neta i mi podajcie linka plis

Ostatnio edytowane przez Mikolay : 04.12.2005 - 07:43
  Odpowied¼ z Cytatem

PAMIÊTAJ! ¬ród³em utrzymania forum s± reklamy. Dziêkujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.
stare 04.12.2005, 10:56   #162
Mechaniczna Pomarañcza
Guest

Sad Nigdzie nie mogê kupiæ

Wczoraj ko¿ystaj±c z okazjii pojecha³am do ³odzi najpierw wesz³am do media marktu w galerii ³odzkiej - tam nic nie ma nawet ts2 , potem do empiku równie¿ nic poszukiwa³am i nic mia³am jeszcze nadzieje , ze w empiku na piotrkowskiej bedzie tam te¿ nic pyta³am w biurach obs³ugi i mi powiedzieli , ze takiego dodatku to w ogóle nie ma , ze sobie co¶ wymy¶li³am . :con: ;(
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 11:23   #163
moniak1993
Guest

Domy¶lnie

Moze zamow na www.merlin.pl albo www.allegro.pl wtedy kurier przywiezie Ci do domu grê ...
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 15:36   #164
Mechaniczna Pomarañcza
Guest

Mad

Cytat:
Napisa³ moniak1993
Moze zamow na www.merlin.pl albo www.allegro.pl wtedy kurier przywiezie Ci do domu grê ...

ja ju¿ kiedy¶ zamawia³am i co musialam drozej zap³acic za kuriera a p³yta dosz³a mi z tygodniowym opóznieniem do d*** z takimi internetowymi sklepami :con:
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 16:06   #165
Sacline
Guest

Domy¶lnie

Cytat:
Napisa³ Mechaniczna Pomarañcza
ja ju¿ kiedy¶ zamawia³am i co musialam drozej zap³acic za kuriera a p³yta dosz³a mi z tygodniowym opóznieniem do d*** z takimi internetowymi sklepami :con:
Nie jest do d**y allegro ale marlin mo¿e ja z allegro mam nocne ¿ycie i wszystko pisa³o ile przesy³ka i tosta³am 2 dni przed terminem:
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 16:22   #166
Cannabis
Guest

Domy¶lnie

A ja ju¿ korzysta³am z merlina i wszysko by³o ok .
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 16:25   #167
Sahem

Sk±d: Somewhere On The Ocean
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
Domy¶lnie

A u mnie jest (tzn. 100 km odemnie ). Merlin to dobry sklep. Bardzo... Ju¿ rozmawiali¶my na forum, na jego temat (bodaj¿e w temacie o Nocnym ¯yciu). Ja jestem zadowolony. Produkty sprzedawane s± taniej, a p³ac± za kuriera, to tak jakby¶ kupi³a normalnie w sklepie dop³acaj±c 2 z³ Bardziej boje siê Allegro, tam sprzedaj± zwykli ludzie, a w Merlin to sklep internetowy, tutaj mamy doczynienia z pewnym rodzajem firmy, która nie oszukuje.

by Puvix'L - za co wielkie dziêki

Icon made by cleopancake, THANKS xD
Sahem jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 16:35   #168
Mechaniczna Pomarañcza
Guest

Smile

Cytat:
Napisa³ Sahem
A u mnie jest (tzn. 100 km odemnie ). Merlin to dobry sklep. Bardzo... Ju¿ rozmawiali¶my na forum, na jego temat (bodaj¿e w temacie o Nocnym ¯yciu). Ja jestem zadowolony. Produkty sprzedawane s± taniej, a p³ac± za kuriera, to tak jakby¶ kupi³a normalnie w sklepie dop³acaj±c 2 z³ Bardziej boje siê Allegro, tam sprzedaj± zwykli ludzie, a w Merlin to sklep internetowy, tutaj mamy doczynienia z pewnym rodzajem firmy, która nie oszukuje.

ta tyle , ¿e wszystcy chwal± merlina a taka rzecz w³a¶nie przydarzyla mi sie na merlinie :con:
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 20:38   #169
Agita
Guest

Domy¶lnie

Od wczoraj mam The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny i mam pewno pytanie do posiadaczy owego dodatku. Z ty³u opakowania, na jednym z obrazków jest fotka z simk± która ma pewn± fruzurkê-kapelusz elfa. Czy macie t± fyzurkê w grze bo ja przekopa³am wszystkie i u mnie jej nie znalaz³am.
  Odpowied¼ z Cytatem
stare 04.12.2005, 20:53   #170
Pyziulka
Guest

Domy¶lnie

Czapki elfa z uszami s± dla dzieci i nastolatków chyab tylko. Przynajmniej ja tam tylko je widzia³am Ach i s± we fryzurach pod gwiazdk± tak jak farbowane

Martynka
  Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci)

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Zasady Postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest w³±czony
Emotikonyw³±czony
[IMG] kod jest w³±czony
HTML kod jest Wy³±czony

Skocz do Forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:33.