![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
mam do was taka prosbe.... a wlasciwie do tych co maja zestaw swiateczny.... sciagnalem juz sobie duzo dodatok z thesims2.ea.com, ale nie moge znalezc stroju mikolaja
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mikolay : 04.12.2005 - 07:43 |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
Wczoraj ko¿ystaj±c z okazjii pojecha³am do ³odzi najpierw wesz³am do media marktu w galerii ³odzkiej - tam nic nie ma nawet ts2 , potem do empiku równie¿ nic poszukiwa³am i nic mia³am jeszcze nadzieje , ze w empiku na piotrkowskiej bedzie tam te¿ nic pyta³am w biurach obs³ugi i mi powiedzieli , ze takiego dodatku to w ogóle nie ma , ze sobie co¶ wymy¶li³am . :con:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ja ju¿ kiedy¶ zamawia³am i co musialam drozej zap³acic za kuriera a p³yta dosz³a mi z tygodniowym opóznieniem do d*** z takimi internetowymi sklepami :con: |
|
![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
A ja ju¿ korzysta³am z merlina i wszysko by³o ok
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Sk±d: Somewhere On The Ocean
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
A u mnie jest (tzn. 100 km odemnie
![]() ![]()
![]() |
#168 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ta tyle , ¿e wszystcy chwal± merlina a taka rzecz w³a¶nie przydarzyla mi sie na merlinie :con: |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Od wczoraj mam The Sims 2 Zestaw ¦wi±teczny i mam pewno pytanie do posiadaczy owego dodatku. Z ty³u opakowania, na jednym z obrazków jest fotka z simk± która ma pewn± fruzurkê-kapelusz elfa. Czy macie t± fyzurkê w grze bo ja przekopa³am wszystkie i u mnie jej nie znalaz³am.
|
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Czapki elfa z uszami s± dla dzieci i nastolatków chyab tylko. Przynajmniej ja tam tylko je widzia³am
![]() ![]() Martynka |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|