![]() |
#161 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dobry temat, Zoe. Rozszerzenie do TS2 - w dziale The Sims 2.
Co do Osiedlowego Życia - kupię. Ale dopiero po przeczytaniu waszych recenzji. Może nie będzie się opłacało? Ale życie na osiedlu będzie raczej fajne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
a skąd ci przyszło do głowy, że osiedlowe życie to mini pack, że chcesz to tego działu go dac? ;/ poza tym zawsze w tym dziale są tematy o nowych dodatkach więc weź się ugryź w palce zanim coś głupiego napiszesz!
|
![]() |
![]() |
#164 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Na razie nie ma kategorii Osiedlowego Życia, sądzę że można było znaleźć na to stosowniejszy dział, ale bez przesady. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Hmm, mi się podoba. Bardzo.
Kupię. Nawet gdyby mi się nie podobało, to mając wszystkie pozostałe główne dodatki (minipacki tez miałam do kuchni i łazienki włącznie wszystkie, ale RR i H&M nie używałam więc usunęłam ![]() Generalnie bardzo, ale to bardzo podoba mi się podział na klasy społeczne. Bardzo podoba mi się pomysł mieszkania w bloku, kamienicy (w końcu zapewne i tak bedzie wyglądało to jak to wybudujemy, możemy wybudować stylową kamieniczkę, albo szary blok ;p). Podejrzewam, że zwiększy się u mnie procent samotnych simów i par bezdzietnych, bo uważam, że w końcu i tak każda rodzina wyląduje w jednorodzinnym domku (parcela z kamienicą musiałaby być Bóg wie jakiej wielkości, by pomieścić i sad, i jeziorko, i basen, i szklarnię blablabla, a ja moge się bez tego wszystkiego na dłuższą metę nudzić... ;p). Wszystko po trzosze dlatego, że domek rozbudowywuję wg własnych potrzeb, jak trzeba to piętro dorobię, a tutaj... mieszkania widzę dla samotników, par bezdzietnych z ew. jednym dzieckiem ;p. Ale i tak fajnie się zapowiada - najpierw mieszkanko, dorabiamy się na domek, może zakładamy rodzinę, potem się przeprowadzamy. Magia też mi się podoba. Chociaż znając mnie, niewiele będę się nią zajmować (jak zresztą każda nadprzyrodzona postacia z simsow, procz simorosli ;p). Jej, wszystko mi się podoba, tzn. brakowało mi właśnie bloków i kamieniczek więc jestem w stanie delikatnej (bardzo delikatnej) euforii ![]() Ale wiem, że się rozczaruję, pewnie nawet kilkakrotnie. |
![]() |
![]() |
#166 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kupię na 10000000000000000[...]00000%
Nie mogę się doczekać 26 sierpnia, niestety jeszcze tak długo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Ja też kupie na 100% a teraz zbieram kase na nie
![]() Jak myślicie? Ile będą kosztować? Tyle co inne, znaczy 80zł?? |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
79.99 czyli prawie 80 zł ja se oczywiście kupie po 40 przed premierą hehehh mam znajomości
|
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
tak 79 zł. I wcale nie wyjdą 26 sierpnia tylko na początku września chyba 4/6.
edit: Lipstick to piractwo (pewnie specjalnie złościsz Alicję? ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
No ja zawsze kupowałam po 69.99 ( MediaMarkt)
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|