Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2011, 07:37   #161
Analisse
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja jakoś nigdy nie przepadałam za nadnaturalnymi postaciami, zawsze tylko jakimiś spróbowałam i tyle, wole normalne simy.

Dodatek zapowiada się nawet dobrze, w sumie jak wcześniejsze dodatki, a później lekkie rozczarowanie, więc z tym będzie tak samo. Ale myśle że sobie go kupie, zawsze przez jakiś tydzień będzie cieszenie się nowościami i odkrywanie ich. A później już standardowa nudna gra.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2011, 13:07   #162
theqatrick
Guest

Dla mnie The Sims 3 (sama podstawa) nie jest nudna, a co dopiero z dodatkami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 13:36   #163
anie_1981

Reputacja: 10

Mnie też gra nie nudzi, ale wpada się w taką monotonię po jakimś czasie gry. Jednak lata grania w jedynkę i dwójkę, stale na jednej parceli, swoje robią. Nie czuję potrzeby wypuszczania moich ludzi z domu. Dopiero jak im się pojawia nastrójnik "istne szaleństwo" wypuszczam ich z domu. Tak na co dzień, to siedzą w domu i stale robią to samo. Dlatego ja sobie nie wyobrażam grania tylko jedną rodziną, byłoby to zbyt nudne.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 13:43   #164
hellraiser
Guest

Ja tam w TS3 nie gram dłużej niż 30 minut, dłużej nie jest na moje nerwy Ciągłe zacinanie się i błędy robią swoje. Dlatego jak gram w Simsy, to w Dwójkę. Tam mi chodzi wszystko gładko, prawie się nie zacina (prawie, jednak te 11 rozszerzeń jest+dodatki z neta), Simy nie są brzydkie, nie stoją minutę realną i nie stoją jak słupy gdy im się coś rozkaże.
anie, ten nastrójnik można przecież kasować boolpropem, więc nie musisz ich nawet z domu wypuszczać ale to by może była przesada.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 15:48   #165
Porando
Guest

@Nightfall

Uważasz,że simy z trójki są brzydkie ?

@anie_1981

Robię dokładnie to samo,tylko,że czasem se pływają w ogródku xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 16:17   #166
Owl Finch

Reputacja: 11

@up: ja uważam, że są paskudne. Simy w dwójce były ładniejsze, mniej jakby... Plastikowe...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 16:37   #167
anie_1981

@Up: Nie tak dawno instalowałam kumpeli dwójkę na jej lapku i chwilę pograłam... Sorry ale już mnie dwójka nie wciąga... Ma sporo zalet i sporo rzeczy jest w niej znacznie lepiej rozwiązanych niż w trójce, ale jednak wieje mi nudą. A jeśli chodzi o grafikę, to gdy instalowałam trójkę wydawało mi się, że dwójka ma lepszą grafę, jednak teraz myślę zupełnie odwrotnie. Simy trójkowe też mi się podobają. Jakoś tak się przyzwyczaiłam do trójki, zaakceptowałam jej wady i marudzę tylko na bugi, których ostatnio mam niewiele. Mogę grać 2 godziny i nic mi się nie zawiesi ani nie wyłączy. Miodzio.

Ale offtop... No cóż. Ja uważam, że Pokolenia warto mieć i chciałabym, żeby w końcu wydali to średniowiecze i zajęli się większą promocją Pokoleń. Może w końcu się czegoś więcej dowiemy. Wiem, że na razie wiadomo całkiem sporo, ale ja lubię wiedzieć baaardzo dużo o grze przed jej kupnem. Już się kamery nie mogę doczekać, bo mnie intryguje i nie wiem na jakiej zasadzie będzie to zorganizowane. Coś nagram i odtwarzam na TV lub kompie? To całe You: View to będzie na prawdę (odpowiednik Youtube), czy tylko umieścili to w filmiku na potrzeby tego trailera? Ciekawe to i intrygujące.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 16:44   #168
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Porando Zobacz post
@Nightfall

Uważasz,że simy z trójki są brzydkie ?
Tak, tak uważam.

@up mnie też ta kamera ciekawi. Lubię oglądać stare filmy i zdjęcia rodzinne, więc takie rozwiązanie bardzo mnie cieszy. Oczywiście, zobaczymy czy okaże się to prawdą.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 17:59   #169
Levkoni

Simy w dwójce wszystkie wyglądają tak samo prawie, a jak któryś jest inny to zawsze paskudny, z takimi nienaturalnie wielkimi ustami i policzkami, w 3 jest dużo większa różnorodność twarzy, chociaż też nie jest idealnie, ogólnie trójkowe simy mi się bardziej podobają. A co do Pokoleń to mnie interesuje ta laska u staruszka... zawsze chciałem, żeby była możliwość chodzenia o lasce w simsach, bo tacy staruszkowie wyglądają bardzo klimatycznie Tylko jeśli takowa się pojawi na serio w grze, to ciekawe, na jakiej zasadzie będzie działać. Czy może będzie musiał ją nosić przy jakiś schorzeniach, zmęczeniu czy może wystarczy wsadzić mu ją do ekwipunku i wtedy automatycznie będzie chodził o lasce? To ostatnie rozwiązanie najbardziej mnie urządza, bo miałoby się największą swobodę w decydowaniu, kiedy sim ma chodzić o lasce
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2011, 18:32   #170
sebi27

Nie mogę się doczekać tego dodatku ciekawe ile będzie możliwości
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania