|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
SimGuruTaterTot na oficjalnym forum udostępnił zdjęcia zestawów,ktorych możemy spodziewać się na początku lutego,ale ceny jeszcze nie podano
źródło http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/494279.page http://www.simy.pl/news/nowe-pakiety...czatku-lutego/ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Świetne! Właśnie czegoś takiego mi brakowało! A gdyby jeszcze było w przyszłości miasto w takich klimatach lub w stylu Hawajów... AWESOME!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Podoba mi się salon i ta ścianka wspinaczkowa. Ubrania mi nie przypadły. Są za bardzo, plemienne ;D. Nie użyłbym ich we własnej grze.
|
|
|
|
#4 |
|
|
W końcu będzie długo zapowiadana ścianka wspinaczkowa.
Ubrania i mebelki w stylu marokańskim czy tam afrykańskim nie podobają mi się. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zauważyliście, że EA brakuje pomysłów, a dobre rozwiązania, które w the sims 1 i nawet w the Sims 2 biły rekordy popularności robią byle jakie i nudne w the Sims 3? Weźmy na przykład magię. W the Sims cały dodatek był poświęcony magii i był to drugi pod względem popularności po Gwieździe dodatek do the Sims. W the Sims 2 magia jest elementem w dodatku Osiedlowe Życie, a w the sims 3 jakimś nędznym zestawem w Sklepie zrobionym "na kolanie".
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 20
|
W Store nic nowego. Śmiesznie wysokie ceny jak zawsze.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Wrzucili już afrykańskie zestawy. Szczerze mówiąc zachwycony nie jestem. Może jeśli uda mi się podmienić tekstury tych dredów, to może używalne będą. Ubrania kompletnie do niczego nie pasują. Ech...
|
|
|
|
#8 |
|
|
A ma ktoś już tą ścianę wspinaczkową? No bo ona też już jest, ale tylko w zestawie razem z afrykańskimi obiektami...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
Wycwanili się z tą ścianą tak, że trzeba kupić cały zestaw by ją mieć, sprytnie. Takim postępowaniem tylko tracą w oczach fanów. Może kiedyś to rozganiczą i dadzą osobno w co jednak wątpię. Swoją drogą ta ściana pasuje do całego zestawu jak pięść do nosa.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ta ściana jest też w dziale materiałów specjalnych, ale na razie nie da się jej kupić. Tak samo było ze zestawem z Krowokwiatem, on też przez pierwsze parę dni był tylko w zestawie, a potem odblokowano możliwość kupna go.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|