![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
No dobra jeleń
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
Skunksów nie widziałam ani razu, z szopami są interakcje. Ale wiecie co, jest jeden, koszmarny, straszny i niesprawiedliwy minus gry! Nie da się zamknąć dzikich zwierząt! Otoczyłam płotem szopa i jelenia... A one się teleportowały i uciekły!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
Wiem że to nie na temat ale jeden raz mój sim, był detektywem i włamał się do czyjegoś mieszkania, gdy ten ktoś przyjechał do domu, mój sim zaczął mi uciekać a jak ja mu kazałem włamać się z powrotem to on teleportował mi się na zewnątrz
![]() Prawdopodobnie jutro porobię parę zdjęć z Cap'u |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Znowu włączyłam CAP w Sunset Valley i inaczej już nie chcę. Nie zauważyłam tego wcześniej, ale w SV grafika jest znacznie lepsza. Jeśli chodzi o grafikę koni, to jeszcze nie jest to tak na maksa OK, bo tekstury koni nadal są słabe, ale już nie jest tragicznie. Moja Kometa wygląda ślicznie, gorzej Aquino, bo na czarnym bardziej widać niedoskonałości. Zebry wyglądają średnio, z oddali całkiem całkiem, ale z bliska widać kanciaste brzegi pasów. Ogólnie to jestem zadowolona. To na pewno będzie mój ulubiony dodatek, skoro już spędzam w demie kilka godzin, a nic praktycznie się tutaj nie dzieje, interakcje przecież nie działają...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Coś mi imageshack nie działa. Koszmarnie powoli ładują się te screeny. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 30.09.2011 - 22:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Zaraz wypróbuję, jeśli zdjęcia się pokażą, to znaczy, że się udało. Raz na jakiś czas imageshak robi jakieś problemy, ale generalnie nie jest to zła strona. Mam też jeszcze jedną ale ta też wypróbuję. No a żeby nie było off-topu... Filmik z konikami (oczywiście, że z konikami...). Mój własny filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=CcL8TsNxrYk |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
O kurcze! Podałem ten sam link w przedpremierowych dyskusjach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
|
![]() Cytat:
A szopy przychodzą i wywracają śmietniki? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
Oczywiście! To przecież obowiązek każdego szopa!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
Moje dogi ze swoim pańciem w parku
![]() ![]() Koni nie mam, bo irytuje mnie, jak chodzą biedactwa z negatywnym nastrójnikiem dotyczącym długiego noszenia siodła. Teraz mam rodzinkę z jednym kotem i kilkoma dogami w różnych kolorach, obserwuję je już teraz, żeby wiedzieć, który wygląda najładniej i od którego zacząć prawdziwą grę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|