|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Pisałam już wcześniej ale chyba nikt nie zauważył , mam problem z jedzeniem simowym. kiedy sim przyżądzi danie dla grupy zawsze jest wybrakowane po wyjęciu z kuchenki (każdej) np. tort bez jednego kawałka ale zazwyczaj jest pusta taca która od razu znika nie ma jej w wyposażeniu i tak się dzieje ciągle w każdym mieście.odinstalowałm chyba wszystkie potrawy z neta choć pewna nie jestem przeskanowałm Clean Installerem ale to nic nie dało. Ktoś wie jak temu zaradzić bez reinstalki ?bo ja już nie mam pomysłu
Ostatnio edytowane przez Venie1 : 30.08.2014 - 12:38 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 22
|
Niestety nie da się dla niemowlaka zmienić stroju przez ten mod
![]() A może ja nie umiem Mam zamiennik oczu. Jak go znaleźć pośród 4000 plików CC? Ostatnio edytowane przez Shattered : 30.08.2014 - 21:31 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 33
|
Co do ubrań dla niemowląt to ja korzystam z Chris Hatch Mod
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Cześć
Mam, być może dziwaczne pytanie, ale czy Simowie mogą zdobywać punkty umiejętności na parcelach publicznych? Nie grałam w 2 od czasu wyjścia 3 części serii i zaczęłam się zastanawiać, czy to jakiś błąd, że moi simowie mogą uczyć się umiejętności jedynie w domu ?
|
|
|
#5 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Domyślnie nie mogą, ale jest na to mod ;]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 41
|
Mam pytanie.
Pewnego dnia wsadziłem simką 4 groby kotów do wyposażenia i po powrocie do domu wystawiłem je w 1 miejscu. Wyłączyłem grę i za kilka godzin znowu ją włączyłem i tą rodzinę, w której nagrobki były. Jak wszedłem do rodziny to nagrobki zniknęły a we wspomnieniach nie ma ich portretów, ale są imiona. Pliki w folderze charakters są a w SimPE ich portrety są na niebiesko, chociaż zmarli simowie wyświetlani są na szaro. Pomoże ktoś? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Miałam rodzinkę, w której byli:
2 simki, 4 dorosłe kotki, 1 kociątko i 1 sługus. Wsadziłam domek wraz z rodzinką do katalogu domów (czy coś takiego) po czym wyjęłam go, ale gra się zacięła tak, że musiałam resetować podczas tego komputer i ponownie wyjmować domek. Po udanym wyciągnięciu domku i wejściu do rodziny nie było: 2 kotków, kociątka i simek zostały tylko 2 koty i sługus, a reszta gdzieś przepadła. We wspomnieniach kotów i sługusów były te simki i koty, ale nie mają ich w kontaktach czy tam znajomych i na otoczeniu też ich nie ma. Po prostu jakby wyparowały. Myślałam, że gdzieś jeszcze są te simy to wyprowadziłam rodzinkę i wprowadziłam do innego domu, ale ich nie było. Da się jakoś przywrócić tych simów czy już przepadły? A jeżeli da się to jak? Bardzo mi zależy na tych simach więc proszę o pomoc. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 22
|
Czy jest jakiś mod na imprezę na parceli publicznej??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
mam pytanie dosyć dziwne
jest jakiś mod na to by simy traktowały jako rodzine swoich dalekich krewnych ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
[IMG]C:\Users\user\Desktop\aa.jpg[/IMG] jak ściągam ciuchy do sims 2 i chce je wypakować to wyswietla mi sie taka informacja, a przeniesione do folderu Downloadsto i tak nic nie gra wiecie czemu?
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|