|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
w trójce usunięcie drabinki nic nie dawało, więc to kiepski argument
![]() Może opcja całkowitego wyłączenia wolnej woli (w ramach sterowanej rodziny) byłaby rozwiązaniem. Działałoby to tak, że rodziny, których w danej chwili nie kontrolujemy robiłyby co chciały, ale te, które byśmy mieli pod kontrolą nie wykonywałyby absolutnie żadnych działań bez naszego rozkazu. I wówczas opuszczając parcelę z częścią rodziny nie trzeba by się było martwić o resztę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
Cytat:
"Podany był przykład sytuacji, gdy część domowników odwiedza parcelę publiczną, która wymaga załadowania się, a reszta zostaje w domu. Wówczas czas nie staje w miejscu, a część "niekontrolowana" rodziny robi w tym czasie to, co jej się podoba." Więc, nie, nie można kontrolować dwóch części rodziny jednocześnie jeśli jedna część jest na parceli wymagającej ładowania. Chyba, że mam jakieś problemy z czytanie ze zrozumieniem.
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym nie napisałam, że pochwała nie musi być konstruktywna, tylko że może być mniej konstruktywna od krytyki.
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.06.2014 - 15:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() Wymaganiami sprzętowymi jakoś się nie trapię z tego właśnie powodu, że od początku mówią, że gra będzie działała nawet na słabszych komputerach. Przydałyby się jakieś nowe wieści, bo powoli wyczerpują nam się zagadnienia do przedyskutowania ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wydaje mi się, że znowu zaczyna się robić afera wokół czegoś, o czym tak naprawdę nie mamy pojęcia jak będzie wyglądało. Czy było powiedziane, że nie będzie można kierować dwiema częściami rodziny jednocześnie? Czy może znowu to tylko domysły, czy też wymysły graczy?
Nigdy nie było tak podzielonego otoczenia w serii TS, więc jak ono działa dowiemy się dopiero grając w TS4 lub ewentualnie wcześniej z jakichś filmików. I moim zdaniem z narzekaniem należałoby się wstrzymać do tego czasu, bo krytyka zawsze musi być bardziej konstruktywna niż pochwała ![]() Wiele osób narzekało na królicze nory w TS3, a teraz gdy w TS4 ich nie będzie (lub będą w ilości minimalnej) to też źle, bo będzie jakieś tam ładowanie? Coś za coś. Mnie również zastanawia jak będzie funkcjonował taki świat, ale nie mam podstaw do tego, żeby stwierdzać czy mi się to funkcjonowanie podoba czy nie. Póki co, mogę jedynie powiedzieć, że nie widzę nic strasznego w jakichś drobnych doładowaniach, zwłaszcza jeśli mogą przyczynić się do płynności gry. A teraz pytanie: czy z Empiku przysyłają grę tak, że jest w dniu premiery, czy mają opóźnienia? Ktoś wie?
![]() |
#7 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
A ja się nie zgadzam. Zarówno krytyka jak i pochwała powinny być konstruktywne. Zachwycanie się czymś "bo tak" jest tak samo bezsensowne jak krytykowanie dla zasady. Ostatnio edytowane przez Caesum : 15.06.2014 - 13:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
No z jednej strony te opcje kolorystyczne są okej bo ładowanie wszystkich tekstur w kreatorze trwa chwilę, ale zaś z drugiej czasem korzystam z tych, których mało używałem, żeby wszystko nie było takie same. No będzie po prostu czekać do jakichś filmików albo do premiery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja mam pytanie odnośnie wymagań sprzętowych, czy EA podaje je przed premierą? bo się nie orientuję jak to było w poprzednich wersjach gry bo kupowałam grubo po premierze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
W sumie dziwne, że wymagania sprzętowe nie zostały jeszcze podane, chociaż "dookoła" mówili, ze jeśli chodzi trójka, to czwórka też będzie chodzić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 68 (0 użytkownik(ów) i 68 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|