|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ej, skoro będzie golden a golden ma dłuższą sierść (będzie też husky) to jest jakaś szansa, ze będę mogła stworzyć yorka z długą sierścią?
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeny, uspokujcie się, najprawdopodobniej będą normalnie wszystkie suwaki i opcje to tworzenia zwięrząt, oprócz suwaka do zmiany wysokości *.* Więc na pewno stworzysz tego swojego yorka.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() Suomi spójrz w goglach ,,pitbull" i zobacz jak wygląda. Ten w grze był mniej masywny, miał mniejszą głowę, zupełnie inny kolor sierści i w dodatku sierść jest długa. Może to być jakaś mieszanka ras ale pitbulla mi to w żadnym przypadku nie przypomina. Sebi27 w jedynce nie było, w dwójce nie było (ewentualnie można było ściągnąć ale albo się nie ruszały albo ,,chodziły" nie odrywając kopyt od ziemi) to jak robią w trójce to bardziej zwrócili na to uwagę. Poza tym konie to jest chyba najbardziej wyczekiwane zwierzę z dodatku no bo w końcu nowe ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() Parę dni temu widziałam w sklepie zoologicznym... skunksa. Ślicznie wyglądają na żywo, ale ten był jakiś niemrawy... Biedactwo, wysterylizowali go i nie może już pryskać śmierdzącą wydzieliną. Takie zwierzątka to powinny być wolne, nie w małej klateczce... Ciekawe jak będą wyglądały simsowe skunksy i jaki będą mieli ludzie i zwierzęta nastrójnik po oblaniu ich "magicznym płynem spod skunksowego ogona" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Ej, naprawdę będą wiewiórki? Fajnie, że będzie więcej gryzoni, w dwójce to był ,,chomik" który tak naprawdę był ,,świnką morską" która czasem wyglądała jak ,,chomik" ![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Séverine : 30.07.2011 - 09:43 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam znowu dla was stronkę ze Słowacji ale trzeba sobie przetłumaczyć ale zobaczcie za zdj. wiem że one nie są z PC.
http://gamesims.sector.sk/2011/the-s...-na-konzolach/ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za link, ola2199
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A widzieliście ikonkę The Sims 3 Zwierzaki ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://1.bp.blogspot.com/-GFCNdYtaiy...25C3%25B3w.jpg I fotka na której są podobno wszystkie dodatki jakie mają wyjść znalazłam na blogu lecz nie powiem wam jakim bo sama nie pamiętam ![]() http://farm3.static.flickr.com/2532/...f237fcd2_z.jpg Ostatnio edytowane przez ola2199 : 29.07.2011 - 10:42 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna ta ikonka
![]() Więc, czyli po zwierzakach będą akcesoria "Stary Świat" ? o.O Pewnie będą tam takie staroświeckie meble itp. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|