|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
No the sims 4 zmierza w kierunku własnej zagłady bo simsy bez basenów to nie są już simsy . Z filmików które do tej pory oglądałam to emocje no są fajne, ale jakoś mam obawy co do nich. Bardzo mnie ciekawią przyjęcia ja lubiłam jak moje simy w 2 miały w domu u sb basen i urządzały przyjęcia a simy które przyszły mogły sobie popływać. Niby widać, że twórcy gry skupiają się, by 4 była podobna do 2, ale bez basenów i jacuzii w podstawie to jakoś marnie to widzę.
Pewnie mają już w planach jakiś dodatek który te dwie rzeczy nam doda ![]() Niedawno czytałam na Dotsim artykuł o rzeczach które będą w 4 i pisze tam, że będzie pianino którego wcześniej w podstawie nie było chyba im chodziło raczej o fortepian bo pianino takie zwykłe to było w podstawie zarówno 1 jak i 2 jedynie w 3 go nie było.
http://mypage.thesims3.com/mypage/simunia12 Ostatnio edytowane przez miłośniczka zwierząt : 20.06.2014 - 13:58 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawe ile jeszcze stron lamentu o ewentualnym braku basenów będzie. Nie ma oficjalnego potwierdzenia to nie mówmy, że nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Witam, przeczytałam cały ten wątek i również postanowiłam wyrazić swoja opinie odnośnie nowej odsłony The Sims. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z tego co do tej pory pokazali nam twórcy czwórki. Grafika mi się bardzo podoba, odpowiada mi się ten komiksowy look, dla mnie te simsy są śliczne w przeciwieństwie do simów z trójki. Pamiętam jak wyszła trójka jak na nią czekałam i jak po kupieniu od razu odpaliłam kompa i czekał mnie wielki zawód. Simy były brzydkie było mnóstwo rzeczy które mi się nie podobały, ale jakoś się przemogłam i powoli wdrążyłam się w ta grę. Chociaż teraz ciężko mi w nią grać bo błędy i wywalanie do pulpitu to jest jakiś koszmar. Dlatego pełna optymizmu czekam na 4, w której nie przykłada się tyle uwagi do szczegółowej grafiki co mi bardzo odpowiada bo taka grafika jest dla mnie o wiele ładniejsza no i jeżeli na tym ma zyskać płynność gry to jestem zachwycona. Wreszcie będę mogła normalnie grać bez problemów. W ogóle simsy te kojarzą mi się z 2 mimo że jak się porówna te dwie odsłony to wcale nie są podobne, ale 4 ma coś w sobie, taki klimat że właśnie kojarzy mi się z 2( a dwójka to według mnie arcydzieło). Więc podoba mi się ten powrót do korzeni. Oczywiście jest parę rzeczy w 4 które mi się nie podobają ale ogólnie czekam na tą grę z niecierpliwością.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Laseczko, co do konieczności bycia online w czasie instalowania gry, to gdzieś tu chyba było wcześniej powiedziane (poparte linkiem rozmowy z którymś z twórców), że nie będzie to wymagane.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ta wypowiedź wali mi ściemą, ale spoko..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Zachęcam do przejrzenia choćby trzydziestu ostatnich stron tematu a zobaczysz, jak bardzo niektórzy próbowali narzucać swoje zdanie innym i przy nich post do którego się powyżej odnosisz to naprawdę drobiazg. -------------------------------------- Na DotSim są zdjęcia z gry zamieszczone w magazynie PC Gamer. Moją uwagę zwróciło zdjęcie z grillem, gdzie na pierwszym planie jest ręka sima w pomarańczowej koszulce. Widać na niej mięśnie, a sim w okularach z pierwszego zdjęcia ma dołeczki na twarzy. To chyba dowód, że simy nie są zbyt gładkie. Co sądzicie?
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Dołeczki w policzkach ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dla mnie najlepsza jest mina tej simki patrząca na tego kolesia co te hamburgery przewraca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 14
|
![]()
A czy naprawdę jest sens zwracać tym osobom uwagę w każdym poście? Widzę, kto próbuje narzucić mi swoje zdanie. I już zwróciłem tej osobie uwagę. Dwukrotnie.
-------- Dla mnie to oczywiste, że skoro można zmieniać w CASie każdy szczegół, to można uformować twarz tak, żeby nie była gładka. Także żadna nowina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|