|
|
#171 |
|
Guest
|
Możesz dac
Kobietom: Celina,MAGDALENA,ALICJA,AGNIESZKA,OLA,ELA,EWA,BOGU SIA,JULIA,IZA,MARTA, MARTYNA,HANNA,FELICJA,EDYTA,DANUTA,DARIA,GABRIELA, KRYSTYNA,WŁĄDYSŁAWA, KAZIMIERA,STANISŁAWA,ZDZISŁAWA, Mężczyznom: JACEK,DAMIAN,DAREK,MAREK,JAREK,AREK,GABRIEL,KAROL, JAN,PAWEŁ,PIOTREK, MARIUSZ,MATEUSZ,MIREK,PATRYK,KAMIL,ŁUKASZ I tak dalej |
|
|
|
|
|
#172 |
|
Guest
|
Na przykład mmmm... może
żeńskie: Kiti, Rouge(rogłej), Jean (dżin),Mistig, Alex, Sam, Clover, męskie: Alex, Scot, Logan, Xawier, Court (kurt), Sonix, Peter, Polink, Henk, Darq, Grulen, Filip, Gabryiel, Max, Mixon, |
|
|
|
#173 |
|
Guest
|
Ja na imię moim simom daję zwyle albo bardzo nietypowe imiona albo tej najczęstsze. Np. Iva, Magnolie, Allegra, Viva, Maria, Mary, Tom, Kelvin, Malvin itp. Niektóre z nich są w prawdzie beznadziejne ale cóż...
|
|
|
|
#174 |
|
Guest
|
staram sie raczej wybierać normalne imiona chociaż czasami jak mnie cos najdzie to mam i sporo zagranicznych.
Jak grałam jeszcze w ts1 miałam multum rodzin o nazwisku: - Carter - Makalister Fajnie robi się też sławnych simów czyli naszych aktorów. |
|
|
|
#175 |
|
Reputacja: 10
|
Ja też mam problem z imionami dla simów. Jednak bardziej wolę im dawać angileskie imiona, bo są ładniejsze. Oto kilka z nich: Adalbert, Agatha, Agnes, Aileen, Alexander, Alexandra, Alice, Andrew, Ann,
Anthony, Antonina, Arthur, Bartholomew, Bridget, Camilia, Caroline, Casimir, Catherine, Charles, Christina, Christopher, Denis, Dorothy, Edith, Eleanor, Elizabeth, Emily, Eve, Frances, Francis, George, Gladys, Gregory, Henrietta, Henry, Humphrey, Isabella, James, John, Joseph, Judith, Lewis, Louisa, Lucas, Lydia, Margaret, Mark, Martha, Martin, Mary, Matthew, Michael, Monica, Nicholas, Nicola, Particia, Paul, Paula, Peter, Ricarda, Richard, Siegfried, Sigismund, Silvia, Sophia, Stanislaus, Stephen, Thaddeus, Thomas, Ursula, Veronica. Dodam jeszcze, że są to polskie imiona przetłumaczone na angileski (chyba wiecie o co mi chodzi :smirk: ). |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Guest
|
Daję różne imiona ale nie takie "pospolite" jka Kasia czy basia.ostatnio dawałam
dla dziewczyn aria,Dominika,Karina,Karolina,Weronika, Julia,Iza czy np.Luizadla facetów:Karol,Kajtek (beznadzieja wiem),Tomasz,Olaf |
|
|
|
#177 |
|
Guest
|
Ja daję Simom baardzo różne imiona i nazwiska. Simowie o jasnej karnacji dostają Polskie, angielskie, francuskie imiona i nazwiska, jak np. Darek Wagner, Kasia Adamczyk, John Danaher, Lindsay Norrington, Jacques Petit, Fleur le Paroir itp. zdarzają się też chińskie, japońskie, koreańskie itp. np. Yoko Shao-mei. Simom o ciemniejszej karnacji daję latynoskie imiona i nazwiska jak np. Milagros Esposito itd. Reszta zależy od pogody i mojego humoru
|
|
|
|
#178 |
|
Guest
|
Hmm... To zależy od postaci! Jeżeli tworząc sima zakładam, że będzie to nowoczesny, wyluzowany ziomal, to na pewno nie dam mu na imię Zdzisław (jak to robię w przypadku emerytów). Młodym simom daję najchętniej angielskie imiona lub takie wymyślone przeze mnie
, a starszych obdarzam tradycyjnymi polskimi imionami.
|
|
|
|
#179 |
|
Guest
|
żeńskie:
Ada, Adela, Ana, Aldona, Albina, Aerie, Clear, Caitlin, Dorota, Diana, Ceara, Ciar, Clara, Eithne, Ellie, Eva, Erin, Enid Feme, Fianait, Ionait, Ida, Iwona, Ingrid, Ines, Joanna, Justyna, Julia, Jane, Kalina, Kinga, Katie, Kally, Laura, Lora Lucy, Lisa, Lea, Lena, Marga, Mealla, Marie, Neasa, Nelly, Nina, Niamh, Osnait, Olivia, Riona, Roksana, Rowena, Rita, Róża, Sonia, Sophie, Sarah, Samantha, Sabina, Seare, weronika, Wiola, Teafa, Zytamęskie: Abhan, Aleksander, Aron, Alwin, Brion, Benedykt, Ben, Cian, Cairell, Coral, Cezary, Dallan, Daniel, Dawid, Dylan, Eoghan, Edgar, Ethan, Eryk, Finenn, Fechin, Fial, Felix, Lonan, Lewis, Irial, Igor, Ivo, Iwan, Jakub, Klemens, Karol, Konrad, Ksawery, Kyle William, Wit, Vlad, Oisin, Maolan, Morann, Murchu, Marek, Se, Szczepan, Sebastian, Sylwester, Robert, Roch, Roland, Naithi, Norbert, Tom, Harry, Tytus, Ultan jeśli nadal będziesz miała problemy z nazwaniem simów to weź w ręce kalendarz lub otwórz książkę czy gazete na przypadkowej stronie i przeczytaj pierwsze imie jakie zauważysz. ja nigdy nie miałam problemu, co śmieszne miałam problemy z wzięciem imiona, bo miałam ich tyle do wyboru (na kartce wszystkie ładne wypisałam) że narobiłam simom tyle dzieci, że... i tak wszystkich jeszcze imion nie wykorzystałam
|
|
|
|
#180 |
|
Guest
|
Ja zawsze daje niemieckie imiona np Heidi,Anja,Fabian....
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|