![]() |
#171 |
Guest
|
![]()
Możesz dac
Kobietom: Celina,MAGDALENA,ALICJA,AGNIESZKA,OLA,ELA,EWA,BOGU SIA,JULIA,IZA,MARTA, MARTYNA,HANNA,FELICJA,EDYTA,DANUTA,DARIA,GABRIELA, KRYSTYNA,WŁĄDYSŁAWA, KAZIMIERA,STANISŁAWA,ZDZISŁAWA, Mężczyznom: JACEK,DAMIAN,DAREK,MAREK,JAREK,AREK,GABRIEL,KAROL, JAN,PAWEŁ,PIOTREK, MARIUSZ,MATEUSZ,MIREK,PATRYK,KAMIL,ŁUKASZ I tak dalej |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Na przykład mmmm... może
żeńskie: Kiti, Rouge(rogłej), Jean (dżin),Mistig, Alex, Sam, Clover, męskie: Alex, Scot, Logan, Xawier, Court (kurt), Sonix, Peter, Polink, Henk, Darq, Grulen, Filip, Gabryiel, Max, Mixon, |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Ja na imię moim simom daję zwyle albo bardzo nietypowe imiona albo tej najczęstsze. Np. Iva, Magnolie, Allegra, Viva, Maria, Mary, Tom, Kelvin, Malvin itp. Niektóre z nich są w prawdzie beznadziejne ale cóż...
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
staram sie raczej wybierać normalne imiona chociaż czasami jak mnie cos najdzie to mam i sporo zagranicznych.
Jak grałam jeszcze w ts1 miałam multum rodzin o nazwisku: - Carter - Makalister Fajnie robi się też sławnych simów czyli naszych aktorów. |
![]() |
![]() |
#175 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja też mam problem z imionami dla simów. Jednak bardziej wolę im dawać angileskie imiona, bo są ładniejsze. Oto kilka z nich: Adalbert, Agatha, Agnes, Aileen, Alexander, Alexandra, Alice, Andrew, Ann,
Anthony, Antonina, Arthur, Bartholomew, Bridget, Camilia, Caroline, Casimir, Catherine, Charles, Christina, Christopher, Denis, Dorothy, Edith, Eleanor, Elizabeth, Emily, Eve, Frances, Francis, George, Gladys, Gregory, Henrietta, Henry, Humphrey, Isabella, James, John, Joseph, Judith, Lewis, Louisa, Lucas, Lydia, Margaret, Mark, Martha, Martin, Mary, Matthew, Michael, Monica, Nicholas, Nicola, Particia, Paul, Paula, Peter, Ricarda, Richard, Siegfried, Sigismund, Silvia, Sophia, Stanislaus, Stephen, Thaddeus, Thomas, Ursula, Veronica. Dodam jeszcze, że są to polskie imiona przetłumaczone na angileski (chyba wiecie o co mi chodzi :smirk: ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Daję różne imiona ale nie takie "pospolite" jka Kasia czy basia.ostatnio dawałam
dla dziewczyn ![]() dla facetów:Karol,Kajtek (beznadzieja wiem),Tomasz,Olaf |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Ja daję Simom baardzo różne imiona i nazwiska. Simowie o jasnej karnacji dostają Polskie, angielskie, francuskie imiona i nazwiska, jak np. Darek Wagner, Kasia Adamczyk, John Danaher, Lindsay Norrington, Jacques Petit, Fleur le Paroir itp. zdarzają się też chińskie, japońskie, koreańskie itp. np. Yoko Shao-mei. Simom o ciemniejszej karnacji daję latynoskie imiona i nazwiska jak np. Milagros Esposito itd. Reszta zależy od pogody i mojego humoru
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Hmm... To zależy od postaci! Jeżeli tworząc sima zakładam, że będzie to nowoczesny, wyluzowany ziomal, to na pewno nie dam mu na imię Zdzisław (jak to robię w przypadku emerytów). Młodym simom daję najchętniej angielskie imiona lub takie wymyślone przeze mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
żeńskie:
Ada, Adela, Ana, Aldona, Albina, Aerie, Clear, Caitlin, Dorota, Diana, Ceara, Ciar, Clara, Eithne, Ellie, Eva, Erin, Enid ![]() męskie: Abhan, Aleksander, Aron, Alwin, Brion, Benedykt, Ben, Cian, Cairell, Coral, Cezary, Dallan, Daniel, Dawid, Dylan, Eoghan, Edgar, Ethan, Eryk, Finenn, Fechin, Fial, Felix, Lonan, Lewis, Irial, Igor, Ivo, Iwan, Jakub, Klemens, Karol, Konrad, Ksawery, Kyle William, Wit, Vlad, Oisin, Maolan, Morann, Murchu, Marek, Se, Szczepan, Sebastian, Sylwester, Robert, Roch, Roland, Naithi, Norbert, Tom, Harry, Tytus, Ultan jeśli nadal będziesz miała problemy z nazwaniem simów to weź w ręce kalendarz lub otwórz książkę czy gazete na przypadkowej stronie i przeczytaj pierwsze imie jakie zauważysz. ja nigdy nie miałam problemu, co śmieszne miałam problemy z wzięciem imiona, bo miałam ich tyle do wyboru (na kartce wszystkie ładne wypisałam) że narobiłam simom tyle dzieci, że... i tak wszystkich jeszcze imion nie wykorzystałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze daje niemieckie imiona np Heidi,Anja,Fabian....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|