|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Aha ale mam podnietę, nauczyłam się wstawiać zdjęcia za pomocą imageshack! Dlatego dodam se tu zdjęcia dzieci :p
![]() Ariel Kapulet (nie zmieniałam wyglądu bo mi się nie chciało, to była rodzina do testów) bawi się toaletą xd ![]() Amandzia, córeczka Loli Jedynak i Jaśka Kowala (wzięli ślub przez insimenator, bo to rodzeństwo). Tu jako niemowlę ![]() A tu jako małe dziecko
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Dedykacja dla Candle =)
Paweł Graczyk, syn Oskara.
![]() Z mamą, Eleną: ![]() Lucynka Sylwin ![]() ![]() Eliana Sylwin, młodsza siostra Lucyny. ![]() ![]() Siostry razem: ![]() Wolfi Inek, syn Wincentego: Z mamą, Emilianą: ![]() ![]() Lili Czajkowska, córeczka Sary Oliszek. Z tatą, Adim: ![]() Zbyszek Heblarek i Malwinka Jagódek ![]() Później... Aaron Kucharczyk ![]() Sylwan Koralik i jego starszy brat Tobiasz ![]() Remek Martin Ostatnio edytowane przez Liv : 25.02.2012 - 13:16 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
![]() Córka Sereny i Vincenta przyszła na świat! ^______^ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Milla T. - córka Elin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
![]() Małe paskudztwo z tatusiem xD xD ![]() ![]() Na szczeście wyrobiła się i zaczyna przypominać mamusie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
@up: co Ty gadasz, jakie paskudztwo... Widziałam gorsze ;p Dalszy ciąg - Milla, córka Elin: ![]() ![]() ![]() Po urodzinach - Pocahontas! xD ![]() ![]() A tu po zmianie fryzury: ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ UPDATE Nathaniel Kwiatek (po biologicznym ojcu Jensen, jednak nosi nazwisko matki. Chyba czeka go zmiana na nazwisko ojczyma, bo póki co, "Kwiatek" pasuje mu jak pięść do oka ;p) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mina kota bezcenna xD ![]() I moje ulubione ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
![]() Nina mi wyrosła i poszła na studia - córka Vinca. ![]() Już nawet zdążyła zarwać przystonjniaka ![]() ![]() A tutaj, ten oto obecny długowłosy próbował zarwać Nine i został ostro wyśmiany
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 26
|
Tak jak już napisałam w innym temacie, polubiłam rodzinkę Mashuga - zatem teraz dam bardziej aktualne zdjęcia bliźniąt.
Otóż, Dorothy i Terry to kochające się rodzeństwo... ![]() ... co nie znaczy, że nie zdarzają im się kłótnie od czasu do czasu. ![]() Oboje mają wesołe usposobienie. ![]() ![]() Ja to bym temu klaunowi przyłożyła raczej No, ale to dzieci.A poniżej takie tam różne zdjęcia, które im zrobiłam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dla mnie, to oboje są uroczy ^_^ Aaa, jeśli chodzi o Terry'ego - jakoś mam słabość do niego w tej fryzurze... zdaje mi się że pasuje mu nieźle.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 18.11.2011 - 16:49 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
![]() |