![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
likagirl a gdzie jest twoje opowiadanie?? Wciagajace..Podoba mi sie..Jaki ciuch kupila?? Napisz nie moge sie doczekac..
"Sakramenty życia" Odcinek 4 -No bo pani mąż-powiedzial niepewnie facet -Co moj maz..Mow!!!!-krzyknela Iwona -Zdradzal pania!!-powiedzial facet Iwone zamurowalo... -Gdzie obecnie jest!!-krzyknela Karolina -On..On...Leży w szpitalu jest ciżko ranny on i ....-powiedzial facet -A kim pan jest??-zapytala Karolina -Nayzwam sie Marek jestem przyjacielem pani meza-mowi Marek -A dlaczego zostal ranny??-zapytal sei Iwona -Nakryl ich jej chlopak-powiedzial Marek -A kto to jest??-Zapytala -Moja corka..-powiedzial Marek -Jak sie nazywa??-zapytala sie Iwona -Ewelina..-odparl Marek -No to dowidzenia-powiedziala wstrszasnieta Iwona -Cesc twoj maz lerzy w szpitalu "Nowe życie"-powiedzial Marek -No ..pa-powiedziala i odlozyla sluchawke I po tym Iwona zemdlala... -Mamo!! Mamo gdzie jestes musze Ci co....Aaaa-krzyknela Basia Basia szybko ocucila mame a Iwona zaczela plakac i krzyczec do Basi -Twoj ojciec ma kochanke!!!!Ten dran tylko mu na moich pieniadzach zalezy..Ten podly szczur..-lkala Iwona -Mamo..On mial..-ale Iwona jej przerwala -Wiem koteczku mial wypadek-mowila wciaz lkalaca Iwona -Jade do szpitala-powiedziala Iwona -Dobrze mamo..Zaczekaj musze Ci cos waznego powiedzioec pozniej coreczko pozniej..-powiedziala Iwona Dryn dryn... -Halo tutaj mowi Gabriela Kwit-mowi Gabriela -Dokonalas zamowienie-zapytala Magda -Tak..Wszytsko OK..Beda one za kilka dni-powiedziala Gabi -Tak i znowu oszukamy kilka szczeniakow i zarobimi zas bardzo duzo kasy-powiedziala Magda -Tak one przynisa nam duuuzao kasy-powiedziala z rozmarzeniam Gabi -Nie mow "one" mow po prostu.. O czym rozmawiaja Gabi i Magda.. Czy Grzegorz przezyje?? Co chiala powiedziec Basia mamie?? Co sie dzije w tej rodzinie?? A to i kilka nowych faktow dowiecie sie w nastepnym odcinku.. |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Moja opowiastka zaczyna się na 9 stronce.Twoja opowiastka też jest fajna.Ciekawe co powie Iwona mężowi
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Super_X dzienki za pochwałe (mam nadzieje że natchnienie ci wróci)
|
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Część 4. "Miłość od pierwszego wejrzenia i kariera od pierwszego usłyszenia"
- Eee... Jola... Jola Szczepan... - zaczeła jąkać się Jola- A pan to czego chce? - Niezna mnie pani??? Das Simsingen nagrywali w moim studio pierwsze plyty, ma pani piękny głos może zechce pani nagrać singla? - Oddzwonie do pana! Jaki numer? - 0957224408. - Dziękuje. Jola cała happy wróciła do domu, ale tam ujrzała Tomka (przyjaciela dla niezorientowanych) z Ulą (koleżanką z pracy). - Więc to tak!!! -wykrzyknęła Jola- Niechcesz zastąpić mnie w pracy bo jedziesz do chłopaka?! Dlaczego mnie okłamałaś?!!! - Ale Jola ty nic nie... - Wtrącił się Tomek. - Ja wszystko rozumiem!!! Wyprowadzam sie!!! - Ale Jolciu przecierz straciłaś prace, twój szef dzwonił, a słyszałem, że na kastingu też wzieli Pauline... - Ale ja będe nagrywać singla! Wyszła i trzasnęła drzwiami... To koniec części 4, wiem że troche krótka ale spać mi sie chce... |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
"Takie jest życie" odcinek 9
Sara po chwili trzymała w ręce wymarzony strój.Biała krótka ,obcisła,sukienka na ramiączkach z dośc dużym dekoldem z czarnym posrebrzanym paskiem i do tego czarna bluza na zamek ze zrebnymi obszyciami. -I jak podoba ci sie?-zapytała Sara -Oczywiście!JEst odjazdowa!-odpowiedziała Kasia-Tylko Jakie buty ubierzesz? -Napewno za chwilkę jakieś znajdę -O, a te mogą być-spytała Kasia.Pokazywała na czarne skurzane buty,wysokie , przed kolana. -Będą super, i pasują kolorystycznie.Kasia jestę wielka! Sara policzyła swoje wydatki -O nie! -Co się stało? -Kasia pożycz mi 50 simoleonów!Ja mam tylko 150 a musze zapłacić 200 -No dobrze, masz. -Dzięki Podeszły do kasy ze zakupami i zapłaciły. Sara była szczęśliwa, podobał jej się bardzo nowy kostium i myślała tylko o tym czy Kamilowi będzie sie podobał CDN Mój odcinek tez jest krótki.Ide spać.JUż późno.DOBRANOC ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Alicja Z. pisz dalej!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Ela pisz dalej.Jestem ciekawa co się wydarzy.Najbardziej o czym gadają Gabi i Magda oraz co zrobi Iwona.Pospiesz się z kolejnym odcinkiem!
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
"Sakramenty zycia" odcinek 5
-Dzieńdobry nazywam sie Iwona Star..-zaczela Iwona ale koieta jej przerwala -Wiem kim pani jest ta slawna modelka....Ale jednak mam zla nowine-zaczela nie pewnie kobieta -No cos sie stalo-zapytala Iwona -Pani mąż umarł-powiedziala kobieta -Co..uma....-niedokończyła bo zemdlala Szybko ja chcieli ocucic ale lekarz powiedzial ze to zawal serca...Szybko zabarali iwone na odział Dryń dryń -Dzieńdobry tutaj Barbara Star-powiedziala Basia -Pani mataka dostala zawalu serca zaraz przyjedzie po pania karetaka by zaobaczyc sie z pani matka-powiedziala pielegniarka -A ojciec-zapytala -A ojciec...Nie żyje-powiedziala pielegniarka -Basia stanela nieruchomo i upuscila sluchawke..Stała tak 5 minut az oprzytomniala i zawiadomila Magde ze jada do szpitala..Gdy nagle.. -No mów po prostu narkotyki..A my przecierz jestesmy dilerami Gabi pamietaj..-powiedziala Magda -Jasne no to nara...Stara mnie do roboty zapedza-powiedziala Gabi -Ok..A moja gdzies poszla..No nara-powiedziala Magda i odlozyla sluchawke.. -Zaraz przyjedzie karetka...Bo mama dostala zawalu..-powiedziala Basia -Ok juz sie ubieram..-powiedziala Magda -Magda..Ja to powiem mamie ja to powiem..-powiedziala Basia i poszla... -Nic nie powiesz szczeniaku!!!-krzyknela Magda -Gdzie gdzie ja jestem Basiu-zapytala sie Iwona Basi -W szpitalu-powiedziala Basia Nagle Iwonie sie cos przypomnialo i zapytala corke: -Basiu a co ty chcialas mi powiedziec-zapytala sie Iwona -No bo no bo....-zaczela Basia Co Basia powie mamie?? Czy wyzna tajemnice Magdy?? Jak dalej potoczy sie zycie bez ojca.. likagirl fajnie zakonczylas odcinek 9.... Napisz tez mnie to ciekawi..Co sie stanie... |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Ela co za dramat!One sprzedają narkotyki tak?Szkoda ze umarł ojeciec.Ale może Iwona znajdzie innego
![]() "Takie jest zycie" odc.10 Przyjaciółki nareszcie otworzyły upragnione drzwi nowego mieszkanka. -Ale super-krzyknęła Kasia i pokazała na duży pokój-To będzie moja sypialnia -Chyba śnisz!To będzie salon! -No dobra, a nasze pokoje? -Hm..Moze tamten?Z oknem na ulice?Będzie twój -Ok.A twój Saro? -Mój będzie ten obok, maja podobna wielkość. -Dobrze.Kiedy się wprowadzamy? -Jak to kiedy?Odrazu! -Ale Saro, przeciez tu nie ma mebli. -Wezmnę kilka z piwnicy, tata trzyma tam stare meble, nigdy nic nie wyrzuca. -Dobrze, a łózka? -Zamówimy przez katalog.Widzisz-Wyciagła z torby gazete i podała Kasi-Wystarczy zaznaczyć co chesz, wysłać a po kilku dniach mamy meble. -No tak.A co teraz robimy? -Teraz to....-niedokończyła Kasia bo usłyszała pukanie do drzwi.-Otworzę! Otwarła drzwi i niewiedziała jak się zachowac.-Dzieńdobry. -Dzieńdobry.To ja Marek Wans.Sąsiad. -Ah tak. Mieszka pan na 4 piętrze. -Zgadza się.Pomyslałem że zaproszę panie na kolacje.Może w piatek o 18.00? -No dobrze.Przyjdziemy.-powiedziała Sara i zamknęła drzwi. -Kasia!To był MArek Wans!Ten przystojniak z dołu!W piątek idzemy z nim na kolacje na 18.00 -Ale Sara!Przecież w piatek jest impreza u Kamila i też na 18.00! -O jej, co robic?-zapytała Sara CDN A z okazji że jest to już 10 odcinek możecie zadecydować co zrobią przyjaciółki.Wybiorę najciekawszą opcję ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|