|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moim skromnym zdaniem niektóre osoby z forum powinny dostać porządną lekcję j.polskiego pt."Zasady kulturalnej dyskusji". Naprawdę denerwuje mnie, że wiele osób nie potrafi... porozmawiać. Obrażanie się, przeklinanie, kłótnie, poniżanie. Można to spotkać na co drugim temacie. Czemu nastolatkowie (w większości to oni) nie potrafią się zachować? Przeklinanie jest cool? NIC bardziej mylnego. Poniżanie innych to trend. Żałosne! Chyba każdy chce czuć się szanowany?! Proszę o krótką lekcję adminów na PW dla takich osób.
Jak zwykle Ciepło Pozdrawiam Wasza Affectia |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Affectio,kochanie,wciąż wierzysz w idealne społeczeństwo? =C
Epoka oświecenia i klasycyzmu już dawno się skończyła.Nie stworzysz człowieka bez skazy. A ogólnie rzecz biorąc,przeklinanie już zostało zabronione w regulaminie. Poza tym,trudno żeby DOROSŁEMU (np.od niedawna ja i parę innych osób na forum)człowiekowi nie wymsknęło się jakieś przekleństwo. Nie spotkałam na forum ludzi dla którzy "k***a" czy "ja pie****e" było przecinkiem. Kłótnie?Trudno żeby wszyscy się zgadzali i głaskali po główkach. U każdego się kiedyś cierpliwość kończy,a niektórzy są impulsywni bądź bardzo wnerwiający dla innych. Każdy ma swoje racje i poglądy które chce bronić/wyrażać. Poza tym co z tego,że na forum będą aniołkami,skoro poza nim i tak znowu będą przeklinać etc. No i wreszcie - bez przesady,na necie to ja sie chcę wyluzować,a nie zachowywać jak dama z Wersalu. Koniec kazania =d PS - Ja głąbów nie szanuje.Na mój szacunek trzeba sobie zapracować. Szacunek innych?Ważne dla mnie są tylko bliskie osoby,te,na których mi zależy, i ich stosunek do mnie.Resztę mam ślicznie mówiąc po prostu w nosie (żeby nie powiedzieć inaczej) =d PS2 - A temat dzisiejszej młodzieży i "Upadku obyczajów" to coś na dłuższą dyskusję. Masz ochotę - PW =d Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 25.10.2007 - 19:51 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiem, że nikt nie jest doskonały
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bo to jest wyłączone po to, żeby nie nabijać postów. Masz pisać posty sensowne, a nie dużo -_-
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|