|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
A ja? Phi, kupię. Nie wiem tylko jeszcze skąd wezmę pieniądze. Cytat:
Pff, do tej pory nie oglądałam żadnych zdjęć, nic. Chyba pora dowiedzieć się, co to nowy dodatek przyniesie ^^'
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Już prościej o oryginał przed premierą. Skąd mają być piraty skoro nie wypuszczono oryginałów? Przecież pirat powstaje z oryginału. A przed premierą dostaje się zwykle, jeżeli się kupuje z wyprzedzeniem. Tzn. zamawiasz w sklepie internetowym.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zawsze jakoś sobie marzyłam żeby Simowie mieszkali w bloku a nie w domkach bo to staje się już dość monotonne. ;] Dobrze że zrobili ten dodatek ale pewnie nie kupie bo kiepsko z forsą . ;]
|
|
|
|
#4 | ||
|
Guest
|
Cytat:
.Cytat:
Ostatnio edytowane przez cassant : 21.07.2008 - 20:45 |
||
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jesli masz na myśli ten zwiastun który ktoś podał kilka postów wyżej, to też nieuważnie czytasz albo nie znasz angielskiego bo summer o znaczy wakacje, czyli dodatek ma wyjść w wakacje 2008 a kiedy dokładnie...to pewnie nigdy nie wiadomo
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Przykład - Assassins Creed, GTA IV.. |
|
|
|
|
#8 |
|
|
Nie wiem czy już ktoś dawał oficjalny trailer do gry ?? Jak tak to sorry http://pl.youtube.com/watch?v=x0zZapAvGfM <----- chyba oficjalny trailer ^^
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja też gdzieś czytałam, że przesunęli datę premiery z sierpnia na bodajże 4 września.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ludzie czy wy nie możecie po prostu zajrzeć do źródeł wiarygodnych, zamiast wygadywać głupoty, bo ktoś tak powiedział?? Na stronie Elecronics Arts jest wyraźnie napisane, że premiera jest 26 sierpnia 2008 roku.
Magda1984 to ty nie umiesz angielskiego, bo summer to nie są żadne WAKACJE tylko LATO! |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|