|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Próbowałam jedną fryzurę zmienić ręcznie i wrzucić, ale nie da się o.O. Na przykład w winrarze jest nazwa "fryzura.package" a typ to "Sims3.package". Wie ktoś jak się pozbyć tego "Sims3" Zdaje się jakby komputer nie odróżniał plików .package od Sims3.package..
Edit: Z ciekawości wzięłam jakiś obrazek na kompie, wpisałam .package, a w winrarze wyświetliłsię typ "sims3.package" Nie mam pojęcia dlaczego.. Ostatnio edytowane przez gosiak : 03.01.2012 - 14:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Matko, ale zagmatwane...
Dobra, z braku laku może coś takiego: 1. Ściągnij SimPe, otwórz w tym programie jakikolwiek plik .package. Najlepiej, żebyś to zrobiła za pomocą tego okna "otwórz za pomocą" i zaznaczyła na dole "zawsze używaj tego programu do otwieranie tego typu plików" (czy jakoś tak). Zmieni Ci się ikonka i może zacznie Ci pokazywać "DBFF package". 2. Format dysku - wtedy na pewno pomoże. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Cześć, przejrzałem temat, ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc (chyba). Otóż gra chodzi normalnie, ale kiedy chce wejść w moją ulubioną rodzinkę, z domem który robiłem x lat świetlnych wywala mi właśnie ten błąd, natomiast kiedy zacznę grę od nowa, inna rodzinka, wszystko śmiga jak trzeba.
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Musisz tam mieć jakiś wadliwy dodatek...
Twoi simowie muszą się przeprowadzić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
próbowałem, ale wyrzuca mi dziwny komunikat, coś w stylu ze muszę wejść na parcelę, wyjść i wtedy dopiero przenieść ich do skrzyni. Co do wadliwego dodatku, wątpię, grałem tym domkiem już wiele razy i nic nie zmieniałem. Ostatnio tylko pamiętam że śpieszyło mi się żeby zapisać grę, a byłem simką w mieście, szybko wróciłem do domu i zapisałem grę jak tylko pokazał się ekran parceli, ikony budowania i meblowania jeszcze nie były aktywne, czy może przez to mi wyrzucać błąd ? Ewentualnie, jak uratować dom, nie ważne co z rodzina i wgl, ale ten dom :CCCC
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Ah, tak, ten dziwny komunikat... Z nim nic nie zrobisz
![]() Co do tych nieaktywnych trybów - dziwna sprawa, ale bardzo możliwe! A odzyskać domek możesz w taki sposób: http://thesims2.livejournal.com/6049797.html Od razu mówię, że parcelą, którą chcesz mieć w skrzyni domów jest ten właśnie domek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
dziękuję Liv, domek jest w katalogu, ale jak chcę w nim zamieszkać, to znów "Aplikacja..." no więc mam jakiś wadliwy dodatek, teraz chciałbym się dowiedzieć jak go znaleźć i szybko się go pozbyć ;p
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv... Ratujesz mi życie postem z tą stroną!!! Nie mogę spakować trzech domków, musiałam przywrócić cały cholerny downloads, przy którym gra ładuje się ponad pół godziny...
Ma się rozumieć, że jeśli przeniosę je do paska z domami, w ten sposób, to zachowam w nich dodatki, gdy wywalę te nieszczęsne 17 gb? Coś tam przeczytałam, że raczej tak, ale wolę zapytać ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Dopiero teraz zerkam, eh.
Agapi - hm, skoro w czasie budowania/urządzania nie pojawiła się "aplikacja" to podejrzewam, że wystąpił jakiś konflikt między dodatkami. Najprościej byłoby zburzyć domek, chociaż coś mi się zdaje, że to nie wchodzi w grę ![]() Żeby wyłapać w ogóle wadliwe dodatki powodujące "aplikację...", znam i uważam za sprawdzony sposób tylko ten z dzieleniem Downloads na pół (potem na ćwierć, jedną ósmą itd.) i testowaniem każdej domniemanej wadliwej części. Jak chcesz coś szybszego, musisz się rozejrzeć po tematach ![]() Rudzia - jeśli masz wklejony downloads, to dodatki z domku się pojawią. Jeśli będziesz grać bez dodatków - nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|