|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
@up: może i masz rację, ofiara nie była niczemu winna, ale była za to blisko związana z bohaterem. W sumie to jakby na to nie patrzeć, tak na prawdę nie możemy wiedzieć tego czy Mały przeżyłby, czy nie, bynajmniej ja nie wierzyłabym diabłu, gdyby powiedział, że będzie tak, a nie inaczej. Może właśnie o to chodziło? Przyjaciel Davide'a miał przeżyć i dlatego Lucuś zdecydował się na zaproponowanie bohaterowi takiego, a nie innego układu. Tak sobie myślę, że to całe zadanie ratowania ludzi, by odpokutować swoje grzechy, to sprawa diabła, a nie Boga. Po co Bóg miałby żądać odpokutowywania grzechów? Bardziej bym powiedziała, że to Lucuś chce go przeciągnąć na swoją stronę za pomocą podstępu.
Cytat:
![]() ok, koniec moich domysłów, czekam na następny odcinek ![]() nie mizdrzyć mi się tam za dużo, to szybko napiszesz i przestaniesz narzekać na brak weny ![]() @down: no diabłu pokutnik nie potrzebny, przecież to może być tylko zwykły podstęp, przecież ten rogaty dureń( ) jest istotą przesiąkniętą złem do szpiku kości ![]() koniec dyskusji, ja już nic nie piszę, idę jeść obiad ![]() inni niech się trochę poudzielają, nie tylko ja tu czytam Pokutę
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 03.07.2011 - 14:24 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A po co diabłu pokutnik? Dla niego raczej im więcej grzechów tym lepiej
|
|
|
|
#4 | |
|
|
A kto powiedział, że diabeł musi być z moim opku taki jak wszędzie?
![]() Cytat:
Ah, fajnie jest zagmatwac!
|
|
|
|
#5 |
|
|
Oj to się porobiło
jak on tak mógł... przecież to jego przyjaciel..ale jak tak sobie to przemyśleć to np ja nie wiedziałabym jak postąpić w takiej sytuacji Szkoda, że odcinek taki krótki, ale warto było czekać
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
No nie! Polubiłam Małego, a tu jednak umarł. Szkoda gościa.
Ten diabeł rozwala mnie swoimi tekstami. Dziwię się że Davide jeszcze mu nie przywalił ![]() No cóż. Sam pomysł ciekawy, a wykonanie jeszcze lepsze. Zauważyłam kilka literówek, ale co tam Jak się wciągnę to w zasadzie nie zwracam uwagi na błędy.Jestem ciekawa co dalej z Alessią (dobrze napisałam, bo nie wiem?). W końcu miała tę czwórkę na policzku. Pozdrawiam i życzę weny ![]() A, że czekam na next, to chyba nie muszę już pisać, no nie?
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mogę się dowiedzieć z jakiej paki skasowano mój błyskotliwy komentarz? Ujmę więc mą myśl inaczej: moje poczucie estetyki gwałci fakt, że wszyscy tutejsi mężczyźni swą fizjognomią przywodzą na myśl sodomitów z tokijskiego metra.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Zdjęcia ci się nie podobają, to na nie nie patrz, nie one są ważne a tekst. Jeśli zaś masz ochotę pokomentować simy, to zapraszam do innego działu, a nie zaśmiecać mi temat głupotami -.-'
|
|
|
#9 |
|
|
Zdjęcia, moja wyszczekana panno, są integralną częścią fotostory. Bowiem jest to FOTOstory. Co ja mam poradzić, kiedy czytam czytam i jest nudziarskie, mam natomiast niecierpiące zwłoki uwagi co do warstwy wizualnej? Mam milczeć niby głaz? Poza tym nie chodzi o pretensje co do zdjęć, ale o wyjaśnienie mi tego fenomenu: dlapoczemu oni tak wyglądają?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
o przepraszam... jak uważasz, że jest nudziarskie to nie czytaj, nikt Ci nie każe. A to, że obrażasz Vipere za wygląd postaci to już przesada... Wiem, wiem...każdy ma prawo do wypowiedzenia się, ale obrażanie na wstępie świadczy tylko o twoim złym wychowaniu.@down: Dobra trochę mnie poniosło...wybacz
Ostatnio edytowane przez Liv : 14.07.2011 - 18:41 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|