|
![]() |
#1 |
Reputacja: 26
|
![]()
Robi się coraz ciekawiej
![]() ![]() Nawet mogłabym jedną taką podesłać ![]() Ale będzie, co ma być, a nam, czytelnikom, pozostaje tylko czekać na ciąg dalszy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ufff ufff ufff mam nadzieje, ze z Alexem wszystko w porzadku
![]() Ja chce next odcinek ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jednak bardziej lubię Alexa. xD
Tak jakoś nagle on a nie Rob. ;p Niech będzie z Milą. ![]() Czekam na next.
![]() |
#4 |
|
![]()
dopiero zobaczyłam odcinek, i rozkleiłam się<wrażliwiec>
Szkoda mi Alexa, z drugiej strony Rob i Mia są słodcy:< Mam nadzieje że nic mu nie bedzie.. c u d o w n a jesteś, ale to już wiesz ![]() pisz, pisz jak najwiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Wow, ale namieszałaś! Biedny Alex, ciekawe, co z nim i z Milą... w sumie ona jest trochę dziwna, nie potrafi się zdeklarować
![]() ![]() Czekam na więcej!
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@Green Tea, przypominam ci tylko, że obaj noszą to samo nazwisko ;p ot taki psikus
![]() Witajcie. Nie, nie będzie dziś odcinka, ale jestem w trakcie pisania ![]() Dziś mam dla was coś fajnego (tak myślę) ![]() Przygotowałam małą sesję, aby umilić wam, oraz zrekompensować jakoś to czekanie na nowy odcinek. Sesja absolutnie nie jest nawiązaniem do fabuły ![]() ![]() Tak więc zapraszam ![]() Ciekawe czy odgadniecie, co było inspiracją ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taak... uroczyście przyznaję się, że patrzę kiedy śpisz... tzn. śpicie ![]() ![]() ![]() A na deser... Postanowiłam się pobawić i... poznajecie tego pana?? ![]() Taak, to Alex jako vampajer ![]() i jeszcze jedno zdjęcie ![]() ![]() Dziękuję za uwagę ![]() Ostatnio edytowane przez Sqiera : 16.01.2013 - 11:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
/Jaką piękną, romantyczną sukienkę ma ta dziewczyna to jest Mila? śliczna faceci jak to wiadomo, extra szałowi, bardzo exkluzywna sesja. Ty masz jak zwykle najlepsze pozy.
![]() ![]() czyzby aleks mial sie odrodzic jako vampir? to tylko skojarzenie po oczach ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Mile : 10.01.2013 - 23:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Dirty Dancing co nie? (ależ jestem odkrywcza
![]() Sesja jest cudna, świetne pozy ![]() Nadnaturalność tylko dodała Aleksowi uroku Czekam na odcinek ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
no ja generalnie wymiękłam jak zobaczyłam Alexa w tej wersji
![]() ale podkreślam, sesja nie ma nic wspólnego z historią ![]() A owa pani, to oczywiście Mila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Oj Siekiero... No powiem tak, chyba średnio Ci się chciało pisać odcinek 12, nie? Ze wszystkich dialogów ze trzy zostały zapisane poprawnie, trafiło Ci się dać spację przed znakiem interpunkcyjnym i to "powietrze docierające do mózgu"... No wiesz co? A ja tu większą wiarę miałam w Ciebie
![]() ![]() Koniec z %%, bo rzutują na Twoją twórczość. Co do samej historii, no cóż, łatwego to to życia ta Mila nie ma. Ale osobiście jestem za Alexem, w tej chwili. Rob się strasznie do niej klei <if you know what i mean> Popraw się cholero, bo będę ciskać gromy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|