![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam mały problem, jak nurkuję to w wodzie niema żadnych stworzonek morskich i nic nigdy mój sim nie zbiera gdy nurkuje niezależnie od tego na jakim poziomie ma nurkowanie, a z wodospadów basenowych nie chce lecieć woda.Czy to błąd jakiś śmieci ściąganych z neta czy błąd w grze?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Można się przeprowadzić do innego miasta telefonem, taką opcję wprowadziła łata 1.55. Traci się jednak drzewo genealogiczne, kontakty, pragnienia i czasem robotę (jeśli np. Sim pracuje jako policjant, a w nowym mieście nie ma komisariatu). Nie da się już wrócić z powrotem do tego samego miasta, w którym się było i odzyskać kontaktów\drzewa itd. Jest jednak mod NRaas Traveler, który służy do podróżowania po innych miastach, tak jak to miało miejsce w Wymarzonych Podróżach, więc teoretycznie można po trochu mieszkać wszędzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Mam dwa pytanka:
- która syrena pokazuje nam wyspę? Zaprzyjaźniłam się z trzema syrenami (podobna do Arielki, Tryton i jedna w srebrnych krótkich włosach) - z każdą z nich miałam status "najlepszy przyjaciel", a mimo to żadna nie zaproponowała pokazania wyspy... - co zrobić, by simy się topiły? mam profesję ratownika, idę na plażę i czekam aż będą się topić - od kilku dni nic się nie dzieje... Dlaczego tak się dzieje? Będę wdzięczna za rady! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Mi wyspę pokazał Triton King.
Co do ratownika to czasem tak jest, zależy czy plaża jest popularna wśród simów. ![]()
![]() |
#178 |
|
![]()
Ta podobna do Arielki cały czas kręci się przy ukrytej wyspie, jak nie ma jej gdzieś na mieście to zawsze wypływa z mgły otaczającej wyspe. I wg jej biografii kiedyś miała piękny głos, który straciła - więc jak można się domyśleć jest wzorowana na Małej Syrence Andersena
![]()
![]() |
#179 |
|
![]()
Nie zlicza mi butelek z wiadomościami (ciągle mam 0). To "normalne"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
A mi moja simka którą stworzyłem dla sima i zamieniłem w syrenę , chciała mi pokazać tą wyspę. A że gre miałem odpauzowaną , to chciałem wykonać z nią interakcje i gdy wziąłem (chyba) porozmawiaj , jej interakcja pokaż ukrytą wyspę się z x-owała. Teraz żadna i żaden syren nie chce mi pokazać wyspy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|