|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee mi osobiście Cass przypomina wiewiórkę, hahah. A co do Twojej historii..
OLABOGAJANIEMOGEKOCHAMCIEZANICH! Praktycznie się poryczałam na końcu, hahah.. Cathi też ma świetne miny i kooocham kolor jej oczu! Taki migdałowy. No i wreszcie ten blondas powiedział coś roztropnego, a nie taki gbur i burmusz! Ale żal mi tego..Grega? Biedny. Znajdź mu jakąś pannę! ![]() ![]() Rosemarie oooo, łaadni są. Wszyscy. Biedne wampirki-muszą smażyć się na słońcu żeby tylko nikt nie wiedział o ich sekrecie? Smutne. :< Czekam na dalsze losy. : )
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Eyvee - ojacie
![]() Rosemarie - oni są cudowni ![]() Stephenowa - fajni są Twoi simowie ![]() czekam na więcej Waszych historii . ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Eyvee - Ostatnie zdjęcie :3
Stephenowa - Miałam białego jednorożca,moja klacz ma z nim dziecko , (xD) potem mi się znudził i go wyrzuciłam. : p + Zdjęcie (sorry,że z Średniowiecza :c) : ![]() Moja simka spełniała misję "Herb Rodzinny". I niby przyjechał kuzyn,który okazał się oszustem,i miałam do wyboru "Wtrącić go do padołu" lub "Wykonać egzekucję". Wybrałam drugą opcję : p
![]() |
#4 |
|
![]()
Eyvee
Jak słodko! ^.^
![]() |
#5 |
|
![]()
Evyee, Greg wcale nie jest fajny, rzuć go na pożarcie Krowo-kwiatowi! Wreszcie Natsu zmądrzał! Dopiero na tych zdjęciach widzę, jak obojgu zmienił się wygląd. Są o wiele ładniejsi, niż jak byli młodsi.
![]() I rzecz jasna chcę więcej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Na pożarcie Krowo-kwiatowi! xD
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dlaczego :< Ja tam go lubię, jest taki miły. A co do mojej rodzinki, to podpowiem, że trochę się pomieszało w życiu Briana...
![]() |
#8 |
|
![]()
@Rosemarie - ooo wampirki ^.^ klimatycznie ci wyszly te simy, lubie wampiry hje hje, sama zreszta mam tych krwiopijcow xD ale teraz wciagnelo mnie z Natsu i Cathi....potem znowu wroce do Lastavardow;p
@dzieki wszystkim za mile komentarze xD tez uwazam, ze troche wyladnieli ![]() Rodzina Tanimoto ciag dalszy Troche zaskoczona Cathi tamtejsza sytuacja i uczuciami Natsu, postanowila po pracy pogadac o tym z Gregiem i go przeprosic... ![]() Tak tez zrobila, zlapala Grega po robocie i go przeprosila o cala te sytuacje, ze skonczylo sie to bijatyka itp itd... ![]() Greg tylko sie zasmial. Okazalo sie, ze Cathi plakala przy Gregu z powodu Natsu, bo ten nie widzi uczuc jakimi darzy go Cathrine, a on to zle odebral. Greg zauwazyl, ze to Natsu wiec chcial mu "pokazac" flirtujac z nia, zeby sie bardziej staral, bo moze mu ktos Cathi odebrac - moze i skonczylo sie to bojka, ale dala efekty. Uspokojona Cathi pogodzila sie z Gregiem i stali sie przyjaciolmi. ![]() Po wyjezdzie Cathrine czesto dzownila do dziewczyny ciotka Hinata meczac ja kiedy bedzie slub xD hehe ![]() W poludnie kiedy Natsu zajmowal sie notatkami z pracy na swiezym powietrzu...zobaczyl Cathi w kostiumie kapielowym, ktora jak widac szla poplywac... ![]() Cathi jakby nigdy nic zapytala Natsu, ktorego po chwili zauwazyla, co ma przygotowac na obiad. Blondyn tylko cos tam wymamrotal w stylu "Zrob co chcesz..."... ![]() Natsu tylko spogladal na Cathi jak kierowala sie do basenu drapiac sie po karku " Choler*...nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymie....i jeszcze TO..." - ciekawe o czym myslal xD ![]() Po wykapaniu sie w basenie Cathi wziela sie za obiad - surowke, ktora lubil Natsu. ![]() Pod wieczor Cathi widzac samocod z lodami, postanowila kupic sobie rozka... ![]() ...i nagle przy samochodzie zauwazyla malenkiego kotka :3 ![]() Cathi nie miala serca i wziela kociatko do domu - nazwala ja Sussie. ![]() Kiedy Cathi spotkala Natsu powiedziala mu o malym kotku, bo wkoncu to jest jego dom...Natsu widzac maslane oczy Cathi nie mogl odmowic...ale ta zapewnila, ze wynagrodzi mu to jakos i zeby sie zgodzil... ![]() ...i tak malenstwo znalazlo nowy dom ![]() ![]() Przed pojsciem spac, kiedy Cathi brala kapiel przypomnialo jej sie, ze musi dac Sussie lekarstwa < byla lekko chora, bo w koncu bezpanska kicia >... ![]() Cathi wiedziala, ze Natsu pracuje jeszcze w domu na dole, wiec poszla do niego pytajac sie o kotke, ale Natsu juz ja uprzedzil mowiac, ze dal jej tabletki i teraz spi. ![]() Cathi ulzylo i miala sie zbierac na gore by isc spac, ale Natsu cos innego mial w planach xD "Hmm...bede musial podziekowac Sussie...zreszta przychodzac tutaj nie dalas mi wyboru..." - mowil tajemniczo Natsu zblizajac sie do Cathi. "Eee?... o co ci chodzi?.." - Cathrine oczywiscie nie wiedziala co sie dzieje... ![]() I nagle Natsu rzucil zaskoczona Cathi na ramie ![]() "O nie...dzisiaj juz przegielas...sama jestes sobie winna..." - powiedzial Natsu glosem cwaniaka. "C...czekaj! Ale o co ci chodzi? Gdzie mnie zabierasz?..." ![]() Biedna szamotajaca sie Cathi nie mogla sie uwolnic odsilnego uscisku Natsu, ktory pewnie zaniosl ja do...sypialni xD ![]() Blondyn rzucil Cathi na lozko nie dajac jej mozliwosci ucieczki xD "Nie dam ci sie juz wiecej prowokowac...teraz musisz splacic dlug za te 3 lata poszukiwan...zreszta za Sussie tez..." - cwaniaczyl Natsu. "N...Natsu! C...czekaj!..." - probowala cos powiedziec rudowlosa, ale po chwili juz sie nie wyrywala... ![]() ...no i stalo sie co sie mialo stac - Natsu byl gora xD ha ha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@eyvee, kocham twoich simów
![]() ![]() @suomii, twoja rodzinka jest moją ulubioną :3 Brian mógłby być moim chłopakiem ![]() No to teraz ja. Grałam od dłuższego czasu jedną rodzinką, drzewo genealogiczne porządnie mi się rozrosło i gdzie by nie pójść w mieście znajdzie się kogoś z mojej rodziny. Od tej ilości wujków, cioć, kuzynów etc. mi samej miesza się w głowie >D Aktualnie uczepiłam się praprawnuczki moich pierwszych simów, którą wyprowadziłam niedawno z domu rodziców. Od razu mówię, że nie przerabiałam jej, jest taka jaką stworzyła ją gra (nie licząc ciuchów, fryzury i okularów-makijaż zaserwowała jej gra). ![]() Przedstawiam Astrid, młodą dorosłą zamieszkującą aktualnie jednopokojowy domek w Appaloosa Plains. Jest zwariowaną artystką, która ma stanowczo za dużo wolnego czasu. Całymi dniami poświęca się swoim ulubionym czynnościom. Nie pracuje, ponieważ ma dużo pieniędzy po rodzicach (czasami irytuje mnie to, że późniejsze pokolenia mają taki majątek ![]() ![]() Kocha malować... ![]() ...grać na harfie... ![]() ...i zabijać kosmitów. ![]() Pierwszego dnia odwiedziła ją jej sąsiadka ... jakaśtam (tak na marginesie, jest ona byłą wujka Astrid >D mówiłam, że moi simowie są wszędzie :3) ![]() Po sąsiedzkim spotkaniu dziewczyna wybrała się na basen swoim kanarkowym autkiem. Dodałabym więcej zdjęć gdyby nie wyłączyła mi się gra .-. Pozdrawiam wszystkich, którym simsy robią na złość.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
eyvee - Haha, Natsu i Cathi
![]() ![]() Shotshe - Hehe, nie, to nie jest znane nazwisko, tylko... Nazwisko kilku osob z mojej rodzinki ![]() ![]() Rosemarie - Super.. Tylko szkoda, że tak krótko ![]() Marl - Mi też nie działąją... Tylko się zacina, wyłacza, i nie działa. ![]() Ja muszę kilka skandali powymyślać. Tak wogóle, to Chantelle i Vincent stali się nastolatkami..Może coś później wrzucę. Tylko nie mam pomysłu na historie rodziny nr.2 ![]() Jestem już tak daleko, a nawet nie mam pomysłu na historię jak się zakochali ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|