Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.08.2011, 06:58   #1841
Karel13

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

The Sims Fan; nie axolotly, tylko aksolotle .
Ja bym chciał, żeby akcesoria, które dodadzą po zwierzakach były własnie dla zwierzaków. Np. nowe budy, przedmioty i w ogóle.
Karel13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.08.2011, 09:26   #1842
Séverine

Cytat:
Napisał TheSims3Fan Zobacz post
No przecież wiem JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd.....

Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD
No ale przecież Simowie czasem łowią i pół dnia jakąś rybę więc po co to dodawać Poza tym robienie takich szczegółów jak plastiki (mój dziadek jest wędkarzem i jak mamę kocham nigdy nie słyszałam o żadnych plastikach) było by chyba nie zbyt potrzebne do szczęścia. No i wątpię, że zrobili by oddzielny dodatek żeby były przynęty Ja chcę screen który pokaże jak będzie wyglądać jednorożec
stare 01.08.2011, 12:50   #1843
anie_1981

Braknie mi miejsca na ryby w stawkach, jeśli dodadzą więcej gatunków Ale to akurat dobrze, co mi tam. Ciekawe jak oni to zrobią, pewnie będą rozsiewacze, jak rozsiewacz na owady. A ja mam pytanko trochę z innej bajki, te gołębie z Bridgeport, to da się kupić w BuyDebug czy coś? Bo jakoś mi się nie rzuciły w oczy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.08.2011, 19:46   #1844
Krzychu
Guest

Ale ja sie super fajne czuje ! Zwierzaki! Nieograniczone możliwośći. Koty będą zajadać ryby,Psy nauczą się nowych sztuczek, Konie uciekające z Stadnin,Awantury z sąsiadami bo pies zesrał się im na trawnik,wojna hycli z skunksami,borsukami,wygrywanie z innymi w wyśćikach konych i zawodów z najpiękniejszymi zwierzakami, a do tego wiele nowych cech i intekraci! Super

ta,EA odwali to samo co w TS 2 z małymi dodadkami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2011, 10:00   #1845
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
A ja mam pytanko trochę z innej bajki, te gołębie z Bridgeport, to da się kupić w BuyDebug czy coś? Bo jakoś mi się nie rzuciły w oczy.
Mi też się w oczy bezpośrednio w grze nie rzuciło, ale wiem że te gołębie można dodać w Narzędziu Stwórz Świat przy tworzeniu miasta. Ja osobiście bawiąc się tym nie zauważyłem tych rozsiewaczy gołębi, tak samo można dodać efekt 'pustynnego gorąca jak w Egipcie' ale nie wiem gdzie to jest.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2011, 10:50   #1846
anie_1981

U mnie CAW nie działają żadne rozsiewacze, po prostu się nie pojawiają i już.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2011, 12:43   #1847
Séverine

Cytat:
Napisał Krzychu Zobacz post
Ale ja sie super fajne czuje ! Zwierzaki! Nieograniczone możliwośći. Koty będą zajadać ryby,Psy nauczą się nowych sztuczek, Konie uciekające z Stadnin,Awantury z sąsiadami bo pies zesrał się im na trawnik,wojna hycli z skunksami,borsukami,wygrywanie z innymi w wyśćikach konych i zawodów z najpiękniejszymi zwierzakami, a do tego wiele nowych cech i intekraci! Super

ta,EA odwali to samo co w TS 2 z małymi dodadkami
Gdzie przeczytałeś, że sąsiedzi się będą o to kłócić, konie będą uciekać, będą hycle którzy będą łapać np. skunksy i że będą zawody najpiękniejszych zwierzaków? Albo gdzieś to przeczytałeś i EA bardzo mile mnie zaskoczy albo to sobie wymyśliłeś i uwierz mi, EA aż takich opcji to nie robi
stare 02.08.2011, 14:44   #1848
Ejak

@olanowiak: On sobie to wszystko wyobraził, nie liczmy na to, Simsy to przecież nie jest 100% życie.
stare 02.08.2011, 18:24   #1849
TheSims3Fan
Guest

Cytat:
Napisał Karel13 Zobacz post
The Sims Fan; nie axolotly, tylko aksolotle .
Ja wiem bo nawet mam 4 strony artykułu o nich ale gdzieś na stronie jakoś zagranicą chyba było tak napisane i wole tak pisac
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.08.2011, 19:08   #1850
Séverine

Cytat:
Napisał Ejak Zobacz post
@olanowiak: On sobie to wszystko wyobraził, nie liczmy na to, Simsy to przecież nie jest 100% życie.
No tak ale pomyślałam, że może faktycznie ma jakieś źródło żeby od razu nie mówić, że to kłamstwo. Poza tym to by mi się raczej średnio podobało, koń ucieka ze stajni, sąsiedzi się ze sobą kłócą o psa i hycle łapią bezbronne zwierzątka. Nie po to raczej EA robili te wszystkie zwierzęta żeby później je hycel złapał, nie?

Ja chcę screen którzy pokaże JEDNOROŻCE!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 32 (0 użytkownik(ów) i 32 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania