|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a ja mam juz balange dlugo i misiaka zadnego ni mialam... :unsure: ![]() co 3rza zrobic zeby przylazl?? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dokladnie. nie ma specjalnych wymagan co do miska - musisz miec na ulicy kubel na smieci - to wszystko!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie raz mikołaj przyszedł (miałam postawionego kurczaka i włączony telewizor) położył prezenty, skosztował kurczaka, a ja szybko skasowałam kominek, on podszedł usiadł na kanapie i ogłądał telewizje, jadł obiat, pszytulał dzieciaki (tak było przez 2 dni) a potem pszyszedł do chaty (a właściwie się pojawił) taki niski gostek ubrany na zielono, podszedł do mikołaja powiedział mu coś(blebleble) i obaj znikneli, próbowałam to jeszcze pare razy ale się nie udawało!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zujotek naprawdę?Ale mikołaj pojawia się tylko przy ciasteczkach, próbowałam przy torcie,caście marchewkowym, czy tam bananowym, nalesnikach. hlebie, kurczaku i tylko jak dałam ciastka to się pojawił.Oj coś mi się zdaje że kłamiesz... <_<
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ten zielony skrzacik to też podejrzana sprawa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
to w ogole jakies podejrzane.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Piszecie o jakimś miśku, a u mnie nie ma żadnego Miśka tylko jest Misia. Misia, czyli pani miś, ponieważ ma różową kokardkę na głowie, a nie sądzę aby pan miś nosił kokardkdę... Mikołaj jeszcze do mnie nie zawitał, chyba jestem niegrzeczna...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm... U mnie nie ma Misi
![]() Żeby przyszedł Mikołaj trzeba: kominek, Ciasteczka Babci Halinki i żeby tradycji stało się zadość (to niekoniecznie) - choinkę ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nazywa się Nedźwiadka Niejadka i jak już wspomniałam, ma różową kokardkę na głowie.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|