|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziurawcu,miałam wiele simów z hobby nauka i często układali tą kostkę,a w gry nie grali
te odruchy czasami są denerwujące ;/ |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ok, mogę się mylić, ale co robi sim/ hobbysta gier?
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
No dobra, przyjmijmy, że z tymi odruchami macie rację. A co powiecie na to, że moja simka ma predyspozycje do nauki i od czasu do czasu, zdarza się jej wyskoczyć z tą kostką rubika, ale czasem też formuje dłonie na kształt obiektywu aparatu? Może chodzi po prostu o to, że oba te hobby ma prawie na maksa? Innego rozwiązania nie widzę :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Helena przecież to jest jasne, że tak robi jeśli ma dwa hobby rozwinięte na wysokim poziomie, każdy sim (moje simy) tak robi jeśli ma więcej niż jedno hobby.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
tak tak. bo to nie chodzi o to, które hobby się świeci, tylko które jest rozwinięte.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dziurawiec, skoro pytam, to widocznie nie jest. Nie każdy zna się na wszystkim, a w końcu pytania na forum to chleb powszedni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
To dziwne bo mam simkę z nisko rozwiniętą Literaturą i czymś (nie pamiętam pełnej nazwy hobby) a często idzie gdzieś i czyta książkę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dominic potwierdzam Twoją teorię, aktualnie gram Kasią Langerak i ona ma chyba dwa lub trzy punkty literatury, a i tak w trakcie drogi czyta książkę.
![]() Sorry, że piszę post pod postem, ale ten temat nie miałby się za grosz do poprzedniego. Otóż mam pytanie. Natasza Nastia znaczy de domo Unia od początku gry ma aspirację smażony ser, ale w tworzeniu rodziny nie mogę wybrać takiej aspiracji, bo jej nie ma jedyne co to jako druga aspiracja, ale jej aspiracją główną jest ten smażony ser, więc jak to z tym wszystkim jest? Jest jakieś urządzenie dające tą aspirację jako główną?
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 20.04.2012 - 13:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dziurawiec, żeby mieć tę aspirację jako główną, wystarczy użyć kuli "Nowy Ty Senso", kiedy wskaźnik aspiracji sima jest na poziomie niskim (najlepiej, gdyby spadł do koloru czerwonego, bo z zielonym rzadko kiedy się udaje). Tak naprawdę aspiracja na smażony ser jest po prostu wynikiem nieudanego eksperymentu - ot, taki efekt uboczny niewłaściwego użytkowania Kuli ;)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|