![]() |
#181 |
Guest
|
![]()
Może być. Aczkolwiek mam zastrzeżenia co do oczu i ust. Te pierwsze są... jakby to powiedzieć... dziwne? Nie wiem, na pewno za blisko osadzone od siebie i za daleko od brwi.
A usta? Usta są moim zdaniem za grube i chyba pasowałaby ciemniejsza szminka. Tak po za tym bardzo urodziwa simka i fajna sceneria ;] Ocenka liczbowa: 7/10 |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze - nigdy nie rozjaśniaj w ten sposób zdjęć! Mogę ci udzielić paru rad na pm, jak ładnie obrobić zdjęcie ;)
Widać, że starałaś się zrobić ładną scenerię, ale osobiście nie lubię, gdy uwagę od simki odwracają meble, rośliny itp. Wystarczy ustawić simkę przy ścianie z jakąś jednolitą tapetą, najlepiej jasną (można także ciemną, ale wtedy trzeba dobrze dobrać oświetlenie i ubranie kontrastujące z tłem, żeby simka się z nim nie zlewała). A teraz przejdźmy do simki. Ciągle popełniasz te same błędy. Boisz się trochę poeksperymentować z kształtem twarzy. Sama nie wiem, co w tym miejscu napisać, bo nie widzę tutaj pozytywnych stron. Cała twarz jest za długa, simka w ogóle nie ma kości policzkowych (tak charakterystycznych dla czarnej rasy!), broda także nie jest najlepsza. Co do oczu zgadzam się z Chanel. Od siebie dodam jeszcze, że zewnętrze kąciki są za bardzo podniesione do góry, z całe oczy są trochę za duże. Za to wybrałaś ładny kolor. Usta według mnie wcale nie są za duże, ale ich kąciki są za bardzo podniesione do góry. Nos jest o wiele lepszy niż u poprzednich simek, ale o wiele za wąski. Ten pasowałby do jakiegoś europejskiego typu urody. Ale pomimo tych błędów Tania jest ładna. Myślę, że potrzeba ci trochę lepszych dodatków. Realistyczny skin i oczy, dobrze dobrana fryzura, makijaż i ubranie to 1/4 sukcesu. Zgłoś się do mnie na pm, to podam ci kilku fajnych artystów ;) Mogę ci też trochę pomóc z ogólnym robieniem simów, szczególniem z dobieraniem właściwych proporcji. |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
Ogromne postępy. Zobaczyłam pierwszą simkę w tym temacie, porównałam ją z tą
![]() Ogólna ocena to 7/10 ![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
Dzięki wszystkim.
To rozjaśnianie bylo silniejsze ode mnie <przeprasza> : ( Irys - a tak, wiem, moje pierwsze simki to była tragedia, a w dodatku ja zachowywałam się jak idiotka <wstyd!> Loui - już się zgłosiłam, dzięki. |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
ppp ;/
prawdopodobnie w tym temacie nie będzie już simek, ale założę nowy ; )) zobaczę czy nowe dodatk i rady L. faktycznie podniosą poziom moich prac. ofc będę się jeszcze bardziej starać ^^ pozdrawiam ;p |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
nie rozumiem po co dwa takie same tematy?
|
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
nie takie same, bo w tym nowym bede dawała (mam nadzieje) lepsze Simki.
wiem, ze wg ciebie to zasmiecanie, ale trudno ;] po prostu chce sie odciąć od tych dziadostw które tworzyłam na początku, zacząć od nowa (...) etc, etc. zrozum : (( ojezu, ale to zabrzmiało xD |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]()
Tak, śmiesznie zabrzmiało xD
Każdy ma swoje wybryki, wcale nie aż taka tragedia, widziałam gorsze ![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]() UWAGA! Chciałabym coś ogłosić xD Od dziś zabieram się za robienie simek od nowa. Lepiej, porządniej, staranniej, postaram się profesjonalniej. Zaopatrzona w dobre dodatki i fachowe rady Louise (o tym za chwilę) postaram się was zaskoczyć fajniejszymi Simkami, które, mam nadzieje, wzbudzą większu entuzjazm niż poprzednie - od Heather, poprzez Simki prezentowane w Warsztacie, potem w grze, a na końcu już przedstawiane w porządnych screenach, do Tanii, która miała być "ta profesjonalna". Nie wyszła, więc wyjdzie następna. I tutaj bardzo dziękuję Louise, która niezmiernie mi pomogła. Loui, wysłałaś mi tyle PM'ów z radami, linkami i poradnikiem do Photo Editora i przede wszystkim natchnęłaś mnie weną. Może i przesadzam, ale jestem ci bardzo wdzięczna. I tutaj chciałam wyjaśnić, że zdjęcie Simki poniżej to właściwie nie jest ta najlepsza wersja. Zgodnie z radami mojej koleżanki, której dziękowałam kilka zdań wcześniej, Simka powinna być nieco inna - drobne poprawki. Z tym, że po tych poprawkach wydaje mi się, że Simka nie wygląda już tak, jak sobie wymyśliłam. Zamieszczam więc pierwsze zdjęcie, zrobione zaraz po stworzeniu, więc pewnie kilka osób będzie miało jakieś uwagi dot. anatomii twarzy - nie szkodzi, mnie się podoba. Tak więc po tej krótkiej (!) informacji jeszcze raz dziękuję Louise, a także przepraszam, że bądź co bądź nie wykorzystałam rad i nie poprawiłam twarzy, ale mam nadzieję, że to zrozumiesz. Dziękuję też wszystkim osobom, którym podobały się moje dotychczasowe twory i mam nadzieję, że te nowe spodobają się jeszcze bardziej. Zapraszam do oglądania i komentowania. Evelyn Wiem, że zbyt rozjaśniłam zdjęcie sylwetki, ale to moja pierwsza przygoda z Photo Editorem. Wybaczcie :) [IMG]http://i39.************/ff3l8h.png[/IMG] [IMG]http://i39.************/16j08j4.png[/IMG] Pozdrawiam i czekam na komentarze. |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
O,ja pierwsza! Ta simka jest pięknaJak ty to robisz?!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|