|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Trójka mnie denerwuje bo często rodzinki które zrobie mi poprostu znikają. Podoba mi się za to, że fantastycznie się projektuje wnętrza, można ustawiać centralnie na środku, nie tak jak w dwójce tylko na kratkach 1x1. Jednak... mimo że w trójce mam życie ustawione na minimum to i tak nie czuje tego klimatu jaki był w 2.
Tam się tworzyło drzewa genealogiczne, historię, bardzo lubiłam te obrazki w kazdej historii sima. W 3 są świetne nastrójniki. Świat lepiej przedstawiony, bardziej realistycznie. W 2 mialam simsy "napchane" dodatkami z netu, które często mi komputer zwieszały, w 3 nie mam ani jednego i żyje, a domki wychodzą mi całkiem eleganckie. W 3-kowe podróże wg. nie gram. Sorry, nie czuje tego klimatu. Kariery jeszcze nie mam wiec nie wiem. W 2, podróże były ja prawdziwe wakacje. Każde z Simsów jest inne. Postanowiłam zrobić nieco 'wolnego' miejsca na jakimś dysku i poprostu wgrać tam wszystko 2-jkowe. Jestem ciekawa czy mi pójdą ![]() Będę wtedy miała i 3 ( o którą tak walczyłam xd) i 2 - która chyba bardziej przypadła mi do gustu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 19
|
Często miewam ochotę zagrania w TS2
niestety mój napęd nie widzi płyty. Ale na początku bardziej wolałem TS3 niż TS2. teraz kiedy nie mam jak zagrać w TS2 myślę sobie o niej jak o lepszej grze w dodatku mam do niej sentyment. TS3 jest rozbudowane, unowocześnione, ale w tej całej innowacji nie można zmieniać nazw ulic. Nie lubię aktywnego postępu innych rodzin. Wolałem jak wszystkie rodziny były na oku. Teraz mam sto zapisów, bo na jednym nawet dwóch rodzin nie upilnuję.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Myślę że lepsza TS2 a trójka no cóż chyba to przez to że Maxis nie pracował przy tym
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Jak dla mnie trójka jest lepsza, ma więcej możliwości i w ogóle grafiką też jest lepsza- nawet dotychczasowe dodatki podobają mi się bardziej
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
jak dla mnie simy w The sims 3 są po prostu brzydkie - takie pulpetowate ...
Sims 2 lepsze ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
TS3 jest najlepsze nikt mi nie powie, że jest inaczej. Wp i Kariera przebijają wszystkie dodatki TS2.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
TS3 byłoby świetną grą gdyby nie bugi (z żadną grą nie miałam aż takich problemów>.>) i troszkę taka "naciapana"xD grafa, ale do tego z czasem można się przyzwyczaić.
Ogólnie obydwie wersje mi się podobają chociaż w trójkę już od dawna nie gram, a TS2 nadal tak jak była to na kompie jest, więc myślę że jednak dwójka u mnie prowadzi^^ |
|
|
|
#8 |
|
|
Ciężko powiedzieć. Trójka i jej postęp historii i otwarte otoczenie, oraz dodatki które są czymś nowym i nie odkrytym (na razie) sprawiają, że podoba mi się ta gra. Jednak mam DUŻO zastrzeżeń do niej. Po drugie szybko się zniechęciłem do tej gry. Obecnie w nią gram w celu zapoznania się z dodatkami
![]() TS2... To naprawdę świetna gra i choć nie ma takiego stopnia rozwinięcia jak trójka to i tak świetnie mi się w nią gra!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jak dla mnie trójka lepsza
Ostatnio edytowane przez Wainwright : 16.08.2010 - 14:33 |
|
|
|
#10 |
|
|
moim zdaniem dwójka jest lepsza,dobra grafika, jest animacja wsiadania do samochodu,chociaż dużo ekranów wczytywania i mi się trochę tnie
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|