![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam trzyletniego laptopa HP Paviliiion dv9904ca. Troszkę ponad miesiąc temu pozbyłam się Visty, zainstalowałam Windowsa 7 - komputer śmiga aż miło, nie to co dawniej. Jednak w Simsy nie grałam już ze cztery msc, po reinstalce oprogramowania wgrałam Simsy od nowa. Praktycznie teraz na kompie mam tylko przeglądarkę, Worda, trochę zdjęć i Simsy. Wczoraj odpaliłam gierkę, potem nie chciała mi się włączyć (ale już dostałam odp tu na forum jak to zrobić), a teraz wreszcie zaczęłam grać... I muli nie do zniesienia. Nic się nie da zrobić. Simowie chodzą jak roboty...
Mam trochę dodatków ze Store i kilka domków tu z forum. Co robić?
|
![]() |
#182 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Sprawdź ustawienia graficzne - może są zbyt wysokie. I podaj konfiguracje laptopa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Grafika ustawiona praktycznie na minimum. Tylko "renderowanie grafiki" włączone, bo tak to mi zwierzaki prześwitują.
System: Windows 7 Professional Procesor: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 2.00 GHz Pamięć RAM: 3.00 GB Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny edit. Jeszcze dodam, że mam wszystkie dodatki - oficjalnych akcesoriów żadnych.
Вот мой секрет, он очень прост: зорко одно лишь сердце. Самого главного глазами не увидишь. Ostatnio edytowane przez Olson : 24.06.2012 - 17:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
Spróbuj odpalić grę bez dodatków ze Store i tych domków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Już to robię.
![]() Powiedz mi tylko, czy jest szansa żebym ich nie straciła? Wszystkie mam .sims3pack'i - mam je odinstalować w Launcherze i wywalić z pliku Downloads?
![]() |
#186 |
Administrator Emeryt
|
![]()
Wystarczy, że w launcherze (bodajże zakładka zawartość zmodyfikowana) zaznaczysz opcję 'uruchom bez zawartości zmodyfikowanej'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Faktycznie...
Nie zamula aż tak bardzo. I co - teraz jedyna rada to grać bez tych rzeczy? ![]()
![]() |
#188 |
Administrator Emeryt
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Super. Dzięki bardzo.
![]() Teraz tylko znów mam problem. Zmieniłam sobie tym programem .sims3pack'i na .package, i z 81 .s3p wyszło mi aż 1005 .package. Tak powinno być? Aha, i czy mogę pousuwać te .s3p?
![]() |
#190 |
Administrator Emeryt
|
![]()
sim3packi lepiej zachowaj - w razie czego.
I tak, to normalne - w jednym sim3packu może być kilka packages. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|