|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dlaczego gdy chcę by simowie robili bara bara pod prysznicem to nie ma takiej opcji bo ,,na parceli musi być romantycznie zaintersowana osoba''. Przecież są mężem i żoną.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja już mam dosyć tej gry... Teraz mi się tak zrobiło, że nie widać talerza z jedzeniem, takiego, na którym jest kilka porcji. Stawiam go gdziekolwiek, choćby na podłodze, a on znika, nie widać go. Poza tym muli gra strasznie...
EDIT: Ma ktoś z Was ten zestaw Store za rejestrację Pokoleń? Bo mam problem z tym telefonem. Jak go stawiam gdziekolwiek, to nie ma słuchawki. No i to normalne, że on jest tylko do dekoracji? Bo nie mam na nim żadnej funkcji. W ogóle, to myślę, czy nie zainstalować od nowa tych dodatków Store, bo coś mi się wydaje, że ten zestaw mi bruździ. To jakiś dziwny zbieg okoliczności, że zainstalowałam to Store i nagle gra zaczęła mi mulić. Pozbędę się jeszcze na próbę decensora od NRaasa, bo on też jest mi podejrzany. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 04.06.2011 - 16:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Czy owłosienie pojawia się z czasem?
Czy u nastolatka też jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Sprawdzał ktoś ten telefon z zestawu Store, który dostaje się za rejestrację Pokoleń? U mnie nie m on słuchawki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie, nie mam tego
Jednak to był jeden wielki bug, że nie miałam imprez w pidżamach, reinstalkach simsów pomogła eh to oznacza, że po zakupie nowego dodatku lepiej od razu przeinstalować, niż instalować dodatek a potem wszystko od nowa wrrr :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No mi się problemy w grze pojawiły właśnie po reinstalce całej serii. Zamówiłam na Allegro, ale ściągnęłam z neta, żeby zobaczyć ten dodatek. Śmigało pięknie na grze z neta, na oryginalnej są bugi... Śmiesznie, co nie? Pozbędę się tego pakietu za rejestrację gry. Nie jest rewelacyjny, raptem 3 obiekty. A telefon ma problemy, skoro nie pojawia się słuchawka. Jeszcze do pucu sprawdzę, czy jak się pozbędę zastępczej komórki (mam moda zastępującego EA'owski telefon komórkowy), to gra się ciąć przestanie, ale wątpię, by to miało jakiekolwiek znaczenie. Dobrze, że nie gram Bardami, tylko starym zapisem z Sunset, gdzie gram tylko EA'owskimi rodzinami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Tak czytam o tych waszych problemach i powiem szczerze, że ja takich nie mam ;p Może dlatego, że gram czysto "maxisowsko", żadnych modów, dodatków z neta, jedynie na kodach na kase i testingu
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
a jak się ożywia zmyślonego przyjaciela na sima to on ma własne cechy charakteru czy można mu wybrac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|