![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żywię się nadzieją, że tak mała ilość komentarzy jest spowodowana tym, że pierwszy odcinek nie porywa
![]() ![]() Hannah nie wszędzie poruszała się konno. Czasem trzeba było dać odpocząć sobie i Jasperowi. Do ratusza, aby zarejestrować swoją profesję pojechała samochodem. ![]() Po powrocie do domu od razu zajęła się swoim ulubieńcem. Nie zapominała o sianku dla Jaspera… ![]() …ani o jego wyglądzie ![]() ![]() Ich kontakty były coraz bardziej zażyłe, Hannah coraz bardziej przywiązywała się do Jaspera. ![]() ![]() Oczywiście nie zapomnieli o treningu do jutrzejszego wyścigu. ![]() A po treningu każdy ma prawo na regeneracje. ![]() Młoda dżokejka douczała się także z książek. Osobiście bardzo lubiła czytać wszelaką literaturę. ![]() Wieczorem postanowiła dla relaksu i zmniejszenia stresu przespacerować się po pobliskiej plaży. ![]() -Hej Hannah! -O cześć Felipe. Co za zbieg okoliczności. -Faktycznie, często spaceruję wieczorem po plaży. Przemyśleć wiele rzeczy, ale Ciebie widzę tu pierwszy raz. ![]() Widać było, że jest znacznie starszy od Hanny, ale biło od niego jakieś niesłychane ciepło. -O czym tak rozmyślasz? ![]() -O wielu istotny i mniej istotnych rzeczach. Widzisz, facet w moim wieku ma już wiele do rozmyślania i analizowania, co chciałby zmienić, a co nie. -A teraz? O czym myślisz? -O tym, że wcale nie żałuję, że dziś Cię spotkałem. ![]() Robiło się miło, ale kontakt pozostawał czysto przyjacielski. Dość długo spacerowali i rozmawiali o wszystkim i o niczym, kiedy nagle… … … -APSIK! ![]() ![]() -Ojej..Na zdrowie ![]() ![]() Po powrocie do domu „zawodnicy” odpoczywali przed wyścigiem. A jak wiadomo najlepszym wypoczynkiem jest… ![]() ![]() …no właśnie ![]() Nazajutrz Hannah zwlekła się w łóżka w ogromnym stresie. ![]() Nawet otwarcie zwykłej komody sprawiało jej trudności. ![]() Starała się rozgrzać przed ważnym dla niej wydarzeniem. ![]() A tak wygląda nasza gotowa do wyścigu dżokejka ![]() ![]() W pośpiechu jeszcze zjadła śniadanie… ![]() …i zawołała Jaspera. ![]() -Oj Jasper, Jasper.. Nawet nie wiesz jak się stresuję.. Damy radę, nie? ![]() No to jazda! Na konia i ruszamy na wyścig! ![]() Tyle na dziś ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
ojeju konik cudny, simka też
![]() ... ... ... ... APSIK!!!! DAA-PSIKWAJKOLEJNĄĄCZĘŚĆ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
haha, "apsiku!" się nie spodziewałam =D
fajna rodzinka, śliczny koń, no i Emma ![]() czekam'! : 3 |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]()
Kobieta kontra wielka bela siana
![]() A ten Apsik, to dobrze, że tylko kichnięcie. Na mena dla naszej sexi singielki to jeszcze nie pora. Wygrała coś chociaż na tych wyścigach? ![]()
![]() |
#186 |
|
![]()
Jasper jest śliczny, tak samo jak jego właścicielka cudowna♥♥
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Kon jest cudowny, przyciaga oko o tak, a pani jeszcze bardziej ;D ja jestem zdania ze facio jest za stary dla naszej Hanny i trzeba jej jakiegos przystojnego ksiecia na bialym rumaku xD heheh, a "apsik" mnie rozwalil !!! hahhahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
O ja, mam nadzieję, że wygrali ten wyścig.
![]() Nic dziwnego, że jest starszy - w końcu widział ją jak była brzdącem, haha. Zgadzam się z tym, że trochę ZA stary jest, proponuję miejscowego kowboja znaleźć i zeswatać. ![]() Ten konik jest genialny, jaka to rasa? I czekam na więcej. :>
![]() |
![]() |
#190 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nie wiem, jakim cudem nie komentowałam nowej historii?
![]() ![]() Hannah jest prześliczna, a jej przyjaciółka jeszcze ładniejsza, piękni Simowie ![]() ![]() Apsik najlepszy ![]() ![]() Czekam na więcej, ciekawa i ładnie opisana historia ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|