|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja mam pytanie, czy ten strach z dyniową głową który pojawia się na festiwalu jesiennym się porusza?
![]() Bo widziałem screen na którym widać jakby żył własnym życiem ![]() Chodzi mi oto zdjęcie ![]() http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2012/11/3.png
|
![]() |
#2 |
|
![]()
ja nie widzialam jeszcze, by ten strach na wroble sie ruszal jak w trailerze, przez cala jesien, jaka u mnie trwala ;/ pewnie to tylko na potrzeby trailera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Chyba to nic nie da, moj po prostu musial siedziec ciagle w domu, bo gdy wychodzil na dwor na dluzej to choroba sie tylko wydluzala, gdy juz zostal np 1 dzien choroby, to po wyjsciu na dwor z powrotem wracalo na dwa dni.
Zawsze mozesz usunac moodlet kodem, chyba to powinno zlikwidowac chorobe, tak samo jak dziala to w przypadku pchel u zwierzat.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Czy Wasze Simy przebierają się automatycznie przed wyjściem na dwór zimą? U mnie jest chyba jakiś błąd, bo chociaż mogę tworzyć im stroje zimowe, Simy przed wyjściem z domu okręcają się, jakby się przebierały, i pozostają w swoich zwykłych ciuchach. Gdy każę przebrać małe dziecko, Sim podrzuca je i ono nadal ma na sobie sukienkę. Mimo to Simy nie marzną i nie upominają się o ciepłe ubrania. To chyba nie jest normalne?
Ostatnio edytowane przez nmin : 19.11.2012 - 19:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mi tez sie tak robi, czasem stoja troche dluzej, czasem krocej, ale to chyba nie wina tych dwoch dodatkow, bo kiedys ich nie mialam i tez mi sie tak robilo.
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja mam najróżniejsze błędy, ostatnio na letnim festynie zbugowała się budka do pocztówek sezonowych, czy coś w ten deseń. Simka i jej kochaś siedzieli w niej długo i nie chcieli wyjść (ciekawe co robili
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Raczej nie. U mnie sa drobne problemy z tym, ze simy nie zawsze sie przebieraja, gdy wychodza na dwor (nawet gdy temperatura jest na minusie) albo nie zawsze po powrocie do domu sciagaja zimowe ubrania. Nie wiem jak jest z malymi dziecmi, bo ich nie mam.
Prawdopodobnie Twoj przypadek to kolejny bug... Jak widac w nowym dodatku ich nie brakuje.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Też mam sporo błędów, ale dodatek mimo to jest genialny
![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
Prezenty klada na podlodze... Na podlodze ukazuje sie taka okragla podstawka, dywanik, jakkolwiek to nazwac. Dlatego na podlodze potrzebuja duzo miejsca.
![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|