|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Stephenowa - Jak ona sie w końcu nazywa? Cassie czy Cassiel?
![]() Milkie - No, dawaj tutaj tą historię, ja czekam ![]() suomii - Nie chcesz wiedzieć, co ja mam zamiar zrobić Shaiden... Tragedia, muahahaha. Też myślę nad zabiciem tych dwóch, albo kogoś innego. Hahaha, jak chciałam zrobić zdjęcie mojej ukochaaanej parce w TS3, to w tym samym momencie gdy ja kliknęłam klawisz "C", to laptop mi się wyłączył. Ale moi simowie nie są fotogeniczni ![]() ![]() Chyba jak teraz wejdę do gry, to im cos zrobię... Co myślicie o jakimś wypadku samochodowym?? ;p
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 11.01.2012 - 19:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Stephenowa może i tak bo dawno nie widziałam Cass. Tęsknie za nią!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Catti Cass i Cassie to skróty od imienia Cassiel. ;p Zdarza mi się używać albo pełnej wersji, albo skrótów. : )
Shotshe hahahha, no widzisz! Jak słodko, że ktoś za nią tęskni, oo. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@ginsei :
1. mi się takie ściągnięte już robią o ile o to ci chodzi. tzn. nie mają tych maxisowskich kolorów tylko takie inne no xd 2. do autobusu mi się ledwo udało wejść xd efekty w kolejnej części. ale przyłączam się do pytania! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Poprzednie losy mojej rodzinki możecie przeczytać Tu!
Rodzina White Dni mijały. Mike (od teraz nie będę go nazywał Michael ![]() ![]() Niestety (a może stety) Mike nie pomyślał, aby odzielić Strydera od Annie. Skutkowało to oczywiście ciążą klaczy ![]() Jak każda ciężarna musiała dużo jeść. Szczególnie upodobała sobie plony z pobliskiego ogródka : ) ![]() Mike spotykał się Z Alouette regularnie. Za każdym razem próbował się do niej zbliżyć jednak to mu nie wychodziło ![]() ![]() Któregoś dnia Mike nie wytrzymał. Zaprosił Alouette do siebie. Pierwsze co zrobił, to uklęknął i oświadczył się. ![]() Dziewczyna była zaskoczona, ale szczęśliwa, oczywiście oświadczyny przyjęła. ![]() Wiadomo już jak skończył się ich dzień ![]() ![]() W dniu oświadczyn na ranczu pojawił się kolejny mieszkaniec. Tak, tak Anie urodziła zdrowego źrebaczka ![]() Rodzina koników w komplecie. ![]() Alouette, wprowadziła się wo Mike'a. Przez pierwsze dni w nowym domu zaprzyjaźniała się ze zwierzakami i uczyła sie jazdy konnej. ![]() Na koniec dam jeszcze parę zdjęć koników. ![]() ![]() ![]() Następna część będzie ciekawsza, nie martwcie się ; ) |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Miałam cichą nadzieję, że się dzieci okażą Felixa, a tu jaka zaskoczka!
![]() ![]() Ale pomysł - super! Skąd tak w ogóle pobierasz fryzury swoich simów? (głównie mi o Felixa chodzi, ale pozostałe - im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają ![]() Einarr - trochę to dziwne, że próbował się zbliżyć, nie udawało mu się, ale dziewczyna oświadczyny przyjęła... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@ Ginsei-fryzurki mam z MTS,a co do ciazy Juliet...czary mary
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Marl ooo i jest dobrze nie wiem czemu ale miałam cichą nadzieję (słyszałam o takich przypadkach) że tak będzie
![]() ![]() ginsei hahahaha lody ![]() ![]() ![]() ![]() PS.Mam już ferie nananan ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]()
JUPI !!
![]() A potem jako pierwsza ich nie będziesz mieć ![]() ![]() W każdym bądź razie - czyżby to oznaczało, że można się czegoś spodziewać w najbliższych dniach? Cytat:
![]() Hehehe... Cass było duszno i spała na zewnątrz xD Nie myślałaś o użyciu 'reset sim'? Milkie_way15 Sam ma straszne te buty - patrzę na pierwszą jej fotkę w tych butach, patrzę, patrzę i się dziwię, co takie dziwne te... spodnie xD I jeszcze z jakimiś różowymi bufkami xD Ale po zastanowieniu się, to w sumie nie wiem, czy to czasem nie jest tunika... Dobra, nieważne ![]() Suomi Weasel jest boski z tym palącym się tyłkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adrienne chyba specjalnie przebrała się w strój do pływania ![]() A Cindy też robi ciekawe minki ![]() Nie no - Zero to Zero, jedyny i niepodważal... zaraz, zaraz... Rosemarie, chyba nie chcesz zrobić coś podobnego jak w VK?! ![]() Btw... właśnie zauważyłam, że w tym wdzianku stylizacyjnym Cass ma niezły cyc... ![]() Kolejna rodzinka stracona przez błędy EA... ![]() A przy okazji chciałabym pochwalić i podziękować osobom, które, przy okazji dodawania nowego odcinka, wstawiają linki do poprzednich przygód - dzięki temu się nie gubię, kto ma jaką rodzinkę i co się ostatnio przydarzyło owej rodzince ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() Właśnie zdałam sobie sprawę z tego , że brakuje mi rodzinki Anie... milkie - nie lubię tej dziewczyny Damona :< szkoda mi jego byłej żony.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|