|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]()
Pewnie nie poprawią rzęs i chyba dobrze. Gdyby zrobili rzęsy jak w trójce, nie pasowałyby do włosów i w ogóle do wyglądu tych simów.
Cytat:
Gdyby faktycznie zrobili młodszych i starszych nastolatków, nabrałaby sensu to, że obecni nastolatkowie są tego samego wzrostu co dorośli. Wczoraj patrzyłam na moją piętnastoletnią kuzynkę i nie była niższa od żadnej z pięciu dorosłych osób w pokoju ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rzesy w czworce sa podobne do tych z dwojki, a wiec sa to proste kreski, nie jest tak, ze kazdy wlosek jest widoczny osobno. Do komiksowego stylu Simow to jak najbardziej pasuje, postaci sa ladne. Nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby skupiac sie na rzesach Sima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Włosy mi się kojarzą z plastikowymi włosami Kenów (męska lalka Barbie). Nie wiem jak to jest teraz, ale miałam Kena jako dziecko i to nie były włosy, tylko taka plastikowa narośl na głowie, formalnie nazywana "włosami"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
eris234 pokazują ciągle CAS, bo muszą coś zostawić na później. Jest jeszcze trochę czasu do premiery i muszą stopniować informacje, żeby im ich wystarczyło do września. Przecież muszą czymś podsycać ciekawość graczy
![]() Ale fakt, że bardzo dużo tego CASa i Ja też wyczekuję już nowych informacji. Myślałam, że dam radę nie śledzić newsów na temat gry, ale jednak nie dam rady ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
anie_1981, piszac ze wlosy przypominaja Ci wlosy Kena, powtarzasz tylko to, co ja juz dawno napisalam. Czworkowe Simy ogolnie wygladaja troche lalkowato, sa wygladzone, ale juz nie maja takiej woskowej cery no i nawet te wlosy juz sa troche poprawione. Mysle, ze w caloksztalcie Simy wygladaja ladniej niz trojkowe, mi tam akurat sie podobaja i juz nawet nie do konca fajne wlosy i zarost nie przeszkadzaja mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@up zgadzam się! czwórkowe simy w całokształcie są przepiękne wg mnie, nie mogę się napatrzeć na dwa ostatnie avatary. Mimo tego, że na początku mi się nie podobały to już rozumiem wizję twórców i jestem na tak.
![]() |
#7 |
|
![]()
Nevada polecam czytać całe wypowiedzi innych użytkowników, a nie wyrywać z kontekstu pojedyncze zdania.
-------------------------------------- Mam pytanie odnośnie limitu pięciu parcel w TS4. Ktoś pisał, że chodzi o parcele mieszkalne. Skąd pochodzą te informacje?
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Pytałaś o te parcele mieszkalne. Przeczytaj sobie to: http://ts4news.com/post/88720813197/...-on-ts4-forums Z kolejnych dobrych wiadomości. Nie będzie żadnych kosmitów, duchów, itd. w podstawie. https://twitter.com/SimGuruGrant/sta...37801192189952 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 39
|
![]()
Szkoda. W simsach zawsze lubiłam aspekty nadnaturalne, bo urozmaicają grę. Teraz pewnie trzeba będzie czekać na nie do n-tego dodatku.
![]() |
#10 |
|
![]()
eris234, po nikim nie powtarzam, po prostu też tak myślę
![]() Wygląd Simów z TS4 zdecydowanie pasuje do reszty otoczenia. Głupio by wyglądały realistyczne Simy w scenerii jak z Króla Lwa. Po prostu stwierdzam fakt, że włosy wyglądają jak wyglądają, a i tak teraz jest lepiej niż na początku. Skóra nadal jest nieco woskowa, ale już mniej niż na początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|