|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko, może już było ale nie umiem znaleźć. Otóż jak iść na dyżur do szpitala. Wyświetla mi się okienko że ma iść na dyżur ale nie wiem jak to zrobić. I jeszcze do czego służy dzwonek medyczny?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dawno nie grałam lekarzem, ale chyba tak to się odbywa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dyzur w szpitalu polega na tym, że sim jest gotowy na wezwanie, ale siedzi w domu. Jeżeli będzie naprawdę potrzebny, to będzi chciał jechac do pracy automatycznie. Wezwanie może sie pojawić, ale nie musi. Wezwanie przychodzi na pager, ale nie zauwazyłam czy wtedy coś dzwoni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dodam że jak nie pójdziesz to znacznie Ci spadnie ocena pracy.
Moja simka nigdy nie chodzi,ale jakoś awansuje,uważam że te całe dyżury to głupota ![]() Nie dość,że sim pada na twarz po pracy to jeszcze w nocy w trakcie snu ma jechać do szpitala.Takiego wała. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam małe pytanko co do łapania okazji które się dostanie jak nauczy się dobrze którąś umiejętność lub jest się w pracy. Są różne ich typy ale ja nie rozumiem jednej... Naprzykład pojawia się okazja i pisze: Bla, bla, bla potrzebny sprzęt bla, bla znajdziesz w wyposażeniu rodziny. Czyli gdzie w plecaku nie ma (choć czasami te rzeczy pojawiają sie w plecaku ale to już inne typy okazji) No to gdzie to jest?? Jeszcze dodam że to pojawia sie nie tylko w okazjach bo np: Jak miałem karierę muzyczną to współpracownicy tali mi przezent (jakiś sprzęt grający) i pisało że znajduje się w wyposażniu rodziny ? To gdzie te wyposażenie??
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mój sim chce być Arcymistrzem szachowym. Osiągnął już 10 poziom logiki i jest na czwartym poziomie szachowym, ale nie wiem, jak dojść do ostatniego - piątego. Brak jest opcji na telefonie, aby wezwać przeciwnika wyższej rangi. Jak sprawić, by zdobył tą piatą rangę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie: grałam moją rodzinką i facet dostał okazję, żeby do restauracji dostarczyć ileś tam składników, gdybym to wykonała mogłabym sadzić steko i burger rośliny. Jednak przełączyłam grę na inną rodzinę, a gdy ponownie weszłam do tego faceta to wszystkie okazję się usunęły. Gram i gram w jego rodzinie ale nie dzwonili ponownie z tej restauracji. Zadzwonią w końcu czy ta okazja mi już przepadła?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Olusiak, niestety ta okazja ci już przepadła. Okazje kasują się tak jak obietnice i pragnienia, też mi się tak zdarzyło.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|