Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.08.2009, 22:37   #1
Kaska117
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał ilona Zobacz post
ryby muszą być doskonalej jakości
Aaa, dzięki wielkie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.08.2009, 22:38   #2
Milka84
Guest

Mam pytanko, może już było ale nie umiem znaleźć. Otóż jak iść na dyżur do szpitala. Wyświetla mi się okienko że ma iść na dyżur ale nie wiem jak to zrobić. I jeszcze do czego służy dzwonek medyczny?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 09:14   #3
magda1984

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Milka84 Zobacz post
Mam pytanko, może już było ale nie umiem znaleźć. Otóż jak iść na dyżur do szpitala. Wyświetla mi się okienko że ma iść na dyżur ale nie wiem jak to zrobić. I jeszcze do czego służy dzwonek medyczny?
Dzwonek medyczny to jak pager lekarz ma go po to, żeby Cie na te dodatkowe dyżury wzywali z reguły w dzień wyskakuje komunikat że np." dzisiaj Twoja simka musi wrócić na dyżur, a potem w nocy masz komunikat że potrzebują Cie w szpitalu, no i wystarczy na szpital kliknąć i tam będzie opcja taka.

Dawno nie grałam lekarzem, ale chyba tak to się odbywa.
magda1984 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 09:14   #4
Mamełe

Cytat:
Napisał Milka84 Zobacz post
Dyzur w szpitalu polega na tym, że sim jest gotowy na wezwanie, ale siedzi w domu. Jeżeli będzie naprawdę potrzebny, to będzi chciał jechac do pracy automatycznie. Wezwanie może sie pojawić, ale nie musi. Wezwanie przychodzi na pager, ale nie zauwazyłam czy wtedy coś dzwoni.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 09:33   #5
Chryzantem Złocisty
Guest

Dodam że jak nie pójdziesz to znacznie Ci spadnie ocena pracy.
Moja simka nigdy nie chodzi,ale jakoś awansuje,uważam że te całe dyżury to głupota
Nie dość,że sim pada na twarz po pracy to jeszcze w nocy w trakcie snu ma jechać do szpitala.Takiego wała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 15:06   #6
Simons
Guest

Mam małe pytanko co do łapania okazji które się dostanie jak nauczy się dobrze którąś umiejętność lub jest się w pracy. Są różne ich typy ale ja nie rozumiem jednej... Naprzykład pojawia się okazja i pisze: Bla, bla, bla potrzebny sprzęt bla, bla znajdziesz w wyposażeniu rodziny. Czyli gdzie w plecaku nie ma (choć czasami te rzeczy pojawiają sie w plecaku ale to już inne typy okazji) No to gdzie to jest?? Jeszcze dodam że to pojawia sie nie tylko w okazjach bo np: Jak miałem karierę muzyczną to współpracownicy tali mi przezent (jakiś sprzęt grający) i pisało że znajduje się w wyposażniu rodziny ? To gdzie te wyposażenie??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 15:25   #7
Mamełe

Cytat:
Napisał Simons Zobacz post
Mam małe pytanko co do łapania okazji które się dostanie jak nauczy się dobrze którąś umiejętność lub jest się w pracy. Są różne ich typy ale ja nie rozumiem jednej... Naprzykład pojawia się okazja i pisze: Bla, bla, bla potrzebny sprzęt bla, bla znajdziesz w wyposażeniu rodziny. Czyli gdzie w plecaku nie ma (choć czasami te rzeczy pojawiają sie w plecaku ale to już inne typy okazji) No to gdzie to jest?? Jeszcze dodam że to pojawia sie nie tylko w okazjach bo np: Jak miałem karierę muzyczną to współpracownicy tali mi przezent (jakiś sprzęt grający) i pisało że znajduje się w wyposażniu rodziny ? To gdzie te wyposażenie??
Wyposażenie rodziny jest jak dasz tryb kupowania, na dole takie otwarte pudełko.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 16:41   #8
Searle

Mój sim chce być Arcymistrzem szachowym. Osiągnął już 10 poziom logiki i jest na czwartym poziomie szachowym, ale nie wiem, jak dojść do ostatniego - piątego. Brak jest opcji na telefonie, aby wezwać przeciwnika wyższej rangi. Jak sprawić, by zdobył tą piatą rangę?
stare 11.08.2009, 20:42   #9
olusiak

A ja mam takie pytanie: grałam moją rodzinką i facet dostał okazję, żeby do restauracji dostarczyć ileś tam składników, gdybym to wykonała mogłabym sadzić steko i burger rośliny. Jednak przełączyłam grę na inną rodzinę, a gdy ponownie weszłam do tego faceta to wszystkie okazję się usunęły. Gram i gram w jego rodzinie ale nie dzwonili ponownie z tej restauracji. Zadzwonią w końcu czy ta okazja mi już przepadła?
olusiak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 22:45   #10
Milka84
Guest

Olusiak, niestety ta okazja ci już przepadła. Okazje kasują się tak jak obietnice i pragnienia, też mi się tak zdarzyło.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania