![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
"Czasami życzenia się spełniają" odc.1
![]() ...a więc jesteście mężem i żoną! Pol, możesz pocałować Andree" ![]() I oczywiście, pospolite przenoszenie przez próg nowego domu. ![]() ekhem... noc poślubna (sorki nie ja robiłam te zdjęcia z deczka zboczone, ale pomyślałam że można takie coś zrobić) ![]() (wątek erotyczno-romantyczny) ![]() (To tak SPECJALNIE rozmazane) (jak widać, na załączonym obrazku, nasza para młoda jest troszkę zmęczona) ![]() 9 miesięcy później... (chyba nie muszę opisywać!) Dziewczynka- Celin ![]() I tutaj zaczyna się wszystko. Andrea sama opiekuje się Celin'ą. Ma coraz mniejszy kontakt z mężem. Pol całe dnie cicho siedzi, jest cały czas zamyślony, często opuszcza dom i wraca późno, bywają nawet dni, gdy wogóle się do siebie nie odzywają... ![]() Aż pewnego dnia Andrea odkryła że Pol wykonuje tajemnicze telefony. Podsłuchała jedną z takich rozmów: - yhy... Będe. Tak. Wchodzę w to na 100%! Ile? O.K. Mi pasi... Biedna kobieta nie mogła tego zrozumieć. ![]() Andrea dowiedziała się też, że Pol zatrudnia na czarno, tajemniczych ludzi. Nie wiedziała do czego oni są mu potrzebni. Wiedziała tylko jedno, jej mąż jest w powarznych tarapatach. Lecz nie wiedziała że jej i jej córce także coś grozi... ![]() Najgorsze było dla niej jednak zrozumieć, dlaczego Pol tak często opuszcza dom wieczorami. Chciała to sprawdzić, lecz... PS.: Podoba się?! Zawsze pierwsze odcinki mi nie wychodzą. Musiałam odkurzyć swoją wyobraźnię!!! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|