Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.02.2005, 19:06   #11
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Diddlina23
Ggdzie mozna sciagnac cos, aby simy robily bara-bara? ;(
nie łaska przeczytać całego tematu??? podpowiem Ci - post nr 6.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.02.2005, 20:10   #12
Z.G
Guest

Domyślnie

Było podawane kilka postów wyżej.... Przeczytaj cały topic
EDIT: rainne mnie ubegła
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2005, 21:53   #13
Zwitter
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Flinta_rulezzz
Wiesz co? Jesli np. wpiszemy kod na cenzurę i nagle coś tam się stanie to będzie nasza wina, bo za dużo kombinowaliśmy? BEZSENS!
A jak nie chcesz ściągać, to nie ściągaj. Pozwalam ci.
Tey, Flinta?
Z Twojej wypowiedzi wynika, że:
a)nie umiesz czytać ze zrozumieniem
b)nie umiesz czytać w ogóle

Przecież dałam wyraźnie do zrozumienia, że nie mam nic przeciwko takim "ulepszeniom".

Jeśli masz jakieś problemy, albo zły dzień i masz potrzebę wyżywania się na bliźnich no to przykro mi. Zdarza się.

Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 14:49   #14
Madi_girl
Guest

Smile

No to ja mam teraz pytanie do wszystkich którzy ściągneli tą eee... "łatke". Wszystko działa wam normalnie? Nic się nie przestawiło? Gra się nie zawiesza? I takie inne Chce być pewna zanim coś ściągne
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 15:14   #15
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał wysoka15
No to ja mam teraz pytanie do wszystkich którzy ściągneli tą eee... "łatke". Wszystko działa wam normalnie? Nic się nie przestawiło? Gra się nie zawiesza? I takie inne Chce być pewna zanim coś ściągne
u mnie nic... zupełnie nic. ale to hack, a kżdy hack jest tworzony po to aby trochę grę rozwalić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 15:35   #16
Zwitter
Guest

Cool

Cytat:
Napisał wysoka15
u mnie wszystko działa jak należy opcja już wypróbowana, hehe. a dzięki tej łatce, nastolatek ma także wszystkie funkcje względem dorosłego sima! za to dorosły sim, nie może tego robić względem nastolatka :/ ale zawsze coś. fajne romanse mi powychodziły. na przykład facet znalazł sobie kobietę, wszystko pięknie, no ale pani uległa jego synowi

Ostatnio edytowane przez Zwitter : 05.02.2005 - 15:38
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 15:44   #17
ciocolata
Guest

Grin

Cytat:
Napisał Zwitter
u mnie wszystko działa jak należy opcja już wypróbowana, hehe. a dzięki tej łatce, nastolatek ma także wszystkie funkcje względem dorosłego sima! za to dorosły sim, nie może tego robić względem nastolatka :/ ale zawsze coś. fajne romanse mi powychodziły. na przykład facet znalazł sobie kobietę, wszystko pięknie, no ale pani uległa jego synowi

u mnie działa również wszystko jak naleze i tez mam wszystkie opcje wobec dorosłego, oraz moj sim dorosly wobec nastolatka, przypadkiem zakochali sie w sobie. ale oni byli "najlepszymi przyjacielami". ma ktos moze patcha na malzenstwo i zareczyny, bo niestety nie moge go znalezc. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2005, 20:01   #18
Scyzoryk_14
Guest

ThumbsUp

Ja mam durzo patchów skinów i innych. I wszystko działa.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2005, 17:20   #19
magdish
Guest

Domyślnie

Hmm Już od dwóch dni próbuję wejść na stronkę którą podała rainne ( http://www.modthesims2.com/showthre...?t=15286&page=1 ) ale stronka nie chce mi się wyświetlić...A bardzo mi zależy żeby sobie pograć z rozszerzonymi opcjami dla nastolatków jeszcze w ten weekend bo w ciągu tygodnia nie mam czasu na granie..Czy istnieje jeszcze jakaś stronka (działająca) na której mogłabym sobie ściągnąć tego patcha? Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby ktoś mi coś napisał
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2005, 20:00   #20
magdish
Guest

Domyślnie

No hej proszę napiszcie mi czy istnieje taki patch też na innych stronkach
Pliska
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania